Vind Tuinarchitecten in Ten Post

Op zoek naar Tuinarchitecten in Ten Post? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Ten Post

 • June, tuinontwerp en beplanting
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Ten Post

  June is altijd op zoek om de wereld een beetje mooier te maken. Ze ontwerpt tuinen die aansluiten bij architectuur en omgeving maar die ook praktisch zijn. Beplanting speelt altijd een belangrijke rol in haar ontwerpen. Belangrijke thema’s: vogels, bijen, tuin om te ontspannen, duurzaamheid en tuingeluk

 • Ben de Klusjesman
  Ben de Klusjesman
  Beoordeling: 4.4 van 54.4538 reviews
  Tuinarchitect in Ten Post

  ik werk in ten boer en omgeving. ik werk al 10jaar voor me eigen en daarvoor ook al heel veel ervaring opgedaan. ik doe van slopen tot opbouwen allenmaal zelf. maar heb ook veel klanten voor onderhoud zoals bedrijfspanden hotel en eetgelegenheden en bij mensen thuis ken van jongen tot ouderen mensen zijn die het niet meer kunnen. ik werk schoon en netjes en veilig met meesten duurzaam accu gereedschap dus niet meer die herrie heggenschaar of bladblazer enzo . maar doe ook veel nog met de hand zoals sloot schoonmaken graven enzo wand niet overal ken altijd kraan bij zo als kleine slootjes en onder vloeren graven of kleine achtertuinen enzo. ik werk altijd netjes en veilig en sta gerand voor tevreden klanten en ben verzekerd mocht er toch schaden ontstaan lossen we het netjes op. ik werk oud materialen zoals herbestraten en nieuwe tegels na keuze van klant en werk ook wel met houtzagerij dus ken zo haast alles voor klanten verzinnen en planken dikker laten zagen wat niet standaard is dus veel beteren kwaliteit als je voorbeeld bij standaard bouwmarkten koop van die helen dunnen planken voorbeeld. en probeer altijd voor klanten beste en goedkoopste te zoeken en zo samen naar iedene te kijken en te doen. ik werk veilig netjes en ga net zo lang door dat we er samen tevreden over zijn.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Denkt mee! Goed werk geleverd! Komt afspraken na!
 • Rijk dienstverlening
  Rijk dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Tuinarchitect in Ten Post

  Rijk dienstverlening. Die van aanpakken houd. Van tuinonderhoud tot aanleg van tuinen. Voor elke project/klus mee denkt met de klant. En wij hebben ook nog een scherpe tarieven!! Kijk ook eens op Rijk dienstverlening op Facebook of Instagram!

  Laatste review:
  Goeie communicatie, op tijd en heeft mijn tuin erg netjes gemaakt.
 • JVP Tuinaanleg, grondwerken en bestratingen.
  JVP Tuinaanleg, grondwerken en bestratingen.
  Beoordeling: 4.4 van 54.4529 reviews
  Tuinarchitect in Ten Post

  jVp kraanverhuur is een mkb bedrijf met veel passie voor het werk. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met de volgende werkzaamheden: - Grondverzet - Tuinaanleg - Bestratingen - Bomen kappen - Versnipperen - Aanleg drainage Ik verwijs u naar onze referenties om een beeld te krijgen van hoe wij werken en wat onze klanten van het proces en het eindresultaat vinden.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Alles uitgevoerd volgens afspraak. Later nog een nieuwe klus uit laten voeren en opnieuw een positieve ervaring. Goed werk voor een prima prijs.
 • Oosterhof Grondwerken en Bestratingen B.V.
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Tuinarchitect in Ten Post

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf in Hoofdweg 30, dan kan Oosterhof Grondwerken en Bestratingen B.V. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating overige-
  Betrouwbaar, goed en zorgvuldig werk tegen een nette prijs.
 • Blaauw Dienstverlening B.V.
  Blaauw Dienstverlening B.V.
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Tuinarchitect in Ten Post

