Vind behangers in Schagerbrug

Op zoek naar behangers in Schagerbrug? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Schagerbrug

 • Mrs. W. Wallpaper
  Mrs. W. Wallpaper
  Beoordeling: 4.9 van 54.95249 reviews
  Behanger in Schagerbrug

  Mrs. Wallpaper voor het vakkundig aanbrengen van behang. Ik, Willy, heb na het vele behangen bij vrienden en familie de stap genomen en een behangservice dienst op gestart. Het verfraaien van woningen heeft mij altijd geboeid, nu is er de mogelijkheid om er mijn werk van te maken. Een huis geeft zoveel woonplezier als het er verzorgt uitziet. Ik wil dat de mensen graag bieden. Steeds meer mensen willen een frisse uitstraling geven aan hun interieur. Vaak geeft het behangen van één muur al een verrassend effect qua uitstraling in de woning. Behang is er in vele soorten: effen behang in alle denkbare kleuren, behang met een patroon, fotobehang, vliesbehang etc.. Voor elke smaak, elke woonstijl en elk budget is een passend behang te vinden. Een nieuw behang maar het ontbreekt u aan tijd of vakmanschap? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Mrs. Wallpaper, ik bied mijn diensten aan om dit te verwezenlijken. U haalt zelf uw favoriete behang in huis en ik neem alle overige materialen mee om het behang op een vakkundige manier te plaatsen. Indien gewenst kom ik vooraf bij u langs voor advies en bespreking van de behangwerkzaamheden zoals bv. het berekenen van het aantal rollen behang dat u nodig heeft. Bij een groot project kom ik altijd graag van te voren langs om een offerte op te maken. Kies voor uw gemak het vakkundig laten aanbrengen van uw behang door Mrs. Wallpaper

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Perfect werk geleverd. Goed meegedacht met alles en goed uitgevoerd
 • A.Y.Decoratie en klussenbedrijf
  A.Y.Decoratie en klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Behanger in Schagerbrug

  Ik ben Ayman Yusuf. Ik werk sinds jaar 2003 als schilder ,behanger, laminaat legger, decoratie werk, sierlijsten, ontwerper gipskarton, IKEA meubels montage, jaloeziëen installatie, gordijnen en lampen ophangen, schutting,en andere klussen. Ik heb ervaring lange jaren meer dan 20 jaar in deze vakwerk. Ik ben nauwgezet en geduldig in mijn werk. Klanttevredenheid is het belangrijkste in mijn bedrijf en dat is mijn doel.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Wat een vakman! In twee dagen alles voorzien van renovlies behang en alles tot in detail afgewerkt. Super vriendelijk, werkt snel, schoon en netjes en is een echte perfectionist. Een aanrader voor iedereen.
 • D&M behang- en spuitwerk
  D&M behang- en spuitwerk
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Behanger in Schagerbrug

  Hi, ik ben Michael. 37 jaar woonachtig in Alkmaar samen met m’n prachtige gezin. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit behangen, renovlies, latex spuiten en binnen schilderwerk. Ik sta voor een eerlijke en fijne samenwerking waarin we samen kijken naar het beste resultaat met jouw wensen. Hopelijk kan ik u in de toekomst van dienst zijn.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fijn contact, afspraak snel gemaakt, heeft keurig werk afgeleverd.
 • Royal for You
  Royal for You
  Beoordeling: 4.9 van 54.95119 reviews
  Behanger in Schagerbrug

  Welkom bij Royal for You! Dromen realiseren wij samen! Mijn naam is Dragomir Rebic. Na een ruime ervaring in de bouwbranche ben ik sind 2016 gestart als als zelfstandige ondernemer. Alleen of in samenwerking met mijn vaste partners realiseren wij al uw wensen en projecten op het gebied van binnenafwerking en voornamelijk met betrekking tot het behangen, het schilderen van muren en plafonds en het leggen van laminaatvloeren. Ik heb tevens de mogelijkheid om een groot project volledig voor u te realiseren tot een mooi resultaat. Uw gemak is dat u maar één aanspreekpunt hebt. Betrouwbaarheid, professionaliteit, service en klanttevredenheid staan bij mij hoog in het vaandel. Ik luister graag naar uw wensen en zal u op alle mogelijke manieren adviseren en bijstaan om uw dromen ten uitvoer te brengen. Graag maak ik wij voor u een vrijblijvende offerte. Heeft u een project neem, dan contact op met Royal for You! Met vriendelijke groeten Dragomir Rebic

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Alles keurig volgens afspraak, behang zit er prachtig op. Wij zijn heel blij met Dragomir zijn werk.
 • Lacroesschilderwerken
  Lacroesschilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Behanger in Schagerbrug

  La Croes Schilderwerken gespecialiseerd in: Binnen en buiten schilderwerk Houtrot reparatie’s Glas Spuiten Kleuradvies Behang patroon & renovlies

