Vind Tuinarchitecten in Vorchten

Op zoek naar Tuinarchitecten in Vorchten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Vorchten

 • Hans Schat
  Hans Schat
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tuinarchitect in Vorchten

  Ontwerpstudio Hans Schat Sinds 2019 transformeert mijn ontwerpstudio ruimtes in lichte, ruime leefomgevingen waar tijdloze esthetiek en moderne functionaliteit elkaar ontmoeten, met een specialisatie in interieurontwerp, meubilair, en complete verbouwingen. Ook verzorg ik uw tuininrichtingen geheel afgestemd op uw woning en stijl. Mijn aanpak benadrukt ecologisch verantwoord bouwen, gesteund door mijn achtergrond in HTS bouwkunde en een professionele opleiding tot interieurontwerper. Ik onderscheid me door mijn passie voor het gehele traject, van concept tot realisatie, met bij voorkeur een focus op natuurlijke en ecologische materialen. Mijn werkwijze is gestructureerd en transparant, van het intakegesprek tot de uiteindelijke realisatie, inclusief 3D visualisaties en bouwbegeleiding. Mijn expertise omvat het maken van bouwtekeningen voor vergunningen en het bieden van unieke oplossingen voor uitdagende situaties. Mijn ontwerpstijl is tijdloos en modern met natuurlijke elementen. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om samen jouw droomproject te realiseren.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Hans denkt mee en zorgt ervoor dat het gewoon goed komt en dat het goed voelt! Hij reageert snel en de klus is klaar voor de deadline.
 • Vorderman multidiensten
  Vorderman multidiensten
  Beoordeling: 2.9 van 52.954 reviews
  Tuinarchitect in Vorchten

  Sloop, bouwruimen, recycling, straatwerk, tuinaanleg, tuinonderhoud, installatie, elektra

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Niets meer gehoord.
 • ronald van voorst groen en grondwerken

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Vorchten

  Gespecialiseerd in Grondwerk Straatwerk Aanleggazon Onderhoud gazon Bomen vellen

 • MKDP
  MKDP
  Beoordeling: 4.5 van 54.5515 reviews
  Tuinarchitect in Vorchten

  Bestrating tuinaanleg snelle service Tegen een Betaalbaar tarief? Dan zit je bij ons goed

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Wij zijn heel tevreden, alles volgens afspraak, meegedacht en geholpen met extra werkzaamheden. Alles ligt er prima bij en kan Davy zeker aanbevelen!
 • R. Bootsveld Gevelrenovatie
  R. Bootsveld Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.3 van 54.3531 reviews
  Tuinarchitect in Vorchten

  BOOTSVELD GEVELRENOVATIE & BOUWSERVICE Mijn bedrijf is een eenmanszaak die gespecialiseerd is in voegwerken, metselwerken, stukadoorswerken, tegelwerken, lichte timmerwerkzaamheden. Mijn deskundigheid is opgebouwd door onderstaande opleidingen en behaalde certificaten: - Metselen en voegen - Stukadoren - Verwerken en verlijmen van tegels - Kwaliteit in techniek en communicatie - Communicatie en werkprocessen - Duurzaamheid en efficiëntie - Kwaliteit in gevelsluiting - Herkennen van asbest - Samen werken /zelf doen - Aftimmeren - VCA (veiligheidsbewustzijn tijdens werk) - Bladlood verwerken - Aanslaan en verplaatsen van lasten - Betonreparatie - Rug sparend werken/gezond lichaamsgebruik De werkzaamheden die ik uitvoer zijn: - Allerlei metselklussen zoals tuinmuren, schoorstenen, binnenmuren, garages - Allerlei voegwerken zoals reparaties, uithakken en invoegen, impregneren, gevelreiniging, zandstralen, knipwerk, platvol/knipogen - Stukadoorswerk - Steigerbouw - Straatwerk - Tegels vervangen - Slopen BOOTSVELD GEVELRENOVATIE & BOUWSERVICE kan goed meedenken in de mogelijkheden van de opdracht. Mijn motto is: "ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg". Mijn doel is om uw opdracht naar een goed resultaat en een tevreden klant te brengen. Hopelijk tot ziens, R. Bootsveld Gevelrenovatie & Bouwservice

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Hij heeft de klus naar tevredenheid uitgevoerd. Alles zoals afgesproken.
 • Garden4You
  Garden4You
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Tuinarchitect in Vorchten

  Sinds 1999 zit ik in het hoveniersvak. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt, zodat ik op vele vlakken ervaring heb. Nu ben ik voor mijzelf begonnen onder de naam Garden4You. Ik kan voor u ontwerpen aanleggen en de tuin onderhouden. ook voor zaag en snoei klussen kunt u mij bereiken. Alfred Terluin

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vakbekwaam en vriendelijk! Reageert snel en vriendelijk op berichten!
 • Stokvis Tuinontwerp
  Stokvis Tuinontwerp
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Tuinarchitect in Vorchten

  Stokvis Tuinontwerp is gespecialiseerd in het maken van tuinontwerpen en beplantingsplannen. We komen graag bij je langs om je wensen en ideeën te bespreken en vertalen dit naar een ontwerp dat helemaal bij je past. Wij werken onafhankelijk van hoveniers, zodat wij je een onafhankelijk advies voor je tuin kunnen geven.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Brenda heeft een ontzettend mooi ontwerp gemaakt en er is met alle wensen rekeng gehouden. Een aantal creatieve oplossingen en ideeen waar we zelf niet aan gedacht hadden, plus een goed advies over de soort beplanting. We hoeven het alleen nog maar uit te voeren.
 • Peter Freriks
  Peter Freriks
  Beoordeling: 4.6 van 54.65187 reviews
  Tuinarchitect in Vorchten

  Beste meneer/mevrouw, Mijn naam is Peter Freriks. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in alle werkzaamheden omtrent tuinen. Hiernaast leveren wij zelf ook alle soorten beplanting. We werken schoon en netjes en zorgen dat ook alles zo wordt achtergelaten na het uitvoeren van uw opdracht. Op basis van de informatie die u geeft kan ik u een prijs geven van EUR Bekijkt u vooral mijn vele positieve referenties en wij hopen graag met u in contact te komen. Indien u gebruik wil maken van mijn aanbod kan ik op zeer korte termijn uw werkzaamheden uitvoeren voor een all inclusief prijs. Graag verzoek ik u ALLEEN op "kom in contact" te klikken als u serieuze interesse heeft in mijn voorstel. Dit om onnodige kosten te voorkomen. Met vriendelijke groet, Peter

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  Peter kon binnen een week de gewenste haag komen planten, tegen een zeer concurrerende prijs die ook meteen bij het eerste bericht duidelijk was. Aanbevolen! Update: een half jaartje later bleken een paar van de boompjes niet goed te hebben 'gepakt', Peter heeft deze binnen een week kosteloos vervangen. Klasse!
 • Henk Riphagen Tuinen
  Henk Riphagen Tuinen
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Tuinarchitect in Vorchten

  Tuinaanleg en onderhoud.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Perfecte jonge tuinman
 • koers tuinen
  koers tuinen

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Vorchten

  Koers Tuinen is een jong bedrijf, gevestigd in Welsum, dat zich richt op het aanleggen van tuin en bestratingen en het onderhouden hiervan. Er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant en op deze manier maken we voor iedereen zijn/haar tuindromen waar.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Vorchten

Andere vakmensen in Vorchten

Vind vakmensen bij jou in de buurt