  Klussenbedrijf/Dienstverlening. Aanleggen electra,leidingwerk,afvoer/riolering. Plaatsen tuinhuizen/veranda,s/ overkappingen Plaatsen hekwerk, schutting en/of tuindeuren. Stobben frezen. Borders plaatsen. Tuinen leeghalen Gecertificeerd vellen van bomen. Bomen die niet vrij kunnen vallen worden door klimtechnieken en afvangen met touwen veilig neergehaald Uiteraard ook afvoer van tuinmaterialen In bezit van divers snoeimateriaal, stobbenfrees, hoogwerker,minishovel en hakselaar. Bomen kunnen geheel worden afgevoerd dmv auto-kipper combinatie. Ook voor technische klussen bent u bij mij aan het juiste adres. Door jarenlange werkervaring als 1e automonteur en technisch engineer aan boord van schepen, gespecialiseerd in alle voorkomende technische en motorische problemen en werkzaamheden. Klussen gaan altijd in overleg met de opdrachtgever en er zal ten alle tijden meegedacht worden over de uitvoering en efficiëntie van de klus. Breed geïnteresseerd en inzetbaar.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Super gedaan
 • Mien Stek
  Mien Stek
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Tuinarchitect in Ten Post

  Mijn naam is Miranda Bosman, en ik ben sinds 2015 tuinontwerper. Van jongs af aan heb ik een passie voor groen, en het milieuvriendelijk tuinieren. Mien Stek Tuinontwerpen ontwerpt onderhoudsarme tuinen met extra aandacht voor een duurzame en milieubewuste inrichting. Mijn ontwerpen kenmerken zich door hergebruik van materialen en zijn aantrekkelijk voor mens en dier. Mijn focus is ontwerpen van stadstuinen en tuinen voor senioren. Ik werk samen met een hovenier uit Hoogezand, zodat in goed overleg mijn ontwerpen vakkundig en naar wens worden uitgevoerd.

  Laatste review:
  We kenden Miranda al van het inrichten van onze achtertuin. Dus vroegen we haar ook om hulp om de voortuin in te richten, want we waren heel tevreden over de achtertuin. Ze luisterde goed naar onze wensen. Ze ging professioneel te werk door alles op te meten en een beplantingsplan te tekenen. De planten die ze voorstelde waren origineel en een keer weer wat anders dan de gebruikelijke planten. We raden haar zeker aan !
 • J Staats Klus-en onderhoudsbedrijf
  J Staats Klus-en onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Ten Post

  Voor alle klus en onderhoudswerkzaamheden in en om u huis of bedrijf. • Saus en schilderwerk binnen en buiten • Timmerwerkzaamheden • Laminaat – Tegelvloeren leggen • Tuin werkzaamheden • Schutting-Tuinhuis-Overkapping plaatsen • Kleine bestrating-Terras reinigen • Zonnepanelen reinigen (5% meer rendement) > Riolering werkzaamheden • Isolatie aanbrengen • Schoonmaakwerkzaamheden • Onderhoud van panden • Sloopwerkzaamheden • Transport B/BE Heeft u andere klussen waarbij u zich afvraagt of ik u daarmee zou kunnen helpen, of bent u een bedrijf? Bel me, VIA MIJN EIGEN WEBSITE Klus en onderhoudsbedrijf J Staats Bedum VCA-VOL gediplomeerd

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Prima communicatie en uitstekend werk geleverd !
 • Groenzorg Eden
  Groenzorg Eden
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tuinarchitect in Ten Post

  Geachte heer/mevrouw, Welkom op mijn WerkSpot-profiel. Ik ben Nick en hier vind je een kleine selectie van de vele projecten die ik de afgelopen jaren heb afgerond. Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden, daarom zal ik het kort houden. Groenzorg Eden staat voor creatief, betrouwbaar en vakkundig. Werkzaamheden: Tuinaanleg, Tuinrenovatie, Bestrating, Schutting plaatsen, Bomen snoeien/zagen, (Tuin)Afval afvoeren.

  Laatste review:
  Werkt netjes, de stoep ligt er weer erg recht en netjes in
 • Jongsma Infra
  Jongsma Infra
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Ten Post

  Jongsma infra is een grondverzet en stratenmakers bedrijf. telefoon nummer is NUL ZES VIJF VIJF NUL VIJFTIEN ZEVEN ZEVEN VIER

  Laatste review:
  Super bedrijf !

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Ten Post, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Ten Post

Andere vakmensen in Ten Post

Vind vakmensen bij jou in de buurt