Vind Slotenmakers in Teeffelen

Op zoek naar Slotenmakers in Teeffelen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Teeffelen

 • J.W Ganput Dienstverlening
  J.W Ganput Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55586 reviews
  Slotenmaker in Teeffelen

  Als je op zoek bent naar een Slotenmaker in Utrecht omgeving De Meern, Vleuten, Maarssen, Nieuwegein enz. dan kan Debesteslotenmaker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloten plaatsen of repareren? Stuur ons dan een bericht, zodat we je snel kunnen helpen met de montage!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snel, duidelijk en vriendelijke meneer. Kwam op tijd zoals afgesproken en was prettig om mee te communiceren op whatsapp. Aanrader!!
 • De Bruijn bouw/timmerwerken
  De Bruijn bouw/timmerwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews
  Slotenmaker in Teeffelen

  Actief in nieuwbouw, Renovatie en onderhoud. Kwaliteit leveren en meedenken vind ik belangrijk zodat de opdrachtgever tevreden is.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Keurig netjes gewerkt, aanrader!
 • Ascaria Groep B.V.

  Nieuw op Werkspot

  Slotenmaker in Teeffelen

  goede dag. mijn naam is Angelique Rolle. door hobby hebben we veel ervaring op gedaan in het bouwen van vijvers . ook de aanleg van verschillende filters en fonteinen en water vallen. kunnen we plaatsen . verder doet het klus bedrijf div opdrachten. we kunnen veel vragen staat vrij dan kijken we of het mogelijk is .

 • RoBos interieur
  RoBos interieur
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Slotenmaker in Teeffelen

  Mijn naam is Roy Bosman en RoBos interieur is mijn bedrijf. Na verschillende banen in de bouw (van monteur tot projectleider), ben ik voor mezelf begonnen. Ik ben creatief, nauwkeurig en werk graag met mijn handen. Zowel binnen-, als buitenshuis ben ik altijd bezig met verbeteringen. Samen met de klant werk ik de ideeën uit en zorg voor een prachtig eindresultaat. RoBos Interieur is een uniek bedrijf. Als eenmanszaak sta ik garant voor kwaliteit.

  Laatste review:
  Mijn ervaring met RoBos is zeer goed, komt afspraken na, is zeer nauwkeurig en denkt als je wil overal in mee. Kan ook veel op meerdere vakgebieden dus dat is altijd handig. Zeker voor herhaling vatbaar indien nodig
 • Sander Strik Bouw
  Sander Strik Bouw
  Beoordeling: 3.6 van 53.652 reviews
  Slotenmaker in Teeffelen

  3 januari 2011 ben ik gestart als zelfstandige. Inmiddels heb ik een goed team met zelfstandige opgebouwd die elkaar blindelings kunnen vertrouwen. Mijn werkgebied is Oss en omstreken en soms maak ik een uitzondering om verder van huis te werken. Voor ik zelfstandige werd heb ik vanaf mijn 15e jaar in de bouw gewerkt waarvan de laatste 11 als uitvoerder. Mijn diploma`s; Gezel timmeren VCA leidinggevend BHV (verlopen) Voor al mijn werkzaamheden geldt dat het werk goed moet zijn zoals ik het bij mij thuis ook zou maken. een 7 is een onvoldoende.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Werkzaamheden netjes uitgevoerd. Alleen heeft de elektricien zijn werkzaamheden niet afgemaakt. Deze zat in eerste instantie niet in het project en is later door Sander met mij in contact gebracht.
 • Bouw Service J. Krol
  Bouw Service J. Krol
  Beoordeling: 4.5 van 54.5517 reviews
  Slotenmaker in Teeffelen

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Jeroen Krol en heb inmiddels meer dan 14 jaar ervaring als Timmerman. Mijn specialisatie is het saneren en voorkomen van houtrot. Daarnaast ben ik met mijn ervaring voor verschillende type opdrachten inzetbaar zoals: Daken & Dakgoten Kozijnen, ramen en deuren Glaszetten Schilderen Behangen Stucen Graag bespreek ik samen met u uw wensen, en zal deze met veel plezier en passie naar tevredenheid voor u realiseren. Met zeer vriendelijke groet, Jeroen Krol

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Jeroen communiceert helder, vriendelijk en tijdig. Erg fijn om mee te werken 👍
 • Van Weijenburg klussen

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Teeffelen
 • Demco Demolitions and Constructions
  Demco Demolitions and Constructions
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Slotenmaker in Teeffelen

  DEMCO DEMOLITIONS AND CONSTRUCTIONS is een jong maar zeker niet onervaren bedrijf. Met mijn 31 jaar heb ik nu toch al 16 jaar bouw ervaring. Van timmer tot metselwerk, van dak tot kelder en van het slopen tot het herbouwen. Bij DEMCO is niks te dol. Ook willen wij graag meedenken met onze klanten en kijken we altijd naar meerdere opties als het gaat om een prijs maken. U vraagt.. Wij bieden aan. Niet tevreden dan kijken we samen met u naar alternatieven of verwijzen u door naar een andere specialist. Denk slim.. Denk DEMCO..

  Laatste review:
  Dak vervangen van het bedrijf, bitumen gelegd. Leidingwerk om lekkages te verhelpen en straatwerk. Sochone aangeraden gekregen via een collega. Hij heeft het prima gegaan. Communiceert erg duidelijk en is meedenkend. Daarnaast werkt hij erg oplossingsgericht.
 • Sham Vlechter
  Sham Vlechter
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Slotenmaker in Teeffelen

  aftimmeren

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Vriendelijk, duidelijk en hard werkend. Wij zijn blij met het resultaat!
 • Rako-Service

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Teeffelen

  Timmerwerkzaamheden, montage en monteer werkzaamheden

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Teeffelen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 93 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Teeffelen

Andere vakmensen in Teeffelen

Vind vakmensen bij jou in de buurt