Vind Slotenmakers in Hulsberg

Op zoek naar Slotenmakers in Hulsberg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Hulsberg

 • Gyan Allround Maastricht
  Gyan Allround Maastricht
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Slotenmaker in Hulsberg

  Allround klusbedrijf, met méér dan 35 jaar ervaring. O.a. binnendeuren, timmerwerken; schuttingen, pergola's tuinhuis(je) en vlonders, Sloten vervangen of open maken. Sluitingsmechanisme van schuifpuien en kantelramen doe ik niet! Van kleine snelle klusjes, maar ook gehele renovaties van o.a. badkamers. Bijna alle klussen in en om het huis/bedrijfspand behoren tot mijn dagelijks werk. Bij "grotere" projecten werk ik samen met een aantal zéér vakbekwame ZZP'ers.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Was vergeten een review te schrijven, maar Gyan heeft subliem werk uitgevoerd. Kreeg een herinnering en hij heeft toch wel een goede review verdient voor het opgeleverde werk. Zelf na 1,5 jaar zit en hangt alles nog goed vast, dus zeker een aanrader. Ondanks onze keus in materiaal is het hem toch perfect gelukt. Zou hem zeker opnieuw kiezen en aanraden.
 • Klusbedrijf Chatar
  Klusbedrijf Chatar
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Slotenmaker in Hulsberg

  -Schilderwerk binnen en buiten -Coating -Tuinen -onkruid verwijderen, -schuttingen zetten -beplanten, -bestratingen -gevelreiniging

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  He got 3350 euros and only asked this money in cash. he got our money and left. he only did %40 of the job with a lot of mistakes. I sent a list of 8 mistakes and he did not fix them. Also he did not do %60 of the job and he is not paying our money back. it has been 45 days.
 • JP Bouw

  Nieuw op Werkspot

  Slotenmaker in Hulsberg

  Jesse

 • Devereno
  Devereno
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Slotenmaker in Hulsberg

  Van ontwerp tot realisatie, alles voor uw renovatie! Devereno ontwerpt en realiseert renovatieprojecten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Van eerste contact, visualisatie tot en met de correcte oplevering conform ontwerp en offerte. Alles in één hand, vakkundig, eerlijk en open, voorzien van een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en zonder verrassingen achteraf. Twijfelt u over de kleurkeuze van uw wand, vloer of trap? De ervaring van Devereno helpt u bij het maken van keuzes en het volgen van de juiste stappen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Zeer tevreden met de snelle reactie, prijs en komt zijn afspraken na. Levert net werk af. Ontzettend handig als je snel een klus geklaard wilt hebben.
 • Pikobello Bouw

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Hulsberg

  Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf, Timmerman in Nuth, dan kan Pikobello Bouw je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Dieteren Muurmans VOF

  Nieuw op Werkspot

  Slotenmaker in Hulsberg

  Ik ben een handige klusser en beschikbaar voor de kleine klusjes. Varierend van het verleggen van stopcontacten, ophangen van lampen, lekkende kraan verhelpen, sanitair badkamer vervangen, plaatsen van schuttingen, houten terrasaanleg, behangen, schilderen, tegelwerk reparaties etc.

 • Ceres-Online

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Hulsberg

  Schöneberg, opgericht in 2023, is een toonaangevend aannemers- en dakdekkersbedrijf. Met focus op dakdekken, variërend van schuine pannendaken tot platte daken en zink- en loodwerk, hebben we trots indrukwekkende mijlpalen bereikt. Onze expertise strekt zich uit naar alle aspecten van de bouw, inclusief schilderwerk, stucwerk, elektrische huisinstallaties en timmerwerk. Bij Schöneberg staat klanttevredenheid centraal. Met een ervaren team streven we naar hoogwaardige dienstverlening die voldoet aan de behoeften van diverse klanten. Onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit maakt ons een betrouwbare partner in de bouw- en renovatiesector. Ontdek de veelzijdigheid van Schöneberg, waar we niet alleen daken over uw hoofd creëren, maar ook een breed scala aan bouw- en renovatie werkzaamheden verzorgen om uw woon- en werkruimte te transformeren.

 • Klusbedrijf R. Simons
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Slotenmaker in Hulsberg

  Klusbedrijf R. Simons verzorgt al uw klussen binnen en rondom uw huis.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Het ging om reparatie en deels vervangen van de riolering in de achtertuin. De klus kon op korte termijn al uitgevoerd worden. Het is zorgvuldig uitgevoerd en alles is weer netjes achtergelaten. Ook werd goed meegedacht en alle tijd genomen om de beste oplossing te vinden voor de situatie. Ik heb er alle vertrouwen in dat de riolering weer jaren meekan.
 • All-round Vakman Mess Notermans
  All-round Vakman Mess Notermans
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Slotenmaker in Hulsberg

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig in Nuth of omgeving? All-round Vakman Mess Notermans kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen, Badkamer plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Op de zolder hebben ze een (gips)wandje geplaatst, het dak en de muren geisoleerd, en de al bestaande gipswanden en muren helemaal afgewerkt (stuccen, schuren, verven, etc). Ook de houten balken zijn helemaal afgewerkt. We zijn erg tevreden over het resultaat! Ze zijn ook erg transparant over eventueel meerwerk en tijdens de werkzaamheden wordt er regelmatig gedubbelcheckt over de werkzaamheden. Ook denken ze goed mee met mogelijk oplossingen van zaken waar tegenaan wordt gelopen.
 • RBB

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Hulsberg

  Ben je op zoek naar een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf? Dan kun je in Valkenburg, Limburg bij RBB terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

5

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Hulsberg, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Hulsberg

Andere vakmensen in Hulsberg

Vind vakmensen bij jou in de buurt