Vind Slotenmakers in Nuland

Op zoek naar Slotenmakers in Nuland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Nuland

 • J.W Ganput Dienstverlening
  J.W Ganput Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55586 reviews
  Slotenmaker in Nuland

  Als je op zoek bent naar een Slotenmaker in Utrecht omgeving De Meern, Vleuten, Maarssen, Nieuwegein enz. dan kan Debesteslotenmaker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloten plaatsen of repareren? Stuur ons dan een bericht, zodat we je snel kunnen helpen met de montage!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snel, duidelijk en vriendelijke meneer. Kwam op tijd zoals afgesproken en was prettig om mee te communiceren op whatsapp. Aanrader!!
 • H2 BOUW
  H2 BOUW
  Beoordeling: 4.7 van 54.7562 reviews
  Slotenmaker in Nuland

  H2 Bouw & Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door ons brede netwerk en mogelijkheden zijn wij snel inzetbaar op uw opdracht. Zie ons website voor meer info; www .H2-bouw. nl

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Fantastisch werk. Super snel en netjes. Jacob Jan is erg vriendelijk. Het ging bij ons om sloten/deuren afstellen. Goede prijs ook!
 • Nu-Fix Bouwdiensten
  Nu-Fix Bouwdiensten

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Nuland

  Beste toekomstige klanten, Wij zijn Thomas, Jan en Jelle, drie vrienden met meer dan 15 jaar gecombineerde ervaring in de bouwsector. Met een passie voor vakmanschap en kwaliteit, bieden wij graag onze diensten aan. Of het nu gaat om renovaties, nieuwbouwprojecten of onderhoudswerkzaamheden, wij staan klaar om uw wensen te realiseren. Ook kunt u ons inhuren voor hoveniers diensten en eigenlijk alles wat met bouw en onderhoud te maken heeft. Met ons team van harde werkers streven we naar uitmuntendheid in elk project dat we aanpakken. Vertrouw op onze expertise en toewijding voor een resultaat waar u trots op zult zijn. Met vriendelijke groeten, Thomas, Jan en Jelle

 • Rick van Santvoort

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Nuland

  16 jaar zelfstandig in de afbouwsector

 • M.W. Timmerman
  M.W. Timmerman

  Nieuw op Werkspot

  Slotenmaker in Nuland

  Hallo, mijn naam is Marek Wybraniec. Ik ben Pools. Ik ben een timmerman en een klusjesman. Ik ben nauwkeurig en consciëntieus. Ik wil dat het werk goed en zorgvuldig wordt gedaan. Ik spreek heel goed Engels en versta een beetje Nederlands.

 • Giels Montage

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Nuland

  Wij zijn gespecialiseerd in vrijwel alle klussen. Wij bestaan al 10 jaar. Wij zijn bereid om 80 km rondom Vinkel te klussen. Wij komen altijd met gespecialiseerde vakmensen. Wij werken met onze eigen materialen maar ook met de materialen die u wenst.

 • W v Deursen

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Nuland

  ik ben sinds 2004 zelfstandig, ik heb tot 4 jaar geleden een bedrijf gehad in stacaravans, nu verhuur ik me aan verschillende bedrijven voor ook verschillende functies. ik doe schilderwerkzaamheden, timmerwerkzaamheden, diverse klussen, tuinonderhoud, kortom heel verschillend. ik ben verzekerd mocht er onverwachts iets gebeuren. ik ben in het bezit voor heel veel soorten gereedschappen ed.

 • Bouwbedrijf van Hinthum

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Nuland
 • Klusservice vinkel
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  Slotenmaker in Nuland

  Hallo mijn naam is Frans eigenaar van klusservice Vinkel. Mijn specialisme is voornamelijk timmerwerkzaamheden zoals het vervaardigen van meubels ,tuinhuisjes schuttingen alsmede het installeren van keukens en het monteren van meubels. Ik werk samen met diverse andere zzp er's die gespecialiseerd zijn in dakwerken en installatie en electra alsmede stucwerk. Ik kijk samen met u naar de mogelijkheden voor u klus.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Snelle service, realistische prijs, mooi resultaat
 • Van deursen bouw en onderhoud bv
  Van deursen bouw en onderhoud bv

  Nieuw op Werkspot

  Slotenmaker in Nuland

  Van deursen bouw en onderhoud is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector. Onze focus ligt op vakmanschap, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij streven ernaar om uw wensen te overtreffen en een langdurige relatie op te bouwen.

4.8

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Nuland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 86 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Nuland

Andere vakmensen in Nuland

Vind vakmensen bij jou in de buurt