Vind Tuinmannen in Dalfsen

Op zoek naar Tuinmannen in Dalfsen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Dalfsen

 • Vintra
  Vintra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Tuinman in Dalfsen

  Vintra Dienstverlening kan je helpen met je Hovenier klus in Drenthe en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Prima, snel beschikbaar. Met z’n tweeën hebben ze mijn achtertuin gesnoeid, onkruid vrijgemaakt en het afval afgevoerd. Ik ben zeer tevreden.
  Kom in contact
 • Natuurlijk Sweis
  Natuurlijk Sweis
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Tuinman in Dalfsen

  Natuurlijk Sweis kan je helpen met je tuin klus in Wezep en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Tuinonderhoud, te beantwoorden. Neem direct contact op met Natuurlijk Sweis om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Hard en netjes gewerkt. Prettig contact. Klus precies uitgevoerd zoals we wilden. Bedankt Sweis! Ik raad Sweis iedereen aa.
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf Huiskes
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Tuinman in Dalfsen

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Ommen, dan kan Hoveniersbedrijf Huiskes je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  kwam netjes langs en maakten samen afspraken, een tijdje later krijgen we een mail dat de prijzen opeens omhoog zijn gegaan omdat ze met meerdere partijen werken en werd ons verteld dat het misschien beter is om verder te zoeken, omdat ze hier toch geen zin in hadden.
  Kom in contact
 • Hendriks timmer- & montagewerken
  Hendriks timmer- & montagewerken
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Tuinman in Dalfsen

  Hendriks Timmer- en Montagewerken is een klein, dynamisch bedrijf met oog voor de wensen van de klant, daarbij hanteren we korte lijnen. Daarom kijken we ook altijd samen naar de beste en meest geschikte optie's in materialen en oplossingen. Hendriks timmer en montagewerken heeft een eigen werkplaats waar we kozijnen, complete dakkapellen, tuinmeubelen tot aan tuinhuizen/terrasoverkappingen maken. Daarnaast gebruiken we de werkplaats om allerlei dingen voor te bereiden voor op de bouwplaats, zodat de bouwtijd bij de klant zo kort mogelijk is. Dit varieert van het maken van binnenwanden voor een aanbouw tot het op maat maken van materialen.

  Kom in contact
 • Van Houweling Hoveniers
  Van Houweling Hoveniers
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Tuinman in Dalfsen

  Van Houweling Hoveniers (De Houten Handel) kan je helpen met je tuinonderhoud en aanleg! Neem direct contact op met Van Houweling Hoveniers om je klus te bespreken.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Wilmer heeft voor ons een stuk tuin 'ontbost' en een mooie oprit aangelegd. Ik vond de kennismaking prettig, omdat hij geïnteresseerd overkwam, geduldig luistert en vlot meedenkt. Dat bleek heel nuttig. De kwaliteit die hij aflevert is uitstekend en door zijn vriendelijke en betrouwbare voorkomen was het fijn om hem in en rondom het huis te hebben. Ik raad zijn diensten van harte aan!
  Kom in contact
 • Ophoff Dalfsen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in Dalfsen

  Bij Ophoff Dalfsen kun je terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met grondwerk, bestrating enz. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie met een mooi eindresultaat. De jongens werken netjes en precies.
  Kom in contact
 • Groot Groenvoorziening
  Groot Groenvoorziening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8559 reviews
  Tuinman in Dalfsen

  Sinds begin 2013 zijn wij gestart met Groot Groenvoorziening een hoveniersbedrijf voor al uw tuinwerkzaamheden. Wij verzorgen tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinrenovaties. Ook leveren wij alle benodigde materialen en voeren we de oude materialen af. Wij zien uw klus graag tegemoet!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Heel vriendelijk, werk is super netjes en vlot gedaan. Erg blij mee!
  Kom in contact
 • Olwood
  Olwood

  Nog geen reviews

  Tuinman in Dalfsen

  Olwood kan je helpen met je Timmerman klus in Dalfsen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over hout buiten of binnen te beantwoorden. Tuintafels, schuttingen, overkappingen en bijvoorbeeld afvoeren van materialen. Ook is onderhoud van tuinmeubelen of tuinhout mogelijk.

  Kom in contact
 • J. Potuyt Technische Dienstverlening
  J. Potuyt Technische Dienstverlening
  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews
  Tuinman in Dalfsen

  Klussen

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Heel tevreden over de uitvoering en resultaat. Julian communiceert duidelijk, komt afspraken na en denkt mee.
  Kom in contact
 • N. Stroeve Dienstverlening
  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews
  Tuinman in Dalfsen

  N. Stroeve Dienstverlening is een jong hard groeit bedrijf door harde inzet en kwaliteit te werk te gaan. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit houtkap / bomen vellen, vijver aanleg, Tuinen egaliseren opnieuw inzaaien, Tuin onderhoud. Kortom bij alles kun je bij ons terecht

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima geregeld
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Dalfsen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 120 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Dalfsen

Andere vakmensen in Dalfsen

Vind vakmensen bij jou in de buurt