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Wat een geweldige schilder. Vakman heeft veel jaren ervaring in het schilderwerk en is sinds kort voor zichzelf begonnen waar contact met de klant, mooi en goed schilderwerk en schoon werken de kernwaarden lijken te zijn. Marvin komt veelal samen met Job en samen zijn zij een goed duo. Alles word grondig geschuurd, afgeplakt en geschilderd. Zij gaan erg secuur te werk en na iedere dag schilderen werd er schoongemaakt. Ik heb het contact vanaf het eerste moment als zeer prettig ervaren en ze zijn ontzettend beleefd samen. Er kwam achteraf een deurkozijn extra bij voor wat betreft extra werk die ik zelf over het hoofd had gezien. Hier deed Marvin niet moeilijk over en nam het deurkozijn mee in zijn werkzaamheden. Het schilderwerk is prachtig geworden waarvoor ik Marvin en Job erg dankbaar ben. Ik kan deze heren van harte aanbevelen en gezien ik in de toekomst nog meer schilderwerk heb, bel ik hen in de toekomst weer. Bedankt mannen!
 • Jacko's Touch
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Behanger in Schagerbrug

  Zoekt u een vakman die betrouwbaar is en met zijn hart werkt dan ben ik uw man. Uw opdracht heeft bij mij hoge prioriteit.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Aardige man snel geholpen. Op het eerste gezicht zag het er goed uit helaas toch aardig wat pitjes in het behang maar al met al best tevreden
 • Jordy van Heesch Multiservice
  Jordy van Heesch Multiservice
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Behanger in Schagerbrug

  Jordy van Heesch Multiservice, het bedrijf voor uw grote of kleine klus! We zijn gespecialiseerd in: -Las&constructiewerk -Elektrotechniek -Montage werkzaamheden -Timmerwerkzaamheden En daarnaast al het vastgoedonderhoud! Multiservice...Beter dan goed!

  Laatste review:
  Elektrisch hek of poort repareren-
  Jordy is een vakman. Hij heeft een mankement waar ik al twee jaar mee zat binnen een uur opgelost. Grote klasse👍👍
 • Ruud de Stukadoor
  Ruud de Stukadoor
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Behanger in Schagerbrug

  Mijn naam is Ruud Jager en ben al ongeveer 40 jaar stukadoor. Ik kan dus wel zeggen dat ik een ervaren stukadoor ben die van alle markten thuis is. Ik heb veel ervaring in verschillende soorten stucwerk, zoals Pandomo, betonlook, sierpleisters, restauratiewerk en ook buitengevels. Ik doe mijn werk alle dagen met plezier en ben pas tevreden als de klant ook tevreden is. Ik vind het zeer belangrijk dat potentiële klanten een goed en eerlijk advies krijgen. In principe ga ik dan ook eerst even kijken alvorens ik een advies/offerte uitbreng. Ik ben aangesloten bij de NOA.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ruud is prettig in de communicatie en is altijd optijd. Hij geeft het beste van het beste om de klus zo goed mogelijk af te ronden. Ik ben blij met het resultaat
 • 123LatexSpuiters
  123LatexSpuiters
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Behanger in Schagerbrug

  Bent u toe aan een nieuwe frisse look aan uw Woning of Bedrijfspand? Bij 123latexspuiters bent u op het juiste adres, wij werken alleen met kwaliteits producten. Wij Schuren en impregneren de wanden en plafonds bij zuigende ondergronden en kitten waar nodig is voor het strakste resultaat! Plaken de Gehele woning af en leveren de woning weer netjes op. Dit kunnen we aanbieden vanaf €8,- per m2 ps; ook voor traditioneel schilderwerk binnen of buiten kunt u bij ons terecht. met vriendelijke groet, 123LatexSpuiters

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Snelle reactie, binnen 2 dagen begonnen. Prima werk geleverd. Keurig alles opgeleverd. Heel erg tevreden!
 • Geels Vastgoed Verbetering
  Geels Vastgoed Verbetering
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Behanger in Schagerbrug

  Mijn naam is Edwin Geels van Geels Vastgoed Verbetering en ben woonachtig in Schagerbrug (Noord-Holland). Sinds 2 jaar ben ik actief bezig als schilder en sta voor kwaliteit, open en eerlijkheid en samen komen tot een mooi eindresultaat.....!

  Laatste review:
  Super betrouwbare schilder, goed werk, flexibel mbt weer omstandigheden, houd ook rekening met niet van te voren mogelijke problemen zoals verrot hout of zo, dus bied, uiteraard als meerprijs, hoeft niet, zeer acceptable correcties die binnen ieder budget passen. Het heeft geen zin om niet te erkennen dat alles van te voren ingeschat kan worden, maar om binnen de afgesproken tijd en met eerlijk kosten zaken te kunnen oplossen (max 12% extra boven budget van te van te voren afgesproken prijs) is wat we noemen eerlijk zaken doen. Ik heb besloten extra werkzaamheden bij dit bedrijf te laten uitvoeren.

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Schagerbrug, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 90 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Schagerbrug

Andere vakmensen in Schagerbrug

Vind vakmensen bij jou in de buurt