Vind behangers in Horn

Op zoek naar behangers in Horn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Horn

 • Pantalla Behangservice
  Pantalla Behangservice
  Beoordeling: 5 van 555165 reviews
  Behanger in Horn

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Heinz en ik woon in Deurne waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik ben al 25+ jaar werkzaam in de behang industrie. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang werk en bij mij heb je altijd de beste prijs en kwaliteit garantie! Ik geef ook kleur advies . Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij mij op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fantastische man! Veel ervaring!! Prachtig en goed werk geleverd!!! Voor herhaling vatbaar
  Kom in contact
 • de zeeuwse klusmus
  de zeeuwse klusmus
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Behanger in Horn

  De zeeuwse klusmus kan je helpen met kleine klusjes in en om je huis. Dat ene wandje heeft een verfje - of behangetje nodig. De kit moet eens nodig vervangen worden. Of moet er een meubel in of uit elkaar gehaald worden. Nieuwe plinten plaatsen of vervangen. Ook ben je aan het juiste adres voor advies en hulp bij het zorgdragen voor veilig en verantwoord thuis wonen voor ouderen, denkend aan plaatsen van beugels, plaatsen van verhoogd toilet, enz. Dus heeft u in huis een kleine klus neem eens contact op met de zeeuwse klusmus.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  She is really nice and helpful, also gives advices. Her work is good and fast, we are satisfied!
  Kom in contact
 • Yaso schilderwerken
  Yaso schilderwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4521 reviews
  Behanger in Horn

  Ik heb 40 jaar ervaring met schilderen, decoratie, antiek schilderen, behangen en nog meer. Ik heb veel restauranten, villas en huizen geschildeert.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Meneer kwam zeer snel kijken en heeft goede prijs, prijs kwaliteit is op orde!
  Kom in contact
 • N. van Boxtel Schilderwerken
  N. van Boxtel Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Behanger in Horn

  Ik ben zelfstandig ondernemer , met meer dan 10 jaar ervaring in het schildersvak En maak graag goed en netjes werk! Gespecialiseerd in : Binnen en buiten schilderwerk Houtrot reparaties Behangwerk Glasvlies met of zonder patroon Glas vervanging Tex spuiten

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Werk snel en vakkundig uitgevoerd ruim binnen de afgesproken tijd. Nic is prettig in de omvang en houdt zich aan de afspraken.
  Kom in contact
 • Breca Bouw en Onderhoud
  Breca Bouw en Onderhoud
  Beoordeling: 2.2 van 52.251 review
  Behanger in Horn

  Welkom bij Breca Bouw en onderhoud. Mijn naam is Christijan, 52 jaar en ben al 27 jaar werkzaam in de bouw. Ik heb een opleiding toentertijd gevolgd als timmerman en metselaar. Het grootste deel van mijn leven heb ik voor verschillende aannemers gewerkt en enorm veel ervaring opgedaan. In 2017 heb ik de beslissing gemaakt voor mezelf te beginnen, hiervoor heb ik een cursus voorbereiding en calculatie gevolgd. U kunt bij mij terecht voor alles wat er in en om het huis moet gebeuren. Mijn ervaring bestaat uit: - Timmeren - Metselen - Tegelen - Schilderen - Klein elektra/loodgieterwerk Ik hoop snel met u in contact te komen!

  Laatste review:
  Vensterbanken plaatsen of vervangen-
  Namens dit bericht zal ik geen advies uitbrengen over deze klusjesman.
  Kom in contact
 • grads gekke ideeen klusbedrijf
  grads gekke ideeen klusbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Behanger in Horn

  grads gekke ideeen klusbedrijf Gespecialiseerd in: Dak Vloeren Tuinen

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Kom in contact
 • Jean-Paul Bouts Bouw & Service
  Jean-Paul Bouts Bouw & Service

  Nog geen reviews

  Behanger in Horn

  Ons specialisme betreft schilder werkzaamheden en doen als extra service klus werkzaamheden om u als klant geheel te ontzorgen

  Kom in contact
 • Kunstmann Invest B.V.

  Nog geen reviews

  Behanger in Horn

  Wij zijn een Nederlands / Duits bedrijf gevestigd in Monster, dat verschillende diensten levert door renovatie van flats en huizen. Ons team bestaat uit ervaren persoonlijkheden die vele jaren ervaring hebben in het indienen van renovatie en constructie. Door voor ons te kiezen, garanderen we dat u snelle en hoogwaardige diensten ontvangt.

  Kom in contact
 • willems dakwerken
  willems dakwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Horn

  We zijn een groeiend bedrijf met gespecialiseerde Vakwerk we leveren garant en net werk af op hed gebied van dakwerken in en om u huis voor schappelijken prijzen waar zowel u als wij tevreden mee zijn wij leveren net professionele werk af en geven garantie op al onze geleverden werk

  Kom in contact
 • Sanders bouw en renovatie
  Sanders bouw en renovatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews
  Behanger in Horn

  Wij zijn een jong en vitaal aannemersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. Wij leggen onze focus ook op het plaatsen van gipswanden , doorbraak draagmuren , Plaatsen van wanden met ytong blokken , metselwerken , Plaatsen stalen balken , Schuren en lakken van houten vloeren , sloopwerken , metselen van kalkzandsteen , plaatsen metal stud wanden. Daarom bieden wij ook altijd de passende service en garantie voor u project. Door onze jaren ervaring hebben wij een top team van specialisten in ons bedrijf met de juiste kennis. Tevens zijn al onze werkzaamheden tot in de puntjes verzekerd.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Zegt wat 'ie doet en doet wat 'ie zegt. Lekker snel, veilig en netjes gewerkt
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Horn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 51 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Horn

Andere vakmensen in Horn

Vind vakmensen bij jou in de buurt