Vind behangers in Hoef en Haag

Op zoek naar behangers in Hoef en Haag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Hoef en Haag

 • Royal Group B.V.
  Royal Group B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews
  Behanger in Hoef en Haag

  Behang Specialist, Alle soorten behang en wandkleding Aanbrengen en verwijderen. Ook muur voorbehang klaar maken. Onze reputatie is kwaliteit.!!! Renovlies,Glasvezel,vliesbehang,isolatiebehang,wandkleding,textiel behang...en Arte,Kek Amsterdam,easy,Ferm,deco mode,Graham&Brown,Vescom....veel meer, Geachte opdrachtgever, Graag verzoek ik u vriendelijk om alleen op 'TOEVOEGEN AAN SELECTIE' te drukken ALS U SERIEUZE GEÏNTERESSEERD BENT IN MIJN OFFERTE. Omdat uw contactgegevens (worden naar ons gestuurd via toevoegen aan selectie) moeten wij Werkspot hiervoor BETALEN (of uw nu een accepteren met mijn offerte of niet).

  Laatste review:
  Behang verwijderen-
  Snelle reactie, prettige communicatie en lastige klus (verwijderen van zware steenstrips) zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd. Daarna opnieuw behangen met Arte. Cimen is een vriendelijke en betrouwbare man, zeker aan te bevelen.
  Kom in contact
 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75391 reviews
  Behanger in Hoef en Haag

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Goed en snel! Netjes gewerkt. Niks op aan te merken.
  Kom in contact
 • WE Styling
  WE Styling
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Behanger in Hoef en Haag

  Naast inrichten sta ik ook klaar voor de nodige klussen zoals behangen en wandschilderingen Graag alleen contactgegevens delen bij oprechte interesse 🤗

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Wendy heeft de klus vakkundig en op korte termijn bij ons uit kunnen voeren. Erg blij met de uitvoering van de klus en het prettige contact met Wendy.
  Kom in contact
 • DeSchilderdoos
  DeSchilderdoos
  Beoordeling: 4.8 van 54.8568 reviews
  Behanger in Hoef en Haag

  DeSchilderdoos is een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf voor: Behangen van: Normaal vliesbehang (wand insmeren) Papierbehang (op tafel meten en inweken) Exclusieve wandbekleding van bv het merk Elitis d'Arte en Eijfinger Glasvezel en renovlies behang Superstrak schilderwerk: Wij kunnen ook al uw schilderwerk verzorgen, sauzen van plafonds en wanden en lakwerk van mooie matzwart of witte deuren en/of kozijnen. Indien nodig kunnen wij u kleuradvies geven, alles volgens de laatste trends. Inmiddels bestaan wij al 12 jaar en voer ik nog iedere dag met veel plezier mijn opdrachten uit. Wij zijn niet de goedkoopste maar zeker niet de duurste, wel leveren wij kwaliteit, gebruiken wij alleen A-merken verf komen wij onze afspraken na, werken wij netjes en ruimen na afloop de boel weer op. Heeft u een andere klus wat hier niet onder valt? Wij hebben een netwerk van klusmannen en vrouwen waar wij mee samenwerken, gegarandeerde qualiteit en lekker praktisch qua planning ook, wij horen graag wat u nodig heeft. Dan doen wij u een vrijblijvend voorstel. Wij werken met een all-in prijs, dit betekend een totaalprijs inclusief materiaal, werk-en afdekmateriaal, en btw. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u binnenkort plannen om te behangen, schilderen of heeft u een meer gespecificeerde klus? Informeert u eens naar onze mogelijkheden. Ons advies en offertes zijn altijd vrijblijvend. Kijk ook eens op onze website www de-schilderdoos nl

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Goede en snelle communicatie, netjes werk en alles keurig afgestemd.
  Kom in contact
 • Eskan Bouwbedrijf
  Eskan Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews
  Behanger in Hoef en Haag

  Eskan Bouwbedrijf is je ideale partner als je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig hebt in Utrecht en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Behang verwijderen-
  Heel blij met hoe ons behang eraf is gehaald en nieuwe is geplaatst. Eskan is vriendelijk en heeft ons goed geholpen en is professioneel. We zijn er ontzettend blij.
  Kom in contact
 • Klusser van NL
  Klusser van NL
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Behanger in Hoef en Haag

  VOW dienstverlening is je ideale partner als je een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter, Behanger, Sloopbedrijf nodig hebt in Utrecht en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk binnen, Gevelrenovatie, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter, Behanger, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Snel en goed gedaan. Aardige mannen die keihard werkten. Geen gezeur en netjes achtergelaten. Paar kleine plekjes niet 100% en een beetje later dan verwacht maar al met al hele goede werkers.
  Kom in contact
 • Schilderwerken Lensen

  Nog geen reviews

  Behanger in Hoef en Haag

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Dylan en ik ben trots eigenaar van het bedrijf Schilderwerken Lensen. Dit zijn de volgende werkzaamheden die ik graag voor u uitvoer: - Schilderen - Behangen - Timmeren - Stuken - Diverse kleine klussen Bij interesse hoor ik graag van u. Met vriendelijke groeten, Dylan

  Kom in contact
 • R. Morren schilderwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Hoef en Haag

  Ik ben een schilder binnen/buiten Ik heb een opleiding gevolgd en heb niveau 3 behaald op de schilderschool! Ben al 15 jaar schilder en heb januari 2021 de stap gezet om als zzp aan de slag te gaan! Voldoende ervaring dus

  Kom in contact
 • Onderhoudsbedrijf Semler
  Onderhoudsbedrijf Semler
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Behanger in Hoef en Haag

  Mijn naam is Dirk Wij zijn gespecialiseerd in alles rondom het vak schilder zoals behangen schilderen latexspuiten en spackspuiten en sausen wij werken altijd professioneel en netjes voor een mooie eindresultaat moet u bij ons zijn

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Vriendelijke schilders,hebben mijn plavond prima gedaan.Ben er erg blij mee.
  Kom in contact
 • Schilder en klusbedrijf Vink
  Schilder en klusbedrijf Vink
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Behanger in Hoef en Haag

  𝑺𝒂𝒏𝒅𝒆𝒓 𝑽𝒊𝒏𝒌 𝗦𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱𝗲𝗿𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 & 𝗸𝗹𝘂𝘀𝗯𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝗳 𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗮𝗹 𝘂𝘄 𝗸𝗹𝘂𝘀𝘀𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗲𝗻 𝗼𝗺 𝗵𝗲𝘁 𝗵𝘂𝗶𝘀

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Heel goed, Ben zeer tevreden over het geleverd werk en goede communicatie,
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Hoef en Haag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 425 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Hoef en Haag

Andere vakmensen in Hoef en Haag

Vind vakmensen bij jou in de buurt