Vind Tuinarchitecten in Varik

Op zoek naar Tuinarchitecten in Varik? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Varik

 • Groener Buiten
  Groener Buiten
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Varik

  Een doordacht tuinontwerp zorgt ervoor dat je je fijn voelt in je tuin, een zitje op de juiste plek, groen, vogels en insecten. Na het horen van jouw wensen maak ik een mooi compleet (ecologisch) tuinontwerp. Ook voor een beplantingsplan ben je bij mij aan het juiste adres. Note: Ik verzorg alleen het ontwerp, géén aanleg

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Sabine is heel behulpzaam, vriendelijk, reageert snel en weet heel veel van planten en bloemen! Ze heeft oog voor duurzaamheid en is erg creatief. Onze tuin ziet er door haar ontwerp super uit!
 • Groen Ontworpen
  Groen Ontworpen
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Tuinarchitect in Varik

  Op zoek naar een nieuw ontwerp voor de tuin? Met mijn ontwerpstudio Groen Ontworpen maak ik tuinontwerpen voor zowel particulieren als bedrijven. Mijn uitgangspunt is een groene toekomstbestendige tuin die voor iedereen te onderhouden is en het gehele jaar aantrekkelijk is. Een mooie groene oase waar je je fijn voelt. Of je nu van modern en strak houdt of van natuurlijk en organisch (of een leuke mix daarvan), ik vertaal jullie wensen naar en mooi ontwerp die helemaal op jullie is afgestemd. Maar ook als je al een fijne tuin hebt maar je bent niet helemaal tevreden over de beplanting kan ik je helpen. Ik maak dan een nieuw fris beplantingsplan die helemaal toekomstbestendig is en die helemaal bij jouw smaak en stijl past. Kijk voor meer informatie en referenties op de website. groenontworpen punt nl

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Linda denkt goed mee en geeft ook de mogelijkheden en onmogelijkheden aan. Fijne en duidelijke communicatie. Ontwerp is super en eigenwijs. Veel verschillende dingen in een kleine tuin.
 • Vdplastuinprojecten
  Vdplastuinprojecten
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Tuinarchitect in Varik

  VD Plas Tuinprojecten. Wij streven naar 100% tevredenheid en staan wij klaar voor al uw wensen. Wilt u graag een exclusief tuinontwerp laten maken of heeft u andere plannen met uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden u van het ontwerpen tot aan de aanleg van uw tuin. bent u geïnteresseerd? neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Lion heeft ons snel geholpen aan een mooi tuinontwerp voor onze voor en achtertuin. Tevens was de communicatie erg prettig, vriendelijk en professioneel. Wij raden hem zeker aan!
 • J. Draaisma dienstverlening

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Varik

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Sloopbedrijf in Ophemert, dan kan J. Draaisma dienstverlening je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • De Bruin Infra B.V.
  De Bruin Infra B.V.

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Varik

  De Bruin Infra B.V. is een klein bedrijf met een leuk aantal eigen personeel gevestigd in Ophemert. Al meer dan 20 jaar verrichten wij verschillende werkzaamheden op onze eigen projecten, in de Wegenbouw, Groen, Grond en Infrastructuur. Werkzaamheden zoals: Grond- en Straatwerk, Tuinaanleg, Beschoeiingen, Keerwanden, Riolering, Maaien, Frezen, Egaliseren, Zaaien, Aan- en afvoeren van grond- en bouwstoffen en het uitgraven van funderingen, zijn ons niet onbekend. Binnen ons bedrijf vind u machinisten, grondwerkers en stratenmakers. Allen met jaren ervaring. Tevens beschikken wij over een breed eigen machinepark, bestaande uit onder anderen kranen, tractoren, shovels en knikmopsen. Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies.

