Vind Slotenmakers in Oudeschild

Op zoek naar Slotenmakers in Oudeschild? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Oudeschild

 • Bart Scholten Projecten
  Bart Scholten Projecten
  Beoordeling: 4.9 van 54.95114 reviews
  Slotenmaker in Oudeschild

  Ervaren bouwbedrijf die achter zijn werk staat garantie verleend en afspraken na komt

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Het kattenluikje is verwijderd, erg netjes geworden. Wij zijn er blij mee! Bart werkt secuur en netjes, erg tevreden over het resultaat! Bedankt Bart!
 • Chique Timmerwerken
  Chique Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Slotenmaker in Oudeschild

  Volg onze werkzaamheden op Instagram Chiquetimmerwerken.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Kenneth heeft het fantastisch gedaan. Het raam kan weer open. Vakmannetje.
 • Staal Infra

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Oudeschild

  Allround klusbedrijf

 • Ronckers Service Engineer
  Ronckers Service Engineer

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Oudeschild

  Ronckers Service Engineer is een bedrijf met een divers aanbod van werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd aan het geven van onderhoud, reparatie's en renovatie's aan voer, vaar en werktuigen. Als klusbedrijf heeft Ronckers Service Engineer veel ervaring met verbouwingen van woningen of bedrijfspanden. Ook zijn wij een officieel gecertificeerd keurings- bedrijf voor: Landbouw,- tuin,- park- en bouwmachines, graafmachines, heftrucks / bedrijfsintern transportmaterieel, hijs- en hefmiddelen, ladders, trappen en rolsteigers. Ronckers Service Engineer heb ik eind 2019 gestart, omdat ik na 12,5 jaar als technisch specialist bij defensie een nieuwe uitdaging zocht. In die jaren heb ik mijn technische kennis vergroot met diverse opleidingen en tientalen cursussen, van bedrijfautotechnicus tot aan mechatronica werktuigbouwkunde. De klus ervaring heb ik verkregen door mijn vader die zelf een klusbedrijf had, en dat ik zelf al diverse huizen heb gerenoveerd. Mijn doel is om mensen met mijn technische kennis bij te staan en altijd een mooi eindresultaat af te leveren.

 • Jouke Mellema producties.
  Jouke Mellema producties.
  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews
  Slotenmaker in Oudeschild

  Jouke Mellema (1968) is allround timmerman en meubelmaker. Hij is een hoogopgeleide vakman die ingewikkeld werk aankan maar ook met veel plezier de dagelijkse klusjes in de buitenlucht opzoekt. Hij denk graag met u mee over de juiste oplossingen, de techniek, de kosten, de houdbaarheid maar ook over hoe het er uit gaat zien. Hij is naast uitvoerder ook ontwerper. Eerder werk bestond uit: (inbouw)kasten, meubels, aftimmerwerk binnen en buiten maar ook reparatie/restauratie en nieuwbouw van bijvoorbeeld kozijnen, deuren, daklijsten, tuinmeubels, veranda's en dakkapellen. Jouke heeft veel ervaring. Zijn kernactiviteit is houtbouw maar hij beheerst ook de regelmatig bijkomende technieken zoals metaal-, steen- of schilderwerk. Complexe ontwerpen kan hij uitwerken in een 3d-programma voor het benodigde rekenwerk of ontwerp-visualisatie voor de opdrachtgever. Hij beschikt over eigen werkplaats en over transport, werktuigen en een steiger voor klussen op lokatie. Kortom: heeft u een nauwkeurige en creatief meedenkende maker nodig, vraag Mellema.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  De boekenkast die Jouke heeft gemaakt is prachtig, precies zoals wij het ons hadden voorgesteld en komt nooit meer vrijwillig van de muur af. Jouke is dusdanig enthousiast over zijn eigen werk dat wij hem én meer werk hebben gegeven en zelf nog enthousiaster zijn geworden over de boekenkast. Nu komt er nog een vensterbank en een bank voor bij de tafel. Top!
 • Jack Vorstenbosch
  Jack Vorstenbosch
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Slotenmaker in Oudeschild

