Vind Slotenmakers in Westerland

Op zoek naar Slotenmakers in Westerland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Westerland

 • Bart Scholten Projecten
  Bart Scholten Projecten
  Beoordeling: 4.9 van 54.95119 reviews
  Slotenmaker in Westerland

  Ervaren bouwbedrijf die achter zijn werk staat garantie verleend en afspraken na komt

  Laatste review:
  Kitten-
  Plezierig contact en klus goed en netjes gedaan. Aanrader!
  Kom in contact
 • Montagebedrijf P.H. de Boer
  Montagebedrijf P.H. de Boer
  Beoordeling: 4.3 van 54.3515 reviews
  Slotenmaker in Westerland

  Beste klant Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Paul en ben voor mij zelf gestart in 1999 met mijn bedrijf in timmer en montagewerk. Bij verschillende bouwbedrijven heb ik de meeste opdrachten wel zoal gedaan. Ik heb ongeveer 4 jaar houten vloeren en laminaat gelegd. En zo'n 5 jaar tuinhuizen en blokhutten geplaatst. De laatste jaren doe ik regelmatig werkzaamheden in hotels en restaurants , zoals complete verdiepingen als hotel kamers verbouwen met een aantal vaklieden. Maar kleine klussen in en om huis, daar kunt u mij ook voor benaderen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Zeer professioneel en volledig Heeft de druk op de slot verlaagt en nu werkt het perfect! ook zeer vriendelijk en toegankelijk.
  Kom in contact
 • Luuk Totaal
  Luuk Totaal
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Slotenmaker in Westerland

  meerdere jaren ervaring als: Timmerman en algemeen Klusjesman de laatste jaren grotendeels bezig geweest als Uitvoerder, Werkvoorbereider en Bouwbegeleider maar het contact met de klant gemist. gespecialiseerd in: Alle voorkomende timmerwerkzaamheden, Houtrotherstel, keukens plaatsen, Houten/Kunststof kozijnen (incl reparatie en onderhoud), Hang-en sluitwerk (politie keurmerk etc.) Ik werk op uurtarief €45,00 (exclusief btw, leadkosten werkspot, materiaal, parkeerkosten,) . Of op projectbasis (conform offerte) contant of pinbetaling mogelijk

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Snel contact, duidelijk in communicatie en heel prettig in de omgang. Slaat niet snel stijl achterover en over alles viel te praten en had Anthony een oplossing of een suggestie. Ook nuttige tips gekregen en meegedacht. Heel plezierig!
  Kom in contact
 • Timmerbedrijf M. Steltenpool
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Westerland

  Een All-round Timmerbedrijf voor renovatie en onderhoud. Altijd streven naar het gewenste resultaat en een tevreden klant.

  Kom in contact
 • Chique Timmerwerken
  Chique Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Slotenmaker in Westerland

  Sloten & onderhoud, Deuren, Gipswanden en Plafond. Verduurzamen van woningen, Wc & Badkamer renovatie.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Kenneth heeft het fantastisch gedaan. Het raam kan weer open. Vakmannetje.
  Kom in contact
 • van Zoomeren onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Slotenmaker in Westerland

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Heerhugowaard of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Slot van de tuindeur is mooi gemaakt. Goede service.
  Kom in contact
 • Marco van der Does

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Westerland

  Polyvalent eenmanszaakje met veel gevarieerde ervaring in de bouw. Veel interieur werk en verbouwingen. Oog op details en creatief. Kan goed materialen die ter plekke zijn hergebruiken of een andere style geven. Maak iets aparts met wat je hebt. Ik werk tevens op traditionele en moderne zeilschepen als timmerman schilder en tuiger. Meer dan 15 jaar gewerkt als hoogtewerker waarbij veel dakbedekking en renovatieprojecten. Zeer veelzijdig en flexibel. Terrassen pergola's of een gezellige buitenkeuken van je ouwe meuk of helemaal nieuw het kan allemaal. Mijn opleidingen. MTS proces-technolgie. In Frankrijk 25 gewoont en daar een opleiding bouwkunde gedaan. Gediplomeerde fietstechnicus en ski preperateur. Sinds een paar jaar weer terug in ons landje en nu heel breed inzetbaar.

  Kom in contact
 • De Bot Timmerwerken
  De Bot Timmerwerken
  Beoordeling: 4.3 van 54.3534 reviews
  Slotenmaker in Westerland

  vebouw onderhoud renovatie nieuwbouw kozijnen daken dakvensters dakkapellen vloeren leggen tegelzetten glaszetten metselwerk etc dit is een kleine greep uit onze werkzaamheden die wij uit voeren neem voor een vrijblijvende prijs opgave contact met ons op op al onze diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  prima vakman beleefd voorkomend en snel
  Kom in contact
 • Klusbedrijf t. Van kerkwijk
  Klusbedrijf t. Van kerkwijk
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Slotenmaker in Westerland

  Klusbedrijf voor klussen in en om het huis zoals het plaatsen en ontwerpen van overkappingen, tuinschermen, tuinhuisjes, straatwerk. World wide web ktvk .nl

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed en snel geholpen met onze invalidestoepje naar de voordeur. Echt vakmannen ze kwamen met twee man binnen 3 dagen zo blij mee! Begrijpen je goed wat de bedoeling is en leveren goed werk voor een redelijke prijs. Nu kunnen we weer met de scootmobiel/fiets gemakkelijk naar binnen. Een correct bedrijf ik wij raden het ten zeerste aan!!
  Kom in contact
 • Bert de Haan Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Westerland

  Mijn naam is Bert de Haan en ik ben eigenaar van het bedrijf Bert de Haan Klussenbedrijf. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Diverse klussen in en om het huis. Met vriendelijke groet, Bert de Haan Klussenbedrijf

  Kom in contact

5

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Westerland, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 6 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Westerland

Andere vakmensen in Westerland

Vind vakmensen bij jou in de buurt