Vind Tuinarchitecten in Oosterwolde, Gelderland

Op zoek naar Tuinarchitecten in Oosterwolde, Gelderland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Oosterwolde, Gelderland

 • Hoveniersbedrijf van Gelder
  Hoveniersbedrijf van Gelder
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Tuinarchitect in Oosterwolde, Gelderland

  Wij, Johan en Adriaan van Gelder, werken sinds 2005 met een team van ervaren hoveniers aan mooie tuinen. Ons hoveniersbedrijf is uitgegroeid tot een betrouwbare partner in deze regio. Wij zorgen voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen voor particulieren en bedrijven. Elke tuin is uniek en daar proberen wij een persoonlijk accent in te leggen. Wij onderscheiden ons in betrokkenheid, persoonlijke aandacht en advies op maat. Dat begint al in de ontwerpfase. Samen kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. In de aanlegfase maken we gebruik van duurzame materialen waardoor uw tuin er weer jaren mooi bij ligt. Tijdens het hele traject heeft u één contactpersoon waardoor wij snel op uw wensen kunnen inspelen. Wij zijn trots op onze projecten en zien deze als ons visitekaartje. Neem vrijblijvend contact op.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima vakmensen. Afspraken worden goed nagekomen.
 • Hollandstuinen
  Hollandstuinen
  Beoordeling: 4.3 van 54.3511 reviews
  Tuinarchitect in Oosterwolde, Gelderland

  Wie zijn wij? Hollandstuin & Landschap is een onafhankelijk adviesbureau voor ontwerp en de vormgeving van binnen en buitenruimtes die deze wetenschap volledig benut. Of het nu om grootschalige landschaps-projecten en particuliere tuinen gaat of de groendecoratie in kantoor en horecagelegenheid. Hollandstuin & Landschap natuurlijke professionals Garden and Landscape designers voor de inrichting van buitenruimtes. Ons team wordt gevormd door ervaren professionals met uiteenlopende expertise in Tuin- en Landschaps vormgeving en hoveniers. Bij Hollandstuin & Landschap zijn wij een gedreven en bekroonde en prijswinnende groep van Garden and Landscape designers die het verbeteren van de schoonheid van de natuur als een grote verantwoordelijkheid ziet met meer dan 40 jaar ervaring als hoogstaande groen professionals.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erg tevreden ook over Jeroen, hij is duidelijk in de communicatie en legt alles vast, dit is voor beide partijen prettig. Hij weet waar hij over praat door zijn ervaring. Jeroen doet echt moeite om wat moois van je tuin te maken en om je met een tevreden gevoel achter te laten.
 • Wessels Tuinen
  Wessels Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Tuinarchitect in Oosterwolde, Gelderland

  Wessels Tuinen kan je helpen met je Hovenier klus in 't Harde en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Vlonders plaatsen of vervangen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Wessels Tuinen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bart werkt schoon, netjes en is erg goed in wat hij doet. Hij komt zijn afspraken na. Eindresultaat is erg mooi geworden. Binnen een dag was het gelegd. Mijn enige verbeterpunt is dat hij iets beter mag communiceren. We hadden afgesproken dat hij alles zou regelen, ook bestellen van de tegels die we hadden gekozen. Dat heeft hij ook gedaan maar laat het even weten dat het besteld is en wanneer we het kunnen verwachten. Verder geen op- of aanmerkingen. Je krijgt waar voor je geld. Dank je wel Bart.
 • Aalt Bos multidiensten
  Aalt Bos multidiensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Tuinarchitect in Oosterwolde, Gelderland

  Goedendag. Wij zijn A. B grond en straatwerk uit Oldebroek. Onze werkzaamheden bestaan uit alles wat maar met tuinen te maken heeft. Wij zijn gespecialiseerd in bestrating.. Het voegen van tegels... Het beplanten van tuinen tot snoeien in de tuinen. Schuttingen of overkapping nodig wij leveren het van a tot z. Inmiddels hebben wij 20 jaar ervaring en een grote tevreden klantenkring. Voor meer informatie check ons profiel. Graag tot ziens. Wij staan u graag te woord

