Vind Tuinarchitecten in Waarder

Op zoek naar Tuinarchitecten in Waarder? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Waarder

 • Groener Buiten
  Groener Buiten
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Waarder

  Een doordacht tuinontwerp zorgt ervoor dat je je fijn voelt in je tuin, een zitje op de juiste plek, groen, vogels en insecten. Na het horen van jouw wensen maak ik een mooi compleet (ecologisch) tuinontwerp. Ook voor een beplantingsplan ben je bij mij aan het juiste adres. Note: Ik verzorg alleen het ontwerp, géén aanleg

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Sabine is heel behulpzaam, vriendelijk, reageert snel en weet heel veel van planten en bloemen! Ze heeft oog voor duurzaamheid en is erg creatief. Onze tuin ziet er door haar ontwerp super uit!
  Kom in contact
 • De Bloesemboog
  De Bloesemboog
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Waarder

  De Bloesemboog helpt je graag bij het ontwerpen van je droomtuin! Neem contact met mij op voor meer informatie!

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  We zijn ontzettend blij het tuinontwerp dat Femke voor ons heeft gemaakt! In het proces naar het maken van het ontwerp, stelde Femke scherpe vragen om onze wensen en voorkeuren in kaart te brengen. Op basis daarvan heeft Femke twee schetsen gemaakt. Beide schetsen hadden originele en compleet uitgewerkte ideeën. Ons uiteindelijke tuinontwerp bestaat uit een gedetailleerde tekening, overzicht van benodigde materialen, lijst met planten (die goed zijn voor de biodiversiteit) en een overzicht van bloeiperiodes. En dan zijn we vast nog dingen vergeten. Met deze plannen wordt onze tuin stukken mooier dan we zelf hadden kunnen bedenken. Kortom: we raden Femke van harte aan als ecologisch tuinontwerper!
  Kom in contact
 • Pater Groendiensten
  Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6538 reviews
  Tuinarchitect in Waarder
  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Prima vakman
  Kom in contact
 • Gerners Tuinaanleg
  Gerners Tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Tuinarchitect in Waarder

  Welkom bij Gerners Tuinaanleg Uw specialist voor uw tuin wensen! Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van uw tuin! U kunt bij ons terecht voor het op maat maken van al uw wensen!! Hieronder een overzicht van onze werkzaamheden. ■ Tuinaanleg ■ Straatwerk ■ Schutting ■ Overkapping ■ Tuinhuisje ■ Advies Kortom alle werkzaamheden in en om uw tuin! Geheel vrijblijvend komen wij bij u langs om uw tuin wensen door te nemen!

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Heel blij met deze mannen. Heel flexibel. Alles in goed overleg. Komen afspraken na. Werken netjes en secuur. Klinkt te mooi om waar te zijn, maar ze bestaan nog echt. Betrouwbare vakmensen!
  Kom in contact
 • Noordegraaf tuinaanleg en bestrating

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Waarder

  Ben je op zoek naar een Hovenier? Dan kun je in Waarder bij Noordegraaf tuinaanleg en bestrating terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • NIVO Bouwadvies
  NIVO Bouwadvies

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Waarder

  Wij zijn NIVO Bouwadvies! En zijn nu ook aangesloten bij Werkspot! Wij zijn twee vrienden die veel ervaring hebben opgedaan in de aannemerij en architectuur. De gerealiseerde projecten variëren van kleine aanbouw tot complexe appartementen en utiliteitsgebouwen. Al de opgedane ervaring en kennis is gebundeld in NIVO Bouwadvies. Wij bieden heldere en transparante teken- en advies diensten aan, zodat u vooraf weet wat u van ons mag verwachten en niet tijdens het bouwproces voor verrassingen komt te staan Wij zijn een nieuw en vooruitstrevend teken- en bouwadviesbureau, die u graag tijdens elke fase van het ontwerp ontzorgt, van initiatief tot en met uitvoering. Onze vooruitstrevende aanpak is vernieuwend, omdat wij de kennis van architectuur en bouwtechniek bundelen binnen één bedrijf, wat ervoor zorgt dat onduidelijkheden en miscommunicatie tijdens het proces niet meer aan de orde zijn. Dit scheelt voor u als klant veel kostbare tijd en aanzienlijk in de portemonnee! Maatschappelijke betrokkenheid en werken aan een betere toekomst is iets wat wij bij elk project aan de orde stellen. Wij denken graag mee in duurzame oplossingen, natuur inclusiviteit, milieuvriendelijkheid en circulariteit. Maar uiteindelijk is het aan u als klant om te bepalen wat haalbaar is en wat bij uw wensen past. Naast het bouwadvies en het realiseren van tekenwerk voor particulieren gaan wij ook graag dezelfde samenwerkingen aan met (lokale) aannemers. Neem gerust een kijkje op onze website, voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij verzorgen graag een vrijblijvende offerte en komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. Wij kijken ernaar uit om samen met u uw droomproject te realiseren! Neem gerust ook even een kijkje op onze website (nivobouwadvies) voor onze diensten en reeds gerealiseerde projecten.