 • Van der Schans Timmer & Afbouw
  Van der Schans Timmer & Afbouw
  Beoordeling: 3.9 van 53.952 reviews
  Tuinarchitect in Varik

  Van der Schans Timmer & Afbouw Ik heb eerst twee jaar bij een stratenmakersbdrijf gewerkt. Vorig jaar zag ik genoeg uitdaging om een eigen bedrijf te beginnen. Dit omvat niet alleen stratenmakerswerkzaamheden maar ook allerlei werk op het gebied van klussen en timmeren. Denk hierbij aan tuinmeubelen en tuinhuisjes. Gr. Wim

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Nette mensen, die zich goed aan de afspraken houden. Kwaliteit van het geleverde werk prima in orde.
 • Hoveniers & Boomverzorgingsbedrijf Johan Nendels
  Hoveniers & Boomverzorgingsbedrijf Johan Nendels
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Tuinarchitect in Varik

  Welkom bij Hoveniers en Boomverzorgingsbedrijf Johan Nendels. Bij ons bent u aan het goede adres voor het ontwerp van uw nieuwe tuin. Of u nu kiest voor een moderne tuin of een landelijke tuin, u kunt rekenen op een gedegen en mooi ontwerp dat wij perfect voor u aanleggen. Ook voor het onderhoud van uw tuin bent u bij ons aan het goede adres. Tevens heeft Hoverniers en Boomverzorgingsbedrijf Johan Nendels een gecertificeerde boomverzorger in dienst! Hoveniers en Boomverzorgingsbedrijf Johan Nendels zit momenteel al meer dan 10 jaar in het vak. Wij staan altijd voor u klaar in de regio Maasdriel en 's-Hertogenbosch. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Zeer netjes uitgevoerd. Erg blij met het resultaat. Ging erg snel.
 • Hoveniersbedrijf G. van Dinter
  Hoveniersbedrijf G. van Dinter
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Tuinarchitect in Varik

  Hoveniersbedrijf G. van Dinter uit Dreumel doet het ontwerp, aanleg én onderhoud van uw gehele tuin voor u. Wij hebben ervaring met het aanleggen en onderhouden van tuinen bij zowel nieuwbouw als ook renovaties van bestaande tuinen. Onderhoud bij ons kan van grasmaaien en onkruid wieden tot boomverzorging en vijvers. Ook klussen en straatwerk rondom de tuin zijn ons niet vreemd zoals opritten, (kleine) tuinhuizen/schuurtjes en het watermanagement van uw tuin.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Meer dan uitstekend! De eerste kennismaking was al positief. Communicatie zeer goed. Op de dag dat Hans kwam ging hij zeer gedegen te werk. Struiken werden verjongd en gesnoeid, onkruid werd met wortel en al verwijderd. Later kwam broer Karl erbij en nam de zijtuin onderhanden. De vuurdoorn werd getopt en mooi in model gesnoeid. Ik heb in de achtertuin weer licht. Advies werd gegeven over sommige planten. Het snoeiafval werd netjes afgevoerd. De stoep werd geveegd en zelfs met een bladblazer schoongeblazen. Mijn tuintje ziet er weer super netjes uit. Vriendelijke leuke jongens die van aanpakken weten. Ik weet wel wie we inschakelen als de tuin weer onderhoud nodig heeft. Bedankt jongens. Jullie zijn toppers.
 • CC van Mook
  CC van Mook
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinarchitect in Varik

  Hoi ik ben eenmans bedrijf die verschillende werkzaamheden uit kan voeren in het grondwerk en sloopwerk ook in het groenvoorziening kan ik helpen. Ik beschik over eigen materiaal onder andere een minigraver , trekker met kieper

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Erg prettig en geeft goed advies en veel hulp. Een woord over: aanrader!!
 • Aannemings- & Verhuurbedrijf G. Pellegrom V.O.F.
  Aannemings- & Verhuurbedrijf G. Pellegrom V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinarchitect in Varik

  Wij zijn een klein aannemersbedrijf in de grond-, weg-, en waterbouw. Hoofdzakelijk actief voor de grote aannemers in het leidingwerk, beschoeiingen en damwanden. Ook verzorgen wij straatwerk voor particulieren.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede (prijs) afspraak kunnen maken. Ze hebben de oprit en tuin bestrating weggehaald, verhoogd en zeer neer netjes en snel teruggelegd. Waarbij ze het extra zand hebben meegenomen en de rest bestrating afgevoerd.

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Varik, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 10 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Varik

Andere vakmensen in Varik

Vind vakmensen bij jou in de buurt