Vind behangers in Nutter

Op zoek naar behangers in Nutter? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Nutter

 • krauf
  krauf
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Behanger in Nutter

  krauf wandafwerking is gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies en glasvlies, en het op de gewenste kleur brengen. Scherpe tarieven, duidelijke communicatie en een strak resultaat, dat is waar Krauf wandafwerking voor staat!

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  400m2 renovliesbehang + sausen met 3 man. Leuk team! Goed in de communicatie en heel mooi werk geleverd! Thanks!
 • VLN Klussenbedrijf
  VLN Klussenbedrijf
  Beoordeling: 3.7 van 53.7530 reviews
  Behanger in Nutter

  Wat wij doen is. Schilderen, Badkamer renovatie, toilet renovatie, behangen, stuken, tegelen, Dakreiniging, dakcoating. Schilderwerk zowel binnen als buiten, reinigen, impregneren, coaten en onderhoud. Eens in de zoveel jaar is het schilderwerk toe aan een nieuwe frisse laag. De reden hiervoor is omdat de verf verkleurd door licht, temperatuur en vocht. En je wilt jouw woning of kantoor er graag verzorgd uit laten zien. Ook voor het wegwerken van nicotine, roet of waterschade kan een nieuwe verflaag de oplossing zijn. Hiervoor zijn wij als schildersbedrijf in het leven geroepen . Ons kan je voor alle schilderwerkzaamheden inzetten en we doen het nog graag ook!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Leuke jongens! Mooie resultaat, heel erg blij met mijn huis. Alles kan geregeld worden in goed overleg. Ze konden snel schakelen waardoor ik mijn huis snel af heb gekregen.
 • Mooy Schilderwerk
  Mooy Schilderwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Behanger in Nutter

  Mijn naam is Roy van Ooijik en ik ben de eigenaar van Mooy Schilderwerk. In januari 2020 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. Ik ben een gemotiveerde zelfstandige allround schilder met 25 jaar ervaring in het schildersvak. Werkgebied ligt in de omgeving van Enschede. Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Hele goede ervaring met Mooy schilderwerk. Onze kozijnen en boeidelen (die echt niet meer in al te beste conditie waren) zien er weer top uit. Netjes en zorgvuldig gewerkt. Aanrader!
 • Maxdom wand- en vloerafwerkingen
  Maxdom wand- en vloerafwerkingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews
  Behanger in Nutter

  Maxdom Afbouw: Wij werken uitsluitend met ervaren tegelzetters, installateurs en vakkrachten voor zowel de particulier als bedrijf. Naast vakwerk, een goed advies, goede prijs-kwaliteitsverhouding denken wij tevens mee met onze klanten. Wij berekenen geen voorrijkosten en komen geheel vrijblijvend voor een opname van een eventuele offerte en kennismaking. Ons afbouwbedrijf is gespecialiseerd in o.a.: - Tegelwerk - Badkamerrenovaties - Wand- en vloerafwerkingen - Groot tot zeer groot formaat tegels - Stucwerk van zowel plafonds als wanden - Schilderwerk en behangwerkzaamheden - Installatiewerken in eigen beheer m.b.t. badkamers - Ook beschikbaar voor de grotere projecten Kortom alle werkzaamheden m.b.t. uw wanden en vloeren

  Laatste review:
  Erg vriendelijke bouwvakkers. Waren meedenkend professioneel en duidelijk. Al met al harde werkers en lekker makkelijk om in huis aan het werk te hebben.
 • Schildersbedrijf Oude Alink
  Schildersbedrijf Oude Alink
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Behanger in Nutter

  We willen u hierbij een kleine indruk geven bij wie we zijn, en wat we doen. Schildersbedrijf Oude Alink is een klein vakmanbedrijf uit Vasse met meer dan 20 jaar werkervaring. Ons bedrijf is opgericht in 2013 en zijn veelal werkzaam in de regio Twente. In 2022 hebben wij het bedrijf Renovlies Specialist Twente opgericht via het stappenplan op onze website kunt u heel eenvoudig een prijsaanvraag doen voor het plakken van renovlies/glasvlies en of het sausen hiervan. Wij leveren duurzame kwaliteit in schilderwerk, wandafwerking en beglazing. Goed advies op basis van jarenlange praktijkervaring, nauwkeurige uitvoering door gekwalificeerde medewerkers en met behulp van ons eigen materiaal kunnen wij snel voor u klaar staan. Hierdoor zullen de werkzaamheden sneller, beter en veiliger uitgevoerd kunnen worden. Wij werken uitsluitend met A-merk kwaliteit producten om de duurzaamheid van uw schilderwerk te garanderen. Ons schildersbedrijf staat voor vakkennis en ervaring, om ervoor te zorgen dat uw woning goed tot zijn recht komt, willen wij u graag adviseren om tot een goede en definitieve kleurstelling te komen. Wilt u meer informatie of wilt u meer weten wat wij specifiek voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Met vriendelijke groet, Maarten Oude Alink Schildersbedrijf Oude Alink Nul.zes.tien.twaalf.achtenvijftig.tweeënegentig

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Kon snel ter plekke komen kijken om de opdracht te bespreken. Naar ons idee schappelijke prijzen en snel en goed uitgevoerd. In onze planning waren er onverwacht een aantal zaken veranderd, maar schildersbedrijf Oude Alink dacht goed mee, heel fijn!
 • Saksenland Schilders

  Nog geen reviews

  Behanger in Nutter

  Saksenland Schilders kan je helpen met je Schilder, Klusbedrijf, Behanger, Glaszetter klus in Manderveen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Behangen kamer, Behang verwijderen, Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen, Glas zetten of vervangen, Kitten, Decoratief schilderwerk te beantwoorden. Neem direct contact op met Saksenland Schilders om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Het beste neemt u contact op met mij via Saksenland.c.o.m hier kunt u onze gegevens vinden.

