Vind Tuinarchitecten in Vreeland

Op zoek naar Tuinarchitecten in Vreeland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Vreeland

 • Groener Buiten
  Groener Buiten
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Vreeland

  Een doordacht tuinontwerp zorgt ervoor dat je je fijn voelt in je tuin, een zitje op de juiste plek, groen, vogels en insecten. Na het horen van jouw wensen maak ik een mooi compleet (ecologisch) tuinontwerp. Ook voor een beplantingsplan ben je bij mij aan het juiste adres. Note: Ik verzorg alleen het ontwerp, géén aanleg

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Sabine is heel behulpzaam, vriendelijk, reageert snel en weet heel veel van planten en bloemen! Ze heeft oog voor duurzaamheid en is erg creatief. Onze tuin ziet er door haar ontwerp super uit!
 • De Bloesemboog
  De Bloesemboog
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Vreeland

  De Bloesemboog helpt je graag bij het ontwerpen van je droomtuin! Neem contact met mij op voor meer informatie!

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  We zijn ontzettend blij het tuinontwerp dat Femke voor ons heeft gemaakt! In het proces naar het maken van het ontwerp, stelde Femke scherpe vragen om onze wensen en voorkeuren in kaart te brengen. Op basis daarvan heeft Femke twee schetsen gemaakt. Beide schetsen hadden originele en compleet uitgewerkte ideeën. Ons uiteindelijke tuinontwerp bestaat uit een gedetailleerde tekening, overzicht van benodigde materialen, lijst met planten (die goed zijn voor de biodiversiteit) en een overzicht van bloeiperiodes. En dan zijn we vast nog dingen vergeten. Met deze plannen wordt onze tuin stukken mooier dan we zelf hadden kunnen bedenken. Kortom: we raden Femke van harte aan als ecologisch tuinontwerper!
 • Hollandstuinen
  Hollandstuinen
  Beoordeling: 4.3 van 54.3511 reviews
  Tuinarchitect in Vreeland

  Wie zijn wij? Hollandstuin & Landschap is een onafhankelijk adviesbureau voor ontwerp en de vormgeving van binnen en buitenruimtes die deze wetenschap volledig benut. Of het nu om grootschalige landschaps-projecten en particuliere tuinen gaat of de groendecoratie in kantoor en horecagelegenheid. Hollandstuin & Landschap natuurlijke professionals Garden and Landscape designers voor de inrichting van buitenruimtes. Ons team wordt gevormd door ervaren professionals met uiteenlopende expertise in Tuin- en Landschaps vormgeving en hoveniers. Bij Hollandstuin & Landschap zijn wij een gedreven en bekroonde en prijswinnende groep van Garden and Landscape designers die het verbeteren van de schoonheid van de natuur als een grote verantwoordelijkheid ziet met meer dan 40 jaar ervaring als hoogstaande groen professionals.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erg tevreden ook over Jeroen, hij is duidelijk in de communicatie en legt alles vast, dit is voor beide partijen prettig. Hij weet waar hij over praat door zijn ervaring. Jeroen doet echt moeite om wat moois van je tuin te maken en om je met een tevreden gevoel achter te laten.
 • WenN Verschoor
  WenN Verschoor
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Vreeland

  Ik ben Natasja Verschoor en heb een opleiding Ecologisch Tuin ontwerp gedaan. Mijn werk loopt uiteen van borders opnieuw ontwerpen tot een totale nieuw tuin ontwerp inclusief een bij de wensen passend beplantingsplan. Ik hou van tuinieren op een duurzame en ecologische manier maar schuw de combinatie met niet inheemse planten absoluut niet. Het meerendeel van mijn projecten zijn kleine tot middelgrote stadstuinen. Tevens wordt ik ingeschakeld door zowel hobby als professionele tuiniers voor bodem en plant advies. Tot slot heb ik een redelijk aantal tuinen in onderhoud, dit is dus ook een mogelijkheid voor de tuin genieter die niet zo van tuinieren houd.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erg fijn en duidelijk contact, eerst een vrijblijvend gesprek met duidelijke offerte. Natasja is erg open in haar communicatie en denkt mee. Ze houdt rekening met de wensen van mij als klant en heeft goeie opties om huidige planten te herschikken. Een prachtig tuinontwerp welke tot in detail is uitgewerkt. Inmiddels zijn we zelf aan de slag om de tuin vrij te maken en de eerste basis aan de leggen. Zodra we klaar zijn hebben wij weer contact over de volgende stap. Ik wordt erg enthousiast van haar brede kennis en super leuke opties. Ik kan niet wachten om in de zomer in de tuin te zitten waarvan zij het plan heeft gedacht, maar ook ik zelf (met hulp van mijn vader) werkt aan heb verricht.
 • Sinan solutions
  Sinan solutions
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Tuinarchitect in Vreeland