  Kom in contact
 • VandenBerg Dienstverlening
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Tuinarchitect in Waarder

  Tuinaanleg, houtbouw, straten, bomen rooien, beschoeiingen etc.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Duurde even een week langer, voordat van start werd gegaan. Wij wilden een parkeerplaats in onze voortuin. Eerst te krap uitgemeten, maar uit eindelijk de oprit voldoende breed. Waren bang te weinig stenen te hebben, maar dat bleek geen probleem. Hard doorgewerkt, waardoor in een dag klaar. Ook een grote struik verplaatst. Moeten de parkeerplaats nog uit testen, want eerst een week rust gunnen.
  Kom in contact
 • V-Garden Hoveniers
  V-Garden Hoveniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Tuinarchitect in Waarder

  Beste tuingenieter, Welkom op mijn profiel, leuk dat u er bent. Een goed gevoel en goed vertrouwen in mij als hovenier zijn voor U van groot belang. Ik besef dit, en wil dit vertrouwen graag met u opbouwen en omzetten in resultaat. U geeft immers een deel van uw comfortzone vrij aan mij. Voor u werkt het fijn om vertrouwen in mij als Hovenier te hebben maar voor mij is het ook fijn om vertrouwen in U te hebben. Dit onderling vertrouwen ontwikkelen we samen door eerst een goed kennismakingsgesprek te hebben, waarin uw wensen en ideeën de belangrijkste plek krijgen. Ik ben Ad Vermeulen, 43 jaar jong Vak bekwaam Hovenier met 24 jaar ervaring in het ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en terreinen. Eigenaar van V-Garden Hoveniers, een 6 jaar jong en groeiend hoveniersbedrijf. Samen met mijn vrouw die nauw betrokken is bij het bedrijf op administratief gebiedt runnen wij een gezin met 7 kinderen, waarvan mijn middelste zoon meewerkt in het bedrijf , hij doet de opleiding tot hovenier. Ik heb een grote passie voor tuinaanleg en onderhoud en wil dit omzetten in uw tuinbeleving. Alle voorkomende werkzaamheden met plant, steen, hout, pvc, grond, gras enz. om uw huis of bedrijf zijn bij V-Garden in goede handen. De 24 jaar praktijkervaring is de beste leermeester maar ook ben ik in bezit van MBO zelfstandig hovenier, VCA, hoogwerkercertificaat, spuitlicentie en heb ik kennis van biodiversiteit. Kwaliteit van mijn te leveren werkzaamheden staat voorop, samen met de vertrouwensband die ik wil opbouwen met mijn opdrachtgevers ben ik van mening dat dit de formule is voor een goede werksfeer met de opdrachtgevers en een gezond bedrijf. In combinatie met het onderhoud van uw tuin door V-Garden is V-Garden de formule om te genieten van uw vrije tijd. Wat u ook maar bedenkt als tuinklus in de aanleg en onderhoud, bij V-Garden bent u aan het goede adres, Ik kijk uit naar het contact met u.... en naar onze samenwerking. Ad Vermeulen V-Garden Hoveniers

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Door weer en wind heeft Ad bij ons een prachtige tuin aangelegd waar we tot op de dag van vandaag nog steeds van genieten! Niks was te gek, alles bespreekbaar en 100% vertrouwen.
  Kom in contact
 • G. Verduijn houtbouw & tuinaanleg
  Beoordeling: 2 van 5251 review
  Tuinarchitect in Waarder

  G. Verduijn houtbouw & tuinaanleg kan je helpen met je Hovenier klus in Ouderkerk aan den IJssel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... te beantwoorden. Neem direct contact op met G. Verduijn houtbouw & tuinaanleg om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Buitelaar Dienstverlening
  Buitelaar Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Waarder

  Een korte omschrijving waar Buitelaardienstverlening voor staat. Buitelaardienstverlening biedt kwaliteit tegen een eerlijke prijs. De werkzaamheden bestaan uit tuinen aanleggen, beschoeiing/ damwand/vlonders/veranda's plaatsen en het renoveren van straatwerk of uw tuin. Wilt u weer een mooie tuin dan bent u op het goede adres. Stuurt u een bericht dan kunt u antwoordt verwachten waarna we een afspraak kunnen inplannen, om de situatie ter plekken te bekijken. Met vriendelijke groet, Johan Buitelaar

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Sympathieke jongens Leveren vakwerk voor een goede prijs Werken snel, netjes en correct Kortom vakmannen Niet twijfelen Gewoon doen Krijg je absoluut geen spijt van
  Kom in contact

4.5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Waarder, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 15 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Waarder

Andere vakmensen in Waarder

Vind vakmensen bij jou in de buurt