Vind Slotenmakers in Erp

Op zoek naar Slotenmakers in Erp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Erp

 • Wienmark Producties
  Wienmark Producties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Slotenmaker in Erp

  Primair hou ik mij bezig met het bouwkundig beveiligen van uw woning door preventieadvies te geven en het aanbrengen van degelijk hang en sluitwerk met SKG keurmerk. Het plaatsen van driepuntsluitingen op voor- en achterdeur is iets wat ik vaak doe. Het afhangen van deuren is daar bijgekomen en wordt vaak gevraagd. Daarnaast beschik ik over een ruime werkplaats met moderne machines voor houtbewerking waar ik met andere meubelmakers allerlei meubelen op maat maak. Met diverse leveranciers kan ik de meeste materialen in uiteenlopende kleuren tegen consumentenprijs leveren. Meer over mijzelf: Na ruim 20 jaar bij de overheid te hebben gewerkt heb ik het roer een aantal jaren geleden volledig omgegooid voor mijn passie voor houtbewerking. Als je voor iedereen in je vrije tijd van alles bouwt en ontwerpt kun je er ook gewoon je werk van maken. Regelmatig komen klanten met een uitdaging en het is erg leuk om dan samen een oplossing te bedenken en zo tot mooie resultaten te komen. Ik werk doorgaans alleen en incidenteel met een partner, ik onderscheid me door mijn precieze werk, persoonlijke benadering, meedenken met de klant en inspelen op zijn/haar wensen. Klanten kennen mij als een sociale, betrouwbare partner die alleen tevreden over het resultaat is als het echt goed is. Ik reageer op opdrachtverzoeken als ik er enthousiast van wordt. Ik vraag u om ook alleen op mij te reageren als u dat ook bent geworden. Dit om onnodige kosten te voorkomen (de vakman betaalt voor elk daadwerkelijk contact op Werkspot). De tarieven onder de aanbieders lopen enorm uiteen. Ik vind dat je je prijsstelling altijd moet kunnen verantwoorden, maar ik ben geen prijsvechter. Ik werk met reële tarieven en kwaliteit heeft een prijs. Bent u op zoek naar de laagste prijs, dan zijn er vast alternatieven te vinden. Vind u kwaliteit, goed contact net zo belangrijk als een reële prijs, laten we dan in contact komen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Correct, vlot, vakkundig en naar volle tevredenheid uitgevoerd.
 • RAM Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Erp

  Hoi, ik ben Martijn en ik werk als een allround klusjesman, alleen of met een vaste compagnon. Ik doe graag alles in en rondom uw huis, zoals: - Vloerverwarming leggen. - Verwijderen van vloeren. - Verwijderen cementdekvloer. - Voortuin aanleggen. - Achtertuin aanleggen. - Keukens plaatsen. - Plafond verlaging. - Sloopwerk. - Binnendeuren monteren - Enzovoorts.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  De klus verliep zeker goed, ze komen hun beloftes na en zijn gemotiveerd om de klus ook meteen goed uit te voeren! Bij een volgende klus neem ik weer contact op, bedankt voor de fijne samenwerking!
 • Berkelmans allround klusbedrijf
  Berkelmans allround klusbedrijf
  Beoordeling: 3.9 van 53.952 reviews
  Slotenmaker in Erp

  De werkzaamheden die Berkelmans Allround Klusbedrijf onder andere uitvoert zijn de volgende. Heeft u een klus die niet hieronder staat, neem dan toch even contact op. Wellicht vinden we een oplossing. verhuis- en verkoop-klaar maken oude woning, installatie in de nieuwe woning meubel de- en montage, waaronder Ikea kasten e.d. totaal schilderwerk, zowel binnen als buiten, Verbouwing en/of aanpassing van toilet of badkamer keukenvoorbereiding ophangen van gordijnen en gordijnrails en luxaflex, ophangen schilderijen wandbevestiging televisie installatie van rook-, brand- en koolmonoxidemelders, vervangen en aanbrengen hang- en sluitwerk, leggen van laminaatvloeren, behangen aansluiten vaatwasser, wasmachine, droger vrijmaken klemmende deuren plaatsen dievenklauwen afhangen (kast-)deuren herstel en verfraaien van meubels, bijvoorbeeld aanbrengen kastverlichting, restauratie van kasten, herstel van (houten) speelgoed, ophangen traphekjes, vervangen en ophangen van lampen, aanleggen houten vlonders op balkons schakelaars, verlichting, snoeren vervangen en/of vastzetten, verhelpen stoppingen in de gootsteen, sloopklussen overkappingen dakwerken Constructieve verbouwingen en renovaties van bouwkundige aard, de grotere klussen, kunnen wellicht na overleg worden uitgevoerd. Op deze manier wordt geen enkele klus uit de weg gegaan!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Aardige jongen
 • Dak & Solartechniek 't Zuiden
  Dak & Solartechniek 't Zuiden

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Erp

  Uw specialist in Zonnepanelen, bitumen en pannen daken

 • Heijside Services

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Erp

  .

 • Top Verbouw
  Top Verbouw

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Erp

  Topverbouw Verbouw Van Top Kwaliteit Kozijnen, trappen, sparingen in beton zagen, laminaat en andere! Betere offerte van concurrencie? Laat de offerte zien en krijg nog 10% korting erbij!

 • Tom Willems Stukadoorsbedrijf

  Nieuw op Werkspot

  Slotenmaker in Erp

  Ik ben Tom Willems. Ik ben al 15 jaar werkzaam in de bouw en afbouw. Sinds 2023 werk ik voor mezelf.

 • Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Slotenmaker in Erp

  Stukadoor,Schilder,Meubel,Behang,sanitaire,elektra,laminaat,timmerwerk etc