Vind behangers in Kortehemmen

Op zoek naar behangers in Kortehemmen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Kortehemmen

 • Dennis De Jong Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Behanger in Kortehemmen

  20 jaar schildersevaring. Werkgebied noord Nederland.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Goede communicatie onderling. Zeer plezierig en professioneel. Het werk (oude behang verwijderen, glasvezel aanbrengen en sauzen in kamer, tussenkamer en slaapkamer) is perfect uitgevoerd. Zeer tevreden over het resultaat! Een aanbeveling waard!
 • E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.
  E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.
  Beoordeling: 4.7 van 54.751.110 reviews
  Behanger in Kortehemmen

  Offerte gewenst ? Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bezichtigen ! U kunt bij ons terecht voor : 1. Binnen- en buiten schilderwerk. 2. Wand- en plafondafwerking. - behangen (renovlies , glasvlies etc......). - stucwerk (raapwerk, saus-klaar, behang-klaar, tegel-klaar, sierpleister/spachtelputz, schuurwerk, betonlook). - latex airless spuiten. - lak airless spuiten. - reparatie. 3. Kleuradvies. 4. Glas zetten. 5. Houtrot reparaties. 6. Laminaat/vloeren leggen. 7. Trappen verf spuiten en voorzien van antislip strips. 8. Tegel zetten. 9. Electra aanleggen. 10. Timmerwerkzaamheden. 11. Vloerverwarming aanleggen. 12. Bestratingen. 13. Tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinaanleg. 14. Google naar onze website voor een totaal overzicht ! Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Makkelijk contact, zeer flexibel en mooi resultaat
 • Gebroeders Bolwijn
  Gebroeders Bolwijn
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Behanger in Kortehemmen

  De Gebroeders Bolwijn is een allround schildersbedrijf. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten. Wij voeren graag de volgende klussen voor u uit: ->Schilderwerk (binnen en buiten) ->Glasvervanging ->Behangwerk Wilt u liever zelf behangen of schilderen? Neem dan contact met ons op voor het aanschaffen van zaken als renovlies behang, muurverf, lakken en klein materiaal. Ook kunt u bij ons behangtafels en een professionele waterbak huren. Bent u bezig met een lening voor een nieuwe woning of groot onderhoud? Schakel ons vroeg in en wij maken een offerte waarmee u naar uw financier kunt. Wij werken vanuit Leeuwarden en Drachten. Ons werkgebied beslaat de provincies Friesland, Groningen en Drenthe en de Kop van Overijssel.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  150M2 muur voorzien van vliesbehang en aanvullend alles geschilderd. Resultaat is supermooi en superstrak, ook is er 'schoon' en 'opgeruimd' gewerkt. Goede communicatie, snelle beschikbaarheid en scherpe meterprijs voor hetgeen geleverd wordt. Een aanrader dus!
 • Veka Stuc
  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews
  Behanger in Kortehemmen

  Veka Stuc kan je helpen met je Behang/Stuc klus in geheel nl . Wij staan klaar om al je vragen over Behangen/Stuc werk, Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen te beantwoorden. Neem direct contact op met Veka Stuc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Veka Stuc kon snel beginnen, heldere offerte en binnen afgesproken tijd klaar.
 • Evelien Wagenaar Administratie

  Nog geen reviews

  Behanger in Kortehemmen

  In het familiebedrijf veel ervaring opgedaan in de bouw. Behoorlijk allround en doe de klusjes met veel plezier. Ik heb ook een administratiekantoor, maar vul de rustige tijden op kantoor graag op met klussen.

 • Bosma klussen en schoonmaak bedrijf
  Bosma klussen en schoonmaak bedrijf
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Behanger in Kortehemmen

  Bosma klussenbedrijf. Wij zijn een bouw/klussen bedrijf wat actief is in Nederland. Wat wij doen: Woning renovatie Dak/wand isolatie Verbouw en aanbouw Sanitair renovatie Glas zetten en schilder werk (ook renovatie van enkel naar dubbel glas) Overig timmerwerk (Klein) installatie werk Ook voor spoed eisende klussen kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld met een lekkage tijdens een storm.

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  We hebben een prachtige vloer in de garage gekregen!
 • Schilderwerken J. Storken
  Schilderwerken J. Storken

  Nog geen reviews

  Behanger in Kortehemmen

  .

 • Winkel van Lija

  Nieuw op Werkspot

  Behanger in Kortehemmen

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Drachten of omgeving? Onderhoud en service bedrijf Yousfi kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Schildersbedrijf VANOUDS
  Schildersbedrijf VANOUDS
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Behanger in Kortehemmen

  WELKOM BIJ VANOUDS VAKSCHILDERS UIT DRACHTEN Vanouds Vakschilders is een erkend bedrijf wat alle facetten van het totale onderhoud van gebouwen en woningen goed kent en beheerst met een hoge kwaliteitstandaard. Eerlijk, oprecht, no nonsense, met de klant centraal. Met ruim 20 jaar vakervaring staan wij garant voor duurzaam, kwalitatief en hoogwaardig ambacht. Met gedrevenheid en oog voor perfectie streven wij van werkopname tot aan oplevering voor optimale tevredenheid.  Wij doen veel op het gebied van onderhoud, renovatie, restauratie en decoratie, groot of kleinschalig. U kunt bij ons rekenen op een professionele uitvoering met behulp van hoogwaardige producten en materialen. Zo bent u verzekerd de duurzaamheid van uw vastgoed te verlengen. Bij ons geen klus dat uiteindelijk resulteert in goedkoop is duurkoop. Nee, wij leveren vakwerk waar we trots op zijn! Wat kunt u verwachten? Na een keurige inspectie te hebben gedaan aan uw klein of grootschalig project, stellen wij vrijblijvend een passend en gedetailleerd voorstel voor u op. Zo weet u exact op welke wijze uw opdracht zal worden uitgevoerd. Hiermee komt u niet voor verrassingen te staan. Van landhuis, eengezinswoning tot tuinhuis, wij klaren uw project op vakkundige wijze en voelen ons verantwoordelijk voor de door ons geleverde kwaliteit. Tot onze opdrachtgevers behoren: Particulieren, bedrijven, vereniging van eigenaren, vastgoedbeheerders, nieuwbouw, zorginstellingen, monumentenzorg, theaters, musea, kunst & cultuur en meer. - Binnen- en buitenschilderwerk - Wandafwerking - Glaswerken - Hout (rot) herstel & reparatie - HVLP / airless spuitwerken - Glas en- neuslatten montage - Kleur- en technisch advies - Periodieke reiniging Voor al uw schilderwerken in- en rondom Friesland.

  Laatste review:
  Een Top Schilder werkt snel weet wat ie doet. het schilderwerk is weer uit kunst. ben er erg blij mee. tot een volgende keer.
 • De Graaf Behangwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Kortehemmen

  Ben je op zoek naar een Behanger? Dan kun bij De Graaf Behangwerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen ook gewoon behang of saus werk. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

4.9

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Kortehemmen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 25 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Kortehemmen

Andere vakmensen in Kortehemmen

Vind vakmensen bij jou in de buurt