Vind Tuinarchitecten in Wildervank

Op zoek naar Tuinarchitecten in Wildervank? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Wildervank

 • June, tuinontwerp en beplanting
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Wildervank

  June is altijd op zoek om de wereld een beetje mooier te maken. Ze ontwerpt tuinen die aansluiten bij architectuur en omgeving maar die ook praktisch zijn. Beplanting speelt altijd een belangrijke rol in haar ontwerpen. Belangrijke thema’s: vogels, bijen, tuin om te ontspannen, duurzaamheid en tuingeluk

 • Dienstverlening Bisschop
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Tuinarchitect in Wildervank

  Beschikt over ruime kennis op het gebied van aanleg tuinen en infra

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Belt niet terug of neemt niet op
 • Timmerman Toorn
  Timmerman Toorn
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tuinarchitect in Wildervank

  Ik ben een jonge ondernemer die van zijn passie zijn vak heeft gemaakt. Voorzien van al het apparatuur om uw klus spoedig tot een goed eind te brengen. Hard werkend en goud eerlijk. Ik werk uitsluitend met A-merken en voor mij is de afwerking een cruciale factor in het geheel. De klant kan bij mij rekenen op een enthousiaste punctuele welgemanierde vakman die pas weg gaat als het de klant naar de zin is. Voordat ik mijn eigen zaak begon heb ik gewerkt voor een bouwstudio waar ik de nodige ervaring heb opgedaan om in mijn eigen bedrijf te stoppen. U kunt er op rekenen dat wat u door mij laat doen gegarandeerd aan uw verwachtingen voldoet en dat de komende jaren ook zal doen.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Zeer adequate, harde en vooral precieze werker. Communicatie verloopt snel en soepel. Komt afspraken na is hulpvaardig, flexibel en meedenkend. Ook andere tuinklussen zijn snel en goed opgepakt. We houden kluscontact!
 • TIMBERMAN BOOM & LANDSCHAP
  TIMBERMAN BOOM & LANDSCHAP
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Tuinarchitect in Wildervank

  Welkom bij Timberman Boom en Landschap We staan graag voor u klaar met alle voorkomende klussen in en om het huis. We werken veel samen met andere zzp'ers. Hierdoor kunnen we een totaal pakket aanbieden. Van bestraten, boom snoeien, schutting zetten, grondverzet en of het hek in de verf zetten. We kunnen u ook helpen met de inrichting van u tuin aan de hand van een tekening van onze creatieveling die praktisch is ingesteld.Bij ons bent u aan het juiste adres. Met vriendelijke groet Michel Timmerman Timberman Boom en Landschap Opleiding: Vca vol Veilig werken langs het spoor Basis cursus Groen/Infra ETW bij PC Bomen te Apeldoorn

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Klus goed en snel uitgevoerd. Zijn echte vakmannen, ze weten waar ze mee bezig zijn.
 • K&D Bestrating
  K&D Bestrating
  Beoordeling: 4.3 van 54.3573 reviews
  Tuinarchitect in Wildervank

  Wij zijn gevestigd in Veendam waarvan uit wij werken in de gehele regio en daarbuiten, we bestaan nu ongeveer 10 jaar en hebben al heel wat bestrating gelegd en schuttingen geplaatst. K&D Bestrating bestaat uit een team van vakmensen die gezamenlijk grote en ook kleine klussen klaart. Van bestraten tot het plaatsen van uw schutting K&D Bestrating staat voor u klaar. Wij beheersen vrijwel alle disciplines om van iedere tuin een droomplaatje te maken.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super kwaliteit geleverd! Top werk!
 • Bouwkundig Hoveniers- en Ontwerpbureau Van de Wetering
  Bouwkundig Hoveniers- en Ontwerpbureau Van de Wetering
  Beoordeling: 4.7 van 54.7545 reviews
  Tuinarchitect in Wildervank

  Jos van de Wetering gevestigd in Drenthe, Bouwkundig Hoveniers- en Ontwerpbureau Van de Wetering. Ik ben een hovenier met ruim 40 jaar ervaring. in tuinaanleg en bouwkundige werkzaamheden, riool en grondwerken. oa; straatwerk, sloopwerk, bomen kappen, overkappingen groene speel terreinen. ontdekkingsbossen en Sandy zandbakken die afsluitbaar zijn die maken wij zelf en plaatsen ze door heel Nederland. speeltoestellen maken en plaatsen. eigen minikraan rupsdumper en het juiste gereedschap voor de juiste klussen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  keurig op tijd snel en vakkundig werk geleverd echt een aanrader
 • Advies- en Ontwerpbureau Panman
  Advies- en Ontwerpbureau Panman

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wildervank

  Arnold Panman (*1990) is een bevlogen tuin- en landschapsontwerper. Door zijn passie voor vormgeven en buitenleven weet hij met enthousiasme zijn visie en kennis uit te leggen aan de klant. Sinds 2018 heeft Arnold zijn eigen ontwerp- en adviesbureau, gevestigd te Veendam. Hij heeft ruim vier jaar ervaring opgedaan in het buitenland en zijn kritische blik en oog voor detaillering doorontwikkeld onder de bezielende begeleiding van een gerenommeerde Belgische landschapsarchitect. Zijn werk is eigentijds, doordacht, de interactie tussen mens en omgeving en kenmerkt zich door inpassing in de omgeving. Arnold is als persoon flexibel, daadkrachtig en heeft een hands-on mentaliteit. Mocht u meer informatie willen of een vrijblijvend gesprek aangaan, neemt u dan vooral contact op!

 • H.J. Koster Tuinaanleg en Sierbestrating

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wildervank

  Mijn vak is sierbestrating in de moeilijkste graad

 • Ubels dienstverlening

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wildervank

  Mijn naam is Hendrik Ubels, 28 jaar en woonachtig in Veendam. Sinds 2023 ben ik voor mijzelf begonnen en bied ik verschillende diensten aan zoals miniloonwerk, minikraan werkzaamheden, tuinaanleg en onderhoud en grond- en loonwerk. Ik heb in dit vakgebied jarenlange ervaring en help u graag verder met uw klus.

 • Van der Meer huis en tuin
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Tuinarchitect in Wildervank

  Van der Meer huis & tuin. wij zijn gericht op zowel klussen in het huis als om het huis, u kunt hierbij denken aan, bijv, een nieuwe badkamer, nieuwe vloer, schilder werk, behangen enz. ook zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen. u kunt hierbij denken aan, het plaatsen van veranda's, aanleggen bestratingen, plaatsen schuttingen, beplanting en noem maar op we hebben al jaren ervaring in het aanleggen van tuinen op het hoogste niveau. voor de rest als u vragen of opmerkingen hebt kunt u altijd u intresse tonen in ons bedrijf.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Vriendelijk, professioneel en denkt goed mee.

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Wildervank, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Wildervank

Andere vakmensen in Wildervank

Vind vakmensen bij jou in de buurt