Vind Slotenmakers in Raamsdonk

Op zoek naar Slotenmakers in Raamsdonk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Raamsdonk

 • J.W Ganput Dienstverlening
  J.W Ganput Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55588 reviews
  Slotenmaker in Raamsdonk

  Als je op zoek bent naar een Slotenmaker in Utrecht omgeving De Meern, Vleuten, Maarssen, Nieuwegein enz. dan kan Debesteslotenmaker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloten plaatsen of repareren? Stuur ons dan een bericht, zodat we je snel kunnen helpen met de montage!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Jermaine is een top gast. Denkt mee en geeft advies. Ik had de app nog niet geïnstalleerd en ik kreeg al een telefoontje. Binnen een klein uurtje was hij bij het adres. Snel en vakkundig. Jammer dat hij alleen maar sloten doet. Want ik had hem graag willen vragen voor wat andere werkzaamheden. Jermaine thnx man. Voor je snelle service. Ik raad je aan iedereen aan. Je telefoonnummer heb ik opgeslagen.
 • NMontage
  NMontage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Slotenmaker in Raamsdonk

  Van timmerwerk tot metselwerk, glaszetten tot allerlei klusjes - ons dynamische timmer- en klussenbedrijf staat klaar om elke uitdaging aan te gaan. Met een focus op vakmanschap en een passie voor perfectie leveren we hoogwaardige resultaten bij elk project. Of het nu gaat om het creëren van unieke timmerstukken, het neerzetten van solide muren, het plaatsen van glaswerk of het oplossen van allerlei huishoudelijke klusjes, wij zijn de krachtige partner die u nodig heeft voor uitmuntendheid in elk detail.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Nick heeft 2 sluitkommen in het kozijn van onze schuur gefreesd en gemonteerd tbv onze nieuwe schuurdeur met driepuntssluiting. Afspraak was snel gemaakt en de klus goed geklaard. Erg tevreden!
 • ABT Arno Bink Timmerwerken
  ABT Arno Bink Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Raamsdonk

  Arno Bink timmerwerken bestaat al 8 jaar. Maar heeft al 20 jaar ervaring . Begonnen in de interieur bouw en scheepsbetimmering . Allround timmerman. Daarnaast ook loodgieters werkzaamheden en tegel werk . Voor complete badkamers. Andere werkzaamheden zijn. Keuken montage en renovatie incl apparatuur. Maken van meubels op maat. Plaatsen van wanden en plafonds. Leggen van laminaat en pvc vloeren Plaatsen en vervangen van kozijnen. En nog véél meer.

  Laatste review:
  Bedankt voor het maken van mijn super mooie keuken.
 • Alkan Bouw, montage & schoonmaak

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Raamsdonk

  Mijn naam is Barry en ik ben eigenaar van het bedrijf Alkan Bouw, montage & schoonmaak. Het is een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Alkan Bouw, montage & schoonmaak over de voorwaarden. Met vriendelijke groet, Blazej Zuziak

 • kleinijzerWERK

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Raamsdonk

  Maak kennis met Wim, de bijna alles kunner. Al voor het zelfstandig ondernemerschap heb ik mijn handige handen goed kunnen gebruiken. Ons meer als 100 jaar oude woonhuis (met schuur/werkplaats) heb ik veelal eigenhandig verbouwd. Als bedrijf verhuur ik LEDschermaanhangwagens, maar door de corona pandemie ligt dat vrijwel stil. Vele mensen hebben al genoten van mijn kunnen en streven naar perfectie. Ik pak een klus aan alsof deze van mezelf is. Dat kan dus van alles zijn. Naast een eigen metaal/hout/auto werkplaats heb ik ook veel professioneel gereedschap wat het werkplezier maar zeker de kwaliteit ten goed komt. Graag werk ik binnen de regio (Raamsdonksveer), zodat het de moeite loont om iets in mijn werkplaats te herstellen/maken. NEE is ook een antwoord, daarom zal ik eerlijk als ik uw klus niet ziet zitten. Maar in de andere gevallen stel ik u niet teleur. Tot ziens!

 • Szumski Onderhoud

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Raamsdonk

  Renovatie/onderhoud/mutatie timmerman - ZZP'er met meerjaarige ervaring, met eigen gereedschap en vervoer is op zoek naar werk of nieuwe projecten/klusen in omgeving van Raamsdonksveer tot een afstand van +/- 40km. - scheidingswanden - systeem wanden/plafond - verlaagd plafond - voordeur en binnendeur platsen - kozijnen/ramen/deuren hout/kunstof - keukenblok platsen - hout/vinyl/pvc/visgraat laaminat - vlizotrapen - infrarood vloerverwarming - dakramen - gevels bekleding (keralit, trespa etc.) - vlonder vloer

 • Woodz klus&onderhoud

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Raamsdonk

  Na jarenlang ervaring in de interieurbouw en onderhoud bent u bij mij aan het juiste adres als het gaat om een nette afwerking van het geen u waarde aan hecht. Dit geld ook op het gebied van schilder werkzaamheden, maar ook voor een net afgewerkte badkamer of toilet bent u aan het juiste adres.Mijn werkzaamheden voer ik uit in de regio Breda tot ongeveer 20 km daar buiten

 • Depa Bouw & Ontwikkeling B.V.
  Depa Bouw & Ontwikkeling B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews
  Slotenmaker in Raamsdonk

  Hallo, Laten wij ons zelf even voorstellen, wij zijn Depa een bedrijf dat is opgesplitst in 2 BV's. Dit zijn : Depa Bouw- & Ontwikkeling BV. Depa Elektro - Infratechniek BV. Binnen de organisatie hebben wij verschillende personen in dienst. Dit zijn 2 schilders, 2 stukadoors, 3 timmermannen, 3 elektriciens en 2 stratenmakers. Onze kracht is dat we op "bijna" alle vlakken onze klanten kunnen helpen. Dit met een compleet pakket van A tot Z. Interesse? Stuur gerust een mailtje, wij kunnen altijd vrijblijvend langs komen. Ook kunt u onze portofolio inzien.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Elektriciteit verlegd en groepenkast aangelegd Zijn nog niet helemaal klaar, maar het ziet er nu al goed uit
 • Distributie- en fitterbedrijf H. van Mierlo

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Raamsdonk

  40 jaar ervaring in montage werkzaamheden, waaronder installatie gas en water leidingen, elektrische zwakstroom installatie. Maar ook klussen in en rondom het huis. Laminaat leggen, schilder enz.

 • Bergsdonk

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Raamsdonk

  Als je op zoek bent naar een aannemer, Timmerman, dan kan Bergsdonk je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Raamsdonk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 82 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Raamsdonk

Andere vakmensen in Raamsdonk

Vind vakmensen bij jou in de buurt