Vind Slotenmakers in Grafhorst

Op zoek naar Slotenmakers in Grafhorst? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Grafhorst

 • De Slotendokter
  De Slotendokter
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Slotenmaker in Grafhorst

  Welkom bij het profiel van De Slotendokter. Wij leveren de volgende diensten: *24uurs Service, bij buitensluiting verlies van sleutels, of inbraak. *Openen en vervangen van alle type sloten en hang & sluitwerk. *Meerpuntsluitingen *Draai/Kiep ramen en deuren. *Anti-Kerntrek Cilindersloten SKG3. *Anti-Kerntrek deurbeslag SKG3. *Oplegsloten. *Bijzetsloten & Pensloten. *Installeren inbraak beveiliging. *Installeren/Afhangen deuren. *Inbraak schade herstel. *Intercom systemen. *Alarm systemen. *Camera systemen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snel en goed opgelost, top👍
 • Timmer-mann
  Timmer-mann
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Slotenmaker in Grafhorst

  Klusbedrijf Timmer-Mann kunt u helpen met je Timmer klussen in Lelystad en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en te kijken naar een mooie oplossing. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Wij horen graag van u. Instagram: Timmer_mann Facebook: Timmer-Mann

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Very professional and quick with correct advise and fixing.
 • F. Boer Montage

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Grafhorst

  Heb je een Timmerman nodig in Grafhorst of omgeving? F. Boer Montage kan je helpen met alle klussen die een Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen, Dakkapel plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Beindustrieel

  Nieuw op Werkspot

  Slotenmaker in Grafhorst

  Hallo, mijn naam is Pieter Baarssen en samen met mijn collega Rutger Eenkhoorn maken wij alles wat met staal te maken heeft. van plantenbakken tot balkon hekken bent u bij ons aan het juiste adres. benieuwd naar de mogelijkheden? stuur ons gerust een bericht!

 • Van Wette Bouw en Montage
  Van Wette Bouw en Montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Grafhorst

  Van Wette Bouw en Montage is een bedrijf dat aandacht heeft voor de wens van een klant. Vooral op het gebied van zolderverbouwingen is het een specialist. Ook kunt u hier terecht voor kleinschalig tekenwerk. Denk hierbij aan een vergunningaanvraag van een dakkapel of uitbouw. Prijs opvraag is altijd vrijblijvend en kosteloos. Kijk voor meer inspiratie ook op de Instagram van Van Wette Bouw en Montage

  Laatste review:
  Kan meedenken, is flexibel, betrouwbaar en levert kwaliteit. Kijkt kritisch naar zijn eigen werk.
 • A. Schoonhoven Dienstverlening
  A. Schoonhoven Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Slotenmaker in Grafhorst

  A. Schoonhoven Dienstverlening Metaal

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Klasse, heeft een prachtig eindproduct opgeleverd! Communicatie was goed. Algemene indruk is erg goed!
 • van Doorn onderhoud & timmerwerken
  van Doorn onderhoud & timmerwerken

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Grafhorst

  Goedendag, doen de meest voorkomende timmerwerkzaamheden, tegelen van badkamers keukens wc,s enz, ook kleine sloopwerken draai ik me hand niet voor om. Voor eventuele vragen neem vrijblijvend contact op. Doen geen asbest verwijdering! Met vriendelijke groet,

 • Zeecontainerleven

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Grafhorst

  Heb je een Isolatiebedrijf, Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer specialist nodig in Kampen of omgeving? Zeecontainerleven kan je helpen met alle klussen die een Isolatiebedrijf, Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Warmte isolatie, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Carport plaatsen, Plafond plaatsen of verlagen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Walt Timmer
  Walt Timmer
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Grafhorst

  U kunt bij ons terecht voor alle timmerwerkzaamheden in en rond uw huis! Een vakkundige aanpak in alle opzichten. Oog voor detail. Open communicatie. Samen gaan we voor een mooi resultaat! Walt Timmer

  Laatste review:
  Prima
 • DNO totaalservice
  DNO totaalservice
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Grafhorst

  Hoe het begon Het begon met een gevoel en signalen van buitenaf. De vraag was groter dan het aanbod. Er wordt “aan je getrokken”… In 2019 de knoop doorgehakt en op eigen benen. DNO totaal service ging van start. Visie Onze visie is een brede dienstverlening wat binnen de markt valt onder de noemer montage en telecom. Dit zowel voor particulieren alsook voor bedrijven. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.

  Laatste review:
  DNO heeft bij ons camera's en een nieuw alarm systeem geplaatst. De prijs was zeer concurrerend en de aftersales zeer goed, hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Grafhorst, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 10 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Grafhorst

Andere vakmensen in Grafhorst

Vind vakmensen bij jou in de buurt