  Hoveniers .Hogedrukreiniging Graafwerkzaamheden

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Not a good collaboration, we worked with them because of good initial communication and good reviews here. Always ask, if he had done similar projects before, for a large garden, it was not professional and planned at all. What I would think his responsibilities: 1. Plan the work carefully. He never does the planning, and usually leave all decisions to you. 2. Knows his work best - He says he can do everything, but he is not able to. - Pergola - Natural stones - Tells I should check if there is any sewer under the ground. 3. Gives accurate quota, we give them the full design and tell him to give us full quota, and he gives a quota back later to figure out pergola is not written and not mentioned to me. 4. Takes other jobs while working with you. (rather than planning your work) 5. Does not take feedback, in the first criticism, he quits the job, probably to take other jobs. If the work he had done so far turned out to be too bad, I will take him to court.
 • Q's Groenprojecten
  Q's Groenprojecten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Vreeland

  Mijn naam is Quinten en ik woon in Amsterdam. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële sector heb ik besloten het roer om te gooien en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Het is mijn passie om van iemands (groene) wensen werkelijkheid te maken. Ik specialiseer mij in het aanleggen, onderhouden en verbeteren van (stads)tuinen in en rondom Amsterdam. Daarnaast denk ik graag mee in duurzame oplossingen. Meer groen in de tuin is een fantastisch begin, maar het wordt ook steeds belangrijker om rekening te houden met langere periodes van droogte en grotere hoeveelheden regenwater en wind in de tuin. Er zijn talloze oplossing om hier een stap in de goede richting te zetten en ik adviseer hier graag in. Het lijkt me leuk om in contact komen met u!

  Laatste review:
  Heel vriendelijk geholpen, heldere communicatie en voor een eerlijke prijs!
 • R. Vermeulen Metaal & Tuin
  R. Vermeulen Metaal & Tuin
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Tuinarchitect in Vreeland

  Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en ontwerpen van tuinen. Het leggen van bestrating voor verharden van erf of oprit Ook voor onderhoud van u tuin. Voor het bouwen van een tuinhuis carpoort, vlonder aanbouw overkapping of wat Dan ook. Dan bent u echt aan het juiste adres Verder doen we ook nog veel binnenshuis zoals verbouwen of renoveren van huizen. Laminaat vloeren leggen plinten plaatsen netjes in de Hoeken in verstek zoals het hoort. Wanden plaatsen. Isoleren zoals daken vloeren en wanden. Wij staan achter ons werk. Wij geven ook garantie op ons werk.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Kon snel een afspraak maken en offerte volgde ook snel. Alle werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd en vriendelijke man(nen). Dik tevreden!
 • Hovenier Erwin van Weeghel

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Vreeland

  Ik ben Erwin van Weeghel, een hovenier met ruim 30 jaar ervaring. Mijn werk bestaat onder andere uit het ontwerpen van uw tuin, het aanleggen en bestraten van tuinen en uiteraard alles wat daar bij hoort. Denk hierbij aan het plaatsen van schuttingen, of wellicht een mooie vijver. Kortom; wilt u een mooie tuin, dan bent u bij mij op het juiste adres! Mijn verdere werkzaamheden: Vlonders Schuttingen, hekwerk Beplanting Tuinhuisjes Vijvers en onderhoud Golfbaan onderhoud Grondverzet Maaien, snoeien en onderhoud

 • Hoveniersbedrijf Spijker & Prins

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Vreeland

  Hoveniersbedrijf Spijker & Prins is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Nieuwersluis en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • S. Van de Pol Dienstverlening
  S. Van de Pol Dienstverlening
  Beoordeling: 3.4 van 53.451 review
  Tuinarchitect in Vreeland

  Wij zijn een jong, groeiend bedrijf. Wij houden ons bezig met (mini) loonwerk, chauffeursdiensten, grondwerk, sloopwerkzaamheden, tuinwerkzaamheden en de verhuur van machines. Elke klus wordt bekeken en persoonlijk aangemeten, wij gaan voor kwalitatief goed werk en voldoen aan de vraag.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Zeer vlot en keurig werk verricht.

4.4

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Vreeland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Vreeland

Andere vakmensen in Vreeland

Vind vakmensen bij jou in de buurt