 • TH stucadoor en afbouw
  TH stucadoor en afbouw
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Behanger in Nutter

  TH afbouw Een jong bedrijf sinds 2016 actief in het stukadoren en afbouwen. Waarbij de klant op nummer 1 staat, bij een klus kijk ik altijd samen met de klant naar de opdracht en of deze realistisch is. Ik maak dan duidelijke afspraken. Ik ga voor 100% tevredenheid. tevens meerdere jaren ervaring in laminaat vloerbedekking en pvc vloeren incl. egaliseren. Uw vragen? Stel ze gerust, ik hoop u daarbij te helpen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Klus uitgevoerd voor een zeer scherpe prijs. Goed overleg vooraf, denkt goed mee, ook tijdens de uitvoering. Een nette werker, ook achteraf alles netjes opgeruimd. Heb hem gelijk gevraagd voor een volgende klus. Kan hem aanbevelen, ik ben zeer tevreden!
 • Stef Masselink Schilderwerken
  Stef Masselink Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Nutter

  Stef Masselink Schilderwerken. veel werkzaam in de gemeente Tubbergen. Ik ben nu 2 jaar ZZP'er, daarvoor altijd bij een schildersbedrijf gewerkt. mijn werkzaamheden zijn: Binnen schilderwerk: spuiten van kozijnen en deuren Behangen, Kitten, Schilderwerk. Buitenschilderwerk: Schilderen, Kitten, Glaszetten. allround schilder. Ik heb op de Schildersvakopleiding gezeten en heb de diploma gezel schilder. Ik schilder veel al met Sikkens.

 • RSH Schildersbedrijf
  RSH Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Behanger in Nutter

  ik ben Rateb sharbatji, ik werk als schilder ik heb gewerkt bij. PMA schilderbedrijf en Van Der Geest schilderbedrijf en Fransen groep schilderbedrijf. Schilderwerk. Houtreparatie. Glaszetter. behang. Spuiter. stukadoor.Ben een goede klusser werk netjes en luister altijd naar de wensen van de klanten sta altijd voor iedereen klaar

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Buitenschilderwerk: boeiboord en 4 kozijnen Vriendelijke schilder. De klus is snel en naar behoren uitgevoerd. Ik raad hem iedereen aan.
 • GB Behangwerken
  GB Behangwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Behanger in Nutter

  GB Behangwerken: uw behanger uit Emmen: Welkom bij GB Behangwerken, uw behanger uit Emmen. Binnen en buiten Drenthe verzorg ik, Gerco Bouwhuis, samen met mijn vrouw Marin, al uw behang- en sauswerkzaamheden met de grootste zorg en kwaliteit. Naast het aanbrengen van het behang bieden wij u ook de mogelijkheid om het gewenste behang door ons te laten leveren. Wij hebben verschillende actuele behangboeken waar u een passend behang uit kunt kiezen. Als uw professionele behanger zijn wij op de hoogte van de laatste technieken en brengen wij alle soorten behang voor u aan. Behang- en sauswerkzaamheden: Door mijn jarenlange ervaring in het vak en door middel van cursussen en vakbladen houden wij onze kennis zo goed mogelijk up-to-date. Zowel voor aannemers, schildersbedrijven en particulieren voer ik de opdrachten altijd met liefde en passie uit. Of u een enkel wandje wilt laten behangen of het complete huis, voor al uw behang-en sauswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Te allen tijde streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit en wij zijn pas tevreden wanneer u als opdrachtgever tevreden bent. Bij mij als uw behanger uit Emmen kunt u terecht voor:        Het aanbrengen van behang / vliesbehang        Het aanbrengen van fotobehang        Het aanbrengen van glasvezelbehang / renovliesbehang        Het leveren van behang        Sauswerk Uw behang leveren: Als professioneel behanger bieden wij u ook de mogelijkheid om uw behang te leveren. Het behang dat wij leveren is uiteraard van hoge kwaliteit. Tevens maakt u een keuze uit verschillende actuele behangboeken met verschillende stijlen. Zo bieden wij voor iedere situatie een gepaste oplossing. Indien u voor een fotobehang kiest wordt deze in overleg speciaal voor u gedrukt. U kunt kiezen voor een persoonlijke foto, maar ook kunt u gebruik maken van een beeldbank. Daarnaast is het door u gekozen behang snel te leveren. Wilt u meer informatie aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Advies en overleg op maat: Wanneer u contact met mij opneemt om te behangen en/of sausen in Emmen of omgeving kom ik bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Een goed overleg staat bij ons hoog in het vaandel. Ik geef het nodige advies en door middel van mijn stijlboek kiest u het gewenste behang van een topmerk uit, die ik vervolgens voor u regel. Hierna maak ik een offerte op maat. Na een akkoord spreken we een datum en tijd af voor de gewenste werkzaamheden. U mag ook altijd contact met mij opnemen als u zelf gekocht behang wilt laten aanbrengen.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  helaas is door omstandigheden de klus niet doorgegaan. Maar complimenten voor GB behangwerken voor hun snelle en correcte communicatie.

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Nutter, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 24 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Nutter

Andere vakmensen in Nutter

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt