Vind Tuinarchitecten in Borculo

Op zoek naar Tuinarchitecten in Borculo? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Borculo

 • STHY Interieur en Tuin
  STHY Interieur en Tuin
  Beoordeling: 4.2 van 54.2510 reviews
  Tuinarchitect in Borculo

  STHY Interieur en Tuin is dé expert als het gaat om het op elkaar afstemmen van je interieur en je tuin. Met andere woorden: of je de indeling of stijl van je woonkamer wilt veranderen, of die van je tuin: STHY Interieur en Tuin kan helpen. Of je van strak-modern of van landelijk houdt: ik pas mijn ontwerp aan aan jou. Ik inventariseer eerst alle wensen en bekijk de in te richten ruimte. Aan de hand daarvan maak ik een (voorlopig) plan, waarop je je reactie kunt geven. Zodra je je goedkeuring daaraan geeft, werk ik dit verder uit. Voor de uitvoering van je klus breng ik je graag in contact met een goede vakman. STHY Interieur en Tuin werkt met diverse pakketten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf alvast een plattegrond en/of moodboard aan te leveren, maar je kunt het opmeten van de ruimte natuurlijk ook volledig aan mij over te laten. Aan jou de keus.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  STHY neemt de tijd voor je, luistert goed. Past ontwerp aan wanneer nodig.
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf Arno

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Borculo

  Hoveniersbedrijf Arno kan je helpen met je Hovenier klus in Borculo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Hoveniersbedrijf Arno om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Brugman Bestratingen
  Brugman Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Tuinarchitect in Borculo

  Ivm hoge kosten werkspot kunt u het beste even bellen of mailen met telefoonnummer / mailadres in de profielfoto, of op google zoeken op Brugman Bestratingen. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende bestratingen tevens kunnen wij ook diverse grond en sloopwerken voor u realiseren. Kortom vanaf het afgraven van het cunet tot het invoegen van de bestrating kunt u terecht bij Brugman Bestratingen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Gewoon wat je mag verwachten nadat de plannen en mogelijkheden op elkaar zijn afgestemd.
  Kom in contact
 • MvK bestrating
  MvK bestrating
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Tuinarchitect in Borculo

  Voor bijna alles op het gebied van goede en betaalbare bestrating bent u bij MvK bestrating aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak leveren wij kwaliteit af voor een aantrekkelijke prijs. Nieuwe bestrating, het herleggen van uw huidige bestrating MvK staat voor u klaar.

  Laatste review:
  Melvin is iemand met zeer ruime ervaring. En dat is te merken bij de uitvoering van het straatwerk. Hij is een professional die beschikt over prima materieel. Hij wil goed werk afleveren en wij zijn blij met het uiteindelijke resultaat.
  Kom in contact
 • Woestenenk Hovenier
  Woestenenk Hovenier

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Borculo

  Martijn Woestenenk uit Barchem is sinds 2015 zelfstandig hovenier. Alle onderdelen van het vak staan hem aan; of het nu gaat om struiken, planten, straatwerk of verlichting, hij wil er altijd meer van weten. “Ik ben nieuwsgierig naar de nieuwste technieken en trends en sta open voor verandering, nieuwe uitdagingen en input van de klant. Ik wil heel graag mijn inspiratie en ideeën kwijt in een nieuwe tuin.” Woestenenk heeft het diploma van vakbekwaam hovenier, is jong en gedreven en werkt voor grote projecten samen met vakbekwame collega-hoveniers. Geen idee is hem te gek, alles kan besproken worden. Daarvoor neemt hij graag de tijd.

  Kom in contact
 • Grondverzet M.J. ten Elsen B.V.
  Grondverzet M.J. ten Elsen B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Tuinarchitect in Borculo

  Grondverzet Ten Elsen B.V. is een bedrijf dat zich bezighoudt met grond- en sloopwerk in de breedste zin van het woord. Door ruime ervaring in grondverzet en wegenbouw kunnen wij u een goed advies geven bij al uw grondwerk. Wij werken zowel voor bedrijf als voor particulier en u kunt ons inzetten voor de meest uiteenlopende werken. Wij zijn V.C.A. gecertificeerd. Hieronder vindt u een uitgebreide omschrijving aan van de door ons aangeboden diensten: - Sloopwerkzaamheden zowel binnen als buiten de woning - Sloopwerkzaamheden van woningen, hallen etc. - Verwijderen van asbest (door gecertificeerd bedrijf) - Het graven van vijvers en afwateringssloten - Aanbrengen van riolering en putten zowel pvc als beton - Ontgraven van bouwputten - Spitten en egaliseren van tuinen - Bestratingwerkzaamheden (asfalt en klinkers) - Het ontgraven en aanleggen van inritten, tuinen, terrassen en parkeerplaatsen Tevens leverancier voor zand, verhardingsmateriaal en teelaarde en bestratingmaterialen. Wij werken zowel met laser als met GPS-ondersteuning.

  Laatste review:
  Bestrating overige-
  Martijn heeft onze opritten afgegraven en vervolgens geel zand aangebracht zodat wij daarna zelf konden bestraten. In eerste instantie meerdere prijzen aangevraagd, maar Martijn maakte de beste indruk door ervaring en deskundigheid. Daardoor heeft hij van mij de opdracht gekregen. Dit kwam ook zo uit tijdens de werkzaamheden, met zijn kraan manouvreerde hij eenvoudig tussen de woningen. Ook de hoogte van het zand was perfect, na het aftrillen hebben we bijna niks meer hoeven te verplaatsen, en we hielden uiteindelijk op 100m2 ongeveer 2 kruiwagens zand over. Samengevat was het dus een fijne samenwerking. Mocht ik nog eens opnieuw grondwerkzaamheden hebben, dan weet ik Martijn wederom te vinden!
  Kom in contact
 • Van Rooijen Tuinen
  Van Rooijen Tuinen

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Borculo

  Welkom bij van Rooijen tuinen, sinds juli 2019 hebben we de keuze gemaakt om deels voor ons zelf te gaan beginnen Na 24 jaar ervaring in het groen. Volgen we onze passie! Alle klussen die voorkomen in de tuin pakken we daarom ook aan. Zoals, Tuin onderhoud Tuin aanleg Aanleg straatwerk Herstraten van uw bestrating Schuttingen plaatsen Pergola´s plaatsen Overkappingen Tuinhuisjes Aanleg en onderhoud gazons Ook kunt u bij ons terecht voor een nieuw ontwerp van uw tuin. Met een bijpassende stappenplan/beplantingsplan. Dit alles maken we samen in overleg met de klant.

  Kom in contact
 • LH Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Borculo

  Ben je op zoek naar een Hovenier? Dan kun je in Neede bij LH Dienstverlening terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • Wies de Koeijer
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Tuinarchitect in Borculo

  Ik ben een jonge man met veel ervaring in tuinonderhoud- en aanleg en grondwerk. Sinds een jaar neem ik ook als zelfstandige tuin klussen aan. Tuinen naar de wens van een klant mooi maken geeft me een boost. Gevestigd in Neede.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Hele vriendelijke tuinman die top zijn werk doet :)
  Kom in contact
 • Guus Schilderink Grondwerken en Servicebedrijf
  Guus Schilderink Grondwerken en Servicebedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Tuinarchitect in Borculo

  Guus Schilderink Grondwerken & Service Bedrijf is een bedrijf dat zich heeft gespecialiceerd grondwerk - bestratingen en klussen in en om het huis Het bedrijf staat garant voor goed en solid werk ongeacht de klus. Mijn vakgebieden zijn: Straatwerkzaamheden: opritten, sierbestrating. Grondwerken: tuin, afvoerleidingen, vuilwater en regenwater. Timmerwerk: veranda's, tuinhuisjes, schuttingen Sloopwerken: klein en groot. Klussen in en rondom het huis: elektra, daken en goten, verstopte leidingen. Wij berekenen geen voorrijkosten naar de klant toe en geven graag een vrijblijvende offerte van de klus en proberen in overleg met U als opdrachtgever tot een betaalbare en goede oplossing te komen waarbij wij de kwaliteit niet uit het oog verliezen Guus Schilderink Grondwerken & Servicebedrijf.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Guus was de eerste die razendsnel reageerde op onze klus (het verwijderen van een hele grote boomstronk uit onze tuin). Het contact verliep snel en prettig en de dag erop was hij al bij ons aanwezig met een collega. Guus is een vriendelijke, gemoedelijke, hardwerkende man die de klus doortastend aanpakt. Hij is snel beschikbaar en heeft ons heel goed geholpen. Deze zware klus is zeer naar onze tevredenheid geklaard. We bevelen Guus van harte bij u aan.
  Kom in contact

4

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Borculo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Borculo

Andere vakmensen in Borculo

Vind vakmensen bij jou in de buurt