Vind Tuinarchitecten in Westerlee

Op zoek naar Tuinarchitecten in Westerlee? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Westerlee

 • June, tuinontwerp en beplanting
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Westerlee

  June is altijd op zoek om de wereld een beetje mooier te maken. Ze ontwerpt tuinen die aansluiten bij architectuur en omgeving maar die ook praktisch zijn. Beplanting speelt altijd een belangrijke rol in haar ontwerpen. Belangrijke thema’s: vogels, bijen, tuin om te ontspannen, duurzaamheid en tuingeluk

  Kom in contact
 • Groenstein
  Groenstein

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Westerlee

  Hovenier met klimpapieren voor grote bomen

  Kom in contact
 • Jonker Hoveniers
  Jonker Hoveniers
  Beoordeling: 3.1 van 53.151 review
  Tuinarchitect in Westerlee

  Wij doen alle bestratingen en tuinonderhoud en aanleg of kappen van bomen, tevens kunnen wij voor alle matriaal zorgen. BIJ ONS IS ER NOOIT GEEN VOORUITBETALING ,EERST WERK KLAAR DAN BETALEN

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Grote oppervlakten of recht uut, recht aan gaat wel.Maar de afwerking valt mij tegen.
  Kom in contact
 • d.s de boer dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Tuinarchitect in Westerlee

  Wij zijn een erkend aannemers bedrijf welk ook keurmerk erkend vakwerk heeft. Wij houden ons vooral bezig met verbouw. Wij hebben onze eigen schilders behangers Timmermannen Isolatie experts Kraanmachinisten Hoveniers Daarnaast hebben wij ook zeer divers materieel tot onze beschikking, denk hierbij aan stobbenfrezen, hoogwerkers, graafmachines, inblaasmachines, etc. Verder zijn wij gespecialiseerd in het isoleren van woningen. Dit doen wij onder de naam ikwilisolatie. NL kijk voor meer info op onze website

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Uitstekend werk geleverd Korte wachttijd De juiste prijs Leuke werknemers
  Kom in contact
 • C&D Hoveniers
  C&D Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tuinarchitect in Westerlee

  Hoveniersbedrijf C&D is een fris en duurzaam bedrijf dat een ruime kennis heeft van de hedendaagse trends. Niets gaat ons te ver. Wij leveren alleen maatwerk. Uw tuin is onze zorg. Onze diensten staan dan ook volledig afgesteld op uw wensen. C&D is een jong bedrijf dan zich onderscheid tot de concurrent door ook bijna volledig elektrisch te kunnen zijn. C&D gebruikt zowel fossiele brandstof en elektrische aangedreven machines. De wens van de klant is wat wij gebruiken. Wij staan voor groen en duurzaamheid, daarom werken wij met FSC gecertificeerd hout. Wij staan open voor hergebruik van uw materialen, zoals bestrating, houtwerk en beplanting. Benieuwd naar wat wij voor uw kunnen betekenen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vakmensen die hun werk uitstekend verstaan en uitvoeren volgens afspraak en tijd. Adequaat en vriendelijk in de communicatie, alles in overleg en veel is mogelijk. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding! Betrouwbaar en geven goed advies. G.Meijer
  Kom in contact
 • Jonker Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Westerlee

  Heb je een Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Hovenier, Timmerman, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Musselkanaal of omgeving? Jonker Dienstverlening kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Hovenier, Timmerman, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • Syntera B.V.
  Syntera B.V.

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Westerlee

  Syntera is een advies- en ingenieursbureau voor alles wat je buiten ziet. Wij verbinden mens en techniek, versterken projecten en projectteams en brengen disciplines samen. We zijn breed inzetbaar; van idee tot oplevering. Van visie en ontwerp tot contract en realisatie. Voor planvorming, ingenieursdiensten en (project)communicatie. Binnen infra, civiel, groen, bouw en techniek. Heeft u bouwplannen? Wij zetten jouw idee en jouw wensen om in een schetsontwerp. Een ontwerp dat we samen stap voor stap verder brengen. Zo wordt een creatief schetsontwerp een technische tekening. Het vormt de basis voor het realiseren van jouw bouwwerk. De experts van Syntera Bouw zijn de juiste partner in alle fasen van jouw bouwproject.

  Kom in contact
 • Kroon Renovatie&Onderhoud
  Kroon Renovatie&Onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Tuinarchitect in Westerlee

  .

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  De klus kon snel geklaard worden. Ondanks een bezoekje vooraf was Sjoerd op de dag zelf verbaasd dat er in de muur geboord moest worden en dat de tuin schuin afliep. Mijn man heeft het boorwerk zelf gedaan. Hij had ook tekeningen gemaakt om het makkelijker te maken maar daar werd weinig naar gekeken. De deur is niet goed bevestigd. De scharnieren zitten op de verkeerde plek waardoor je de deur niet kunt afstellen. Daar is mijn man nu zelf nog mee bezig. Over de schutting zelf zijn we op zich wel tevreden. Toch wat teleurgesteld, vooraf heel goed contact maar op de dag zelf ging het er wat negatief en moeilijk aan toe.
  Kom in contact
 • Loon-gondverzet oostveen

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Westerlee

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Blijham, dan kan Loon-gondverzet oostveen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact
 • Haverhoek B.V.
  Haverhoek B.V.

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Westerlee

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, we zijn breed inzetbaar en draaien nergens onze hand voor om. We zijn thuis in bestratingen, tuin renovatie/aanleg schuren blokhutten veranda's.... U kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben het wel in de mouwen.

  Kom in contact

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Westerlee, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Westerlee

Andere vakmensen in Westerlee

Vind vakmensen bij jou in de buurt