Vind Tuinmannen in Oudemolen

Op zoek naar Tuinmannen in Oudemolen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Oudemolen

 • Rotterdam Packing Service
  Rotterdam Packing Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Tuinman in Oudemolen

  MZ Bestrating/Hoveniers kan je helpen met je Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Strijen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met MZ Bestrating /Hoveniers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Aardige vent, Komt zijn afspraken na. En heeft onze tuin keurig aangepakt!
 • LMB boom en groenonderhoud
  LMB boom en groenonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews
  Tuinman in Oudemolen

  Jonge en dynamische onderneming dat gespecialiseerd is in groenonderhoud in de ruimste zin des woord. Snoeien, beplanten, tuinaanleg, bomenkap/verzorging..... U bent bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een niet lullen maar poetsen mentaliteit en binnen ons bedrijf staan drie kernwaarden centraal. Namelijk: duidelijkheid, kwaliteit voor een eerlijke prijs en persoonlijk contact. Daarnaast beschikken wij ook over een paar handige handjes en zijn wij ook in te zetten voor allersoort klussen binnens- en buitenshuis. Hierbij valt te denken aan het (de-) monteren van meubeks, schilderwerk, plaatsen van schuttingen, enz. Spreekt het bovenstaande u aan, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Had een oproep geplaatst voor onze tuin te snoeien etc. Kreeg snel een belletje van Mark en kwam diezelfde dag nog langs om te kijken voor de kosten, super fijn. Had ook snel tijd en heeft onze verwilderde tuin weer hartstikke netjes en glad gemaakt. Harde werker en vriendelijke man! Wij bevelen hem zeker aan en is onze nieuwe tuinman!!
 • Codasi
  Codasi
  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews
  Tuinman in Oudemolen

  Codasi kan je helpen met je Hovenier klus in Wouw en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Codasi om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Vriendelijke, professionele en vlotte afhandeling van de klus. Wij zijn zeker tevreden en verwachten vaker gebruik te maken van Codasi.
 • klusbedrijf Kommers
  klusbedrijf Kommers
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Tuinman in Oudemolen

  Waar kan ik u mee van dienst zijn? Ik kan nagenoeg alle kleine klusjes /werkzaamheden in en rond het huis uitvoeren. Ik werk snel en efficiënt, maar uiteraard zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ook ruim ik na de werkzaamheden alles netjes op. Betaling per uur,per dag,per klus.Het is allemaal bespreekbaar. -Kasten monteren/demonteren -Meubels monteren/demonteren -Keuken monteren/demonteren -Behang verwijderen -Tegels verwijderen -Tv ophangen -Lamp plaatsen -Laminaat leggen/verwijderen -Schilderen -Plank/Spiegel/Gordijn plaatsen -Tuintegels/Stoeptegels reinigen -Tuintegels/Stoeptegels verwijderen/Afvoeren -Tuinklusjes -Schuttingen Verwijderen/Afvoeren -Sloopwerkzaamheden -Ontruiming -Etc En nog veel meer. Ook 's avonds of in het weekend Voor meer vragen stuur gerust een bericht. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. Ook voor de klusjes die u wilt laten uitvoeren die er niet tussen staan.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Goede communicatie op de werkplek. snel en accuraat. prima resultaat. aanrader.
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65215 reviews
  Tuinman in Oudemolen

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Klus snel en vakkundig uitgevoerd. Kan hoveniers bedrijf #A.V. van harte aanbevelen.
 • Dutch onderhoud & cleaning
  Dutch onderhoud & cleaning
  Beoordeling: 4.9 van 54.9563 reviews
  Tuinman in Oudemolen

  Dutch onderhoud & cleaning

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Kevin en Julia hebben een fantastische klus afgeleverd. Aardige jonge gasten die mijn dicht gegroeide tuin heel netjes hebben bewerkt tot weer iets moois waar ik de hele dag naar zit te kijken. Dus ik ben er erg blij van geworden.En goede adviezen betreffende het onderhoud Dank je wel K&J. We houden contact!
 • Altijd Wat
  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews
  Tuinman in Oudemolen

  Hoveniersbedrijf

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snel en goed werk geleverd
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75544 reviews
  Tuinman in Oudemolen

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed werk geleverd en snel
 • Hovenier Hans Verwijmeren
  Hovenier Hans Verwijmeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.65139 reviews
  Tuinman in Oudemolen

  Welkom op het profiel van Hovenier Loonbedrijf en Grondwerken Hans Verwijmeren! Mijn naam is Hans Verwijmeren en heb ruim 30 jaar ervaring als hovenier / loonwerk en grondwerkzaamheden. Na mijn school heb ik de opleiding voor vakbekwaam hovenier gevolgd en alle diploma's hiervoor behaald. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het volgende; Loonbedrijf werkzaamheden. - Grondwerk - Loonwerk - Transport • Tuinen • Algeheel onderhoud • Snoeien Een allround loonwerker/ hovenier met veel ervaring! Ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Hans Verwijmeren Loonbedrijf en Grondwerkzaamheden, Hovenier Hans Verwijmeren

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ervaren hovenier die vlot reageert , zou hem als ik volgende keer een klus heb weer benaderen.
 • Hoveniersbedrijf MA
  Hoveniersbedrijf MA
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Tuinman in Oudemolen

  Wij zijn Hoveniersbedrijf MA, voor al uw tuinwerkzaamheden Voor snel en milieu vriendelijk onkruid verwijderen hebben wij nu een speciaal gereedschap Bestrating Tuinonderhoud Beplanting Leegruimen Schuttingen plaatsen/verwijderen Speeltoestellen Veranda/overkapping Gras aanleggen Vlonders aanleggen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  dit hoveniersbedrijf heeft gweldig werk verricht de haag is keurig gesnoeid en ook keurig netjes opgeruimd. Als er een cijfer gegeven moet worden op de schaal 1 tot 10 dan wordt dit zeker een 10

4.8

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Oudemolen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 234 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Oudemolen

Andere vakmensen in Oudemolen

Vind vakmensen bij jou in de buurt