  Kijk op de website jkvtimmerkunsten .nl voor meer info!! Jkv timmerkunsten is een professioneel bedrijf die voor kwaliteit staat en een goede en snelle communicatie. Wij doen onder andere de volgende werkzaamheden - aanbouw - verbouwing - renovatie werk - deuren afhangen en monteren - timmerwerk - nieuwbouw Op facebook/instagram staan meer projecten. Jkv timmerkunsten

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Duidelijke communicati, werkt netjes en komt afspraken keurig na.
 • cas constructie service
  cas constructie service
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Slotenmaker in Oudeschild

  cas constructie service Is niet met 1 word te omschrijven, Belangrijkste is dat we goed werk afleveren en betrouwbaar zij !! - Timmeren werk - hoveniers werk - las werk - Montage werk - lak werk - renovatie werk - boot/rubberboot reparaties

 • A. Griek Bouw
  A. Griek Bouw
  Beoordeling: 4.2 van 54.259 reviews
  Slotenmaker in Oudeschild

  Sinds 2002 als ZZP'er werkzaam in de bouw in Den Helder en omstreken. Ik doe renovaties, aanbouw, dakkapellen, afbouw. Ook platte daken en pannendaken. Gespecialiseerd in isoleren. We hebben een team met dakdekkers, elektriciens, stukadoors, loodgieters. Ik ben in het bezit van vca vol.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Gezellige vent die zich aan de gemaakte afspraken houdt. Kwam snel in de lucht en binnen twee weken was de opdracht uit gevoerd. Alles netjes achtergelaten dus weet hem te vinden voor eventuele klussen in de toekomst.
 • Berndsenbouw
  Berndsenbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Slotenmaker in Oudeschild

  Heb je een Schilder, Stukadoor, Isolatiebedrijf, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig in Callantsoog of omgeving? Berndsenbouw kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Stukadoor, Isolatiebedrijf, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Stucwerk binnen, Warmte isolatie... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Ik heb een nieuwe wc-deur laten plaatsen. Berndsenbouw heeft de deur helemaal passend gemaakt. Was makkelijk om mee te communiceren via de telefoon. Waardoor alles in een halve dag gedaan was. Goed werk!!
 • Jelle Visser Design

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Oudeschild

  Beste lezer, Met liefde maak ik graag de wereld en onze leefomgevingen mooier. Ik heb ontzettend veel passie voor hout en heb dit de afgelopen jaren veel ingezet op verschillende projecten. Wat ik doe is zeer uiteenlopend. Omdat ik vanuit een netwerk van hoveniers in Driebergen kom heeft veel van wat ik deed in de tuin plaats gevonden. Denk hierbij aan pergola’s, veranda’s, schuttingen, houthokken etc. Langzaamaan heb ik meer kennis gekregen van de aanleg van tuinen. Een tuin waarbij hout een rol speelt pak ik met plezier aan. Binnenshuis kunt u denken aan wandbetimmeringen van sloophout, het bouwen van barretjes, keukenkasten voorzien van nieuwe frontjes, een vliering bouwen, etc. Ook kunt u me vragen voor het afhangen van deuren, plaatsen van wandjes en plint/lijstwerk. Plaatsen van vloeren behoort ook tot de mogelijkheden. Gekke projecten zoals het bouwen van een boomhut sta ik zeker voor open! Eigenlijk alles dat een beetje creatief is en net even een andere kijk nodig heeft pak ik maar al te graag aan. Ook maak ik tuinontwerpen. Ik kom bij u langs om alles door te bespreken en maak een eigenzinnig ontwerp waarmee u zeker meer uit uw tuin zal halen. Aanleg van gehele tuinen behoort ook tot de mogelijkheden. Last but not least, ik bouw campertjes, van hout uiteraard. Mvg Jelle

5

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Oudeschild, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Oudeschild

Andere vakmensen in Oudeschild

Vind vakmensen bij jou in de buurt