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Uitstekend! Vakman!
 • Stijf Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Oosterwolde, Gelderland
 • Dijkhuizen Multidiensten
  Dijkhuizen Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Tuinarchitect in Oosterwolde, Gelderland

  Hallo, Ik ben Stefan Dijkhuizen 37jaar en sinds mijn 18e stratenmaker. Ik heb bij een aantal bedrijven gewerkt. Die zowel gespecialiseerd zijn in de wegenbouw en tuinaanleg en 3jaar bij een bedrijf die hoofdzakelijk tuinen, aanlegde. Sinds oktober 2017 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. ik ben hoofdzakelijk actief in de wegenbouw. dit doe ik voor verschillende aannemers. In de functie als voorman/uitvoerder. Daarnaast verhuur ik mij aan een grotere hovenier. en in de weekenden en daar waar nodig doordeweeks ook particuliere klussen.met een team wat in wisselend verband werkt, Zo werk ik met een aantal oppermannen. En een aantal stratenmakers, en mijn vader de timmerman voor plaatsen van schuttings veranda,s bouwen overkappingen schuurtjes etc, Sinds juni 2022 zijn wij ook dealer van tuindeco. Dus ook voor levering kunnen wij scherpe aanbiedingen maken. Wij proberen onze werkzaamheden altijd zo snel als mogelijk klaar te krijgen. Zodat de klant niet onnodig lang in de zooi zit. Daarom nemen wij in sommige gevallen liever een mannetje extra mee als dat het werk vergemakkelijkt, Wij leveren de klus netjes en schoon op. En geven op het gedane werk 1 jaar garantie. Ik zal nog wat foto,s toevoegen van een aantal projecten Wij hopen dat u voor ons kiest. Om de klus te mogen uitvoeren. en streven hierbij naar perfectie. Met vriendelijke groet , Stefan Dijkhuizen Dijkhuizen Multidiensten

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goed werk geleverd, tegen juiste prijs. Komt afspraken ba en communiceert duidelijk.
 • J. Koers Bestratingen
  J. Koers Bestratingen

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Oosterwolde, Gelderland

  Handige vakman voor alle klussen rondom en in u huis. 8 jaar ervaring . oog voor detail en kwaliteit vindt ik erg belangrijk. Neem gerust contact op voor vrij blijvende offerte. Met vriendelijke groet Johan koers

 • Alex bestrating
  Alex bestrating
  Beoordeling: 4.3 van 54.3510 reviews
  Tuinarchitect in Oosterwolde, Gelderland

  Ik ben alex en al 25 jaar stratenmaker en laatste 15 jaar gespecialiseerd in tuinaanleg en sierbestrating en projectbestrating ( bedrijven/boeren)levering stenen en grondwerk doen wij ook.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Helaas is Alex bestrating de afspraak niet nagekomen. Niets meer van de man vernomen
 • Greendesign Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tuinarchitect in Oosterwolde, Gelderland

  Hoveniersbedrijf gespecificeerd in aanleg keramische tegels en houtbouw. Werkgebied Zwolle/Harderwijk, standplaats Elburg

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Prettig in de omgang. Snel werken en goed resultaat. Ben zeer tevreden.
 • Berghorst Dienstverlening
  Berghorst Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Tuinarchitect in Oosterwolde, Gelderland

  Goedendag, Berghorst Dienstverlening is ervaren in grond en straatwerkzaamheden, tuinaanleg/onderhoud. Een goede service staat hoog in het vaandel. Voor een afspraak of advies, kunt u ons bedrijf op internet zoeken en contact opnemen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Zeer tevreden!! Vanaf dag 1 was de communicatie al duidelijk en helder, erg prettig. Hij denkt mee en geeft duidelijke adviezen. Het eind resultaat mag er zeker wezen. Met één woord TOP! Ik zou Berghorst Dienstverlening zeker aanraden. Vakman met passie!

3

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Oosterwolde, Gelderland, hebben een gemiddelde reviewscore van 3 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Oosterwolde, Gelderland

Andere vakmensen in Oosterwolde, Gelderland

Vind vakmensen bij jou in de buurt