Vind Tuinarchitecten in Borger

Op zoek naar Tuinarchitecten in Borger? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Borger

 • June, tuinontwerp en beplanting
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Borger

  June is altijd op zoek om de wereld een beetje mooier te maken. Ze ontwerpt tuinen die aansluiten bij architectuur en omgeving maar die ook praktisch zijn. Beplanting speelt altijd een belangrijke rol in haar ontwerpen. Belangrijke thema’s: vogels, bijen, tuin om te ontspannen, duurzaamheid en tuingeluk

 • BronnegerExclusive
  BronnegerExclusive

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Borger

  Eenmanszaak opgericht in begin 2021. Onze kwaliteit? Exclusive klanten service elk moment van het jaar, u vraagt wij draaien. Heeft u het materiaal al in huis wat nodig is voor uw klus en vind u het zonde om hier nog eens extra voor te betalen? Ik ben ook zonder gereedschap in te huren voor slechts €17,50 incl. BTW per uur.

 • Braams Grondwerken
  Braams Grondwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Borger

  De werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren bestaan onder andere uit: *Het omspitten en egaliseren van tuinen *Het verwijderen en afvoeren van groenafval *Het uitgraven en aanvullen van bouwputten *De aan- en afvoer van grond, zand en grind *Graszoden verwijderen en leggen *Graszaaien

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Zeer nette communicatie en uitstekend eindresultaat!
 • Groenservice Drenthe

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Borger

  Groenservice Drenthe is een hoveniersbedrijf die zich richt op de onderhoud maar ook de aanleg van diverse tuinen. Wij hebben een grote bedrijfsbus met voldoende professioneel gereedschap voor verschillende klussen. Wij zijn met name gespecialiseerd in snoeiwerk. Ook voor andere werkzaamheden zijn wij natuurlijk vrijblijvend te benaderen. Wij werken vooral in de omgeving Drenthe.

 • Bosschaart Hovenier
  Bosschaart Hovenier
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Borger

  Bosschaart Hovenier, werkzaam in Drenthe 8+jaar ervaring, sinds mei 2021 voor mijzelf. hovenier en boomverzorging

 • Koops vacuüm bestratingen en grondverzet
  Koops vacuüm bestratingen en grondverzet
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Tuinarchitect in Borger

  Hallo ik ben Erik koops en heb bijna 20 jaar ervaring in bestrating riolering en grondverzet ik ben in bezit van een 3 tons minikraan. Daardoor ben ik op vele vlakken inzetbaar ons doel is om samen met de klant tot het gewenste resultaat te komen. Mvg Erik

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Super tevreden. Men denkt goed mee.
 • WB Tuinservice
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Borger

  WB Tuinservice kan je helpen met je Hovenier klus in Gieten en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met WB Tuinservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Optimistische vakman met 20jaar ervaring. Na snel en duidelijk overleg, kon hij binnen een week beginnen met de klus. Kennis van zaken en oog voor detail, netjes alle afgekorte delen uit het zicht weggewerkt. Klus ging erg snel en verliep soepeltjes, samen met zijn metgezel (die overigens net zo'n vakman is) soepel. Hebben bij ons het stapelstenen muurtje geplaatst. De opvulling van de plantenbakken doen we zelf.
 • AH Tuinaanleg & Onderhoud

  Nieuw op Werkspot

  Tuinarchitect in Borger

  Welkom bij AH Tuinaanleg & Onderhoud! Sinds 2013 zijn wij uw betrouwbare partner voor tuinprojecten. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij talloze tuinen getransformeerd en onderhouden, van stadsparken tot landgoederen. Onze passie voor tuinieren en oog voor detail maken ons de ideale keuze voor uw tuin. Onze specialisaties zijn: Ontwerp en aanleg van tuinen Regelmatig tuinonderhoud Boomverzorging en snoeien Bestrating en terrasaanleg Vijveraanleg en -onderhoud Duurzame tuinoplossingen Elke tuin is uniek en een verlengstuk van uw persoonlijkheid. We luisteren naar uw wensen en werken nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen. Ons team is deskundig, professioneel en toegewijd aan topkwaliteit werk met een persoonlijke touch. Kiezen voor ons betekent vakmanschap, betrouwbaarheid en passie voor groen. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Laat ons uw buitenruimte omtoveren tot een oase van rust en schoonheid. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! AH Tuinaanleg & Onderhoud - Uw tuin, onze passie!

 • Corporaal Hoveniers
  Corporaal Hoveniers

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Borger

  Mijn naam is Johan Corporaal en woonachtig in Gasselternijveenschemond. Al meer dan 27 jaar ben ik werkzaam als zelfstandig hovenier. Ik heb ruime ervaring in het onderhouden van tuinen en vijvers. Een greep uit mijn werkzaamheden: Hagen knippen, Beplanting snoeien, Gazon maaien, Verticuteren en Bemesten, Graszonden leggen, Gazon uitvlakken en inzaaien, Grondverbetering, Onkruid wieden, Schutting Plaatsen, Wilgentenen vlechten, Bomen kappen, Stobben rooien, Afvoeren afval, Vijvers graven, Filtersystemen plaatsten en zorgen dat Uw vijver kraakhelder blijft, Vijver onderhoud, Schoonmaken bestaande vijver, Plaatsen nieuwe folie. etc. In het najaar blad ruimen, dakgoten bladvrij maken en schoonmaken. Uiteraard kunt u mij ook bellen voor allerhande klusjes in en om uw tuin die U zelf niet kunt of wilt doen.

 • Tuinplus Hoveniers
  Tuinplus Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Borger

  Wij houden ons vooral bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Zo nodig kunnen we uw bestaande tuin ook renoveren. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Wij bieden voordelige onderhouds abonnementen, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ook zijn wij aangesloten bij TuinKeur. Dit is een keurmerk waaraan u kunt zien dat u zaken doet met een professionele hovenier.

  Laatste review:
  Wederom Jaco Pelle ingehuurd voor de afwatering van onze nieuwe veranda. Alles moest onder de grond en een gedeelte ook gebruikt als drainage voor de planten. Er was gerekend voor 3 dagen maar in 2 dagen was het klaar. Alle tegels en stenen liggen weer op hun plek alsof er niets gebeurt is. Wij zijn blij!

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Borger, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Borger

Andere vakmensen in Borger

Vind vakmensen bij jou in de buurt