Vind Slotenmakers in Varsselder

Op zoek naar Slotenmakers in Varsselder? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Varsselder

 • RST Bouwservice
  RST Bouwservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.85121 reviews
  Slotenmaker in Varsselder

  RST Bouwservice is een allround timmerbedrijf voor de particuliere en zakelijke markt. Wij zijn een onderneming die graag met haar klanten meedenkt, zodat van iedere klus een succes gemaakt kan worden. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende klussen. Kwaliteit, Loyaliteit, Klantvriendelijkheid is voor ons enorm belangrijk.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snel en vakkundig uitgevoerd. Een aanrader.
  Kom in contact
 • van den broek beveiliging
  van den broek beveiliging
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Slotenmaker in Varsselder

  van den Broek beveiliging voor al uw : - reperatie en vervanging van al uw hang en sluitwerk. Voorbeelden : Het vervagen van cilinders het infrezen van driepuntsluitingen - openen van deuren bij verlies van sleutels - beveiliging doormiddel van camera`s of alarmsysteem Door mijn 23 jaar ervaring in de beveiliging sta ik garant voor kwaliteit en service. Advies persoonlijk op maat.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Zeer deskundig. Komt afspraken na. Goede communicatie vooraf en in aanloop naar de klus. Aanrader.
  Kom in contact
 • Klusbedrijf SEM
  Klusbedrijf SEM
  Beoordeling: 4.3 van 54.3514 reviews
  Slotenmaker in Varsselder

  Hoi, mijn naam is Sem en ik werk met mijn eigen klusbedrijf in en rondom de Achterhoek . Ik doe veel verschillende klussen, van de kleinste klusjes, tot volledig verzorgde badkamer renovaties. Dit alles doe ik met een focus op kwaliteit, en transparantie. Ik probeer via werkspot een zo betrouwbaar en compleet mogelijk plaatje te schetsen van het werk dat ik bij u kom doen en de kosten die daaraan verbonden zijn. Op die manier probeer ik te voorkomen dat één van ons in een later stadium voor grote verassingen komt te staan. Om voor zowel u als voor mijzelf een eerlijke prijs te kunnen rekenen kom ik zodra we contact hebben altijd graag even kijken naar de klus. Zo kan ik berekenen hoeveel tijd er exact nodig is en ook welke materialen er nodig zijn, en daarmee een goede offerte maken. Door vervolgens de materialen van te voren te halen heb ik de klus bij u sneller geklaard. Het langs komen en de offerte zijn geheel vrijblijvend. Valt bijvoorbeeld de prijs van de offerte toch hoger uit dan u had verwacht, geen probleem. U mag zonder opgaaf van reden mijn offerte weigeren. Al hoop ik in dat geval natuurlijk dat u bij een volgende klus weer aan mij zult denken. Met vriendelijke groet en hopelijk tot snel! Sem van Klusbedrijf SEM

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Sem werkt vakkundig en precies. Heeft een fijne persoonlijkheid om mee samen te werken en levert kwaliteit. Erg blij met zijn werk aan de hier aangeboden wc renovatie. Daarna nog een extra opdracht gehad om een badkamer beneden te realiseren, wat ook heel erg goed geworden is.
  Kom in contact
 • TR Original
  TR Original
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Slotenmaker in Varsselder

  Bent u opzoek naar een klussenbedrijf die het regeld van A tot Z dan ben je bij TR Original op het juiste adres. Wij staan klaar voor al u kluswerkzaamheden.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Klus bleek niet nodig. Wel voorrijkosten en werkspotkosten in rekening gebracht.
  Kom in contact
 • Donny Punte Timmerwerken en Uitvoering

  Nieuw op Werkspot

  Slotenmaker in Varsselder

  Ik ben Donny Punte. Met al meer dan 10jaar ervaring in de bouw echt een vakspecialist! Voor al uw timmerwerken, aanbouw, verbouw, renovatie en nieuwbouw!

  Kom in contact
 • Pietje Precies Klusbedrijf
  Pietje Precies Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Varsselder

  Betrouwbaar,verantwoordelijk, Eind resultaat met tevreden klant.

  Kom in contact
 • Bouw&Bouw Montage
  Bouw&Bouw Montage
  Beoordeling: 3.9 van 53.954 reviews
  Slotenmaker in Varsselder

  Is uw kunstof-of aluminium- of houten kozijnen aan vervanging toe? Wilt u afstel-, reparatie-of renovatiewerkzaamheden uitgevoerd hebben?Dan bent u bij ons aan het juiste adres.Ook voor diverse klus opdrachten hebben we de juiste kunde en kennis.Voor referenties kunt u met ons contact opnemen. Particulieren als aannemers kunnen altijd vrijblijvend advies inwinnen. Kennis en kunde voor elke opdracht....

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Is niet verschenen. Afspraak was gemaakt. Op de bewuste ochtend belde hij om te vragen of het droog was. Dat was het, dus hij zou naar ons komen. Vijf minuten later belde hij nogmaals met een warrig verhaal over wel of niet andere aanbieders. Al snel bleek dat hij er geen zin in had. Ik heb het gesprek afgerond en opgehangen. Dan niet!
  Kom in contact
 • Klusbedrijf Korten

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Varsselder

  Klusbedrijf Korten is gespecialiseerd in Reparatie/onderhoud en vervanging van alle (buiten) zonwering Reparatie/onderhoud voor al uw hang en sluitwerk Glas zetten en leveren in alle type kozijnen Timmerwerk

  Kom in contact
 • Marc Hoksbergen

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Varsselder

  Montage bedrijf

  Kom in contact
 • Ton Heerding Technische Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Varsselder

  Doorgaans werk ik als Zzp’er alleen. Voor specifieke klussen of zware klussen werk ik samen met andere professionals, zodat ik u compleet van dienst kan zijn. *Mijn specialisatie: Timmer- Schilderwerk. *Goede communicatie en afspraken staan bij mij op nr 1. *Werkzaam in de regio Achterhoek. Motto: “Goede samenwerking kan alleen op basis van vertrouwen” Vakwerk voor een eerlijke prijs.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie en nauwkeurige aanpak. Prettig en betrouwbaar om mee samen te werken!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Varsselder, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 10 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Varsselder

Andere vakmensen in Varsselder

Vind vakmensen bij jou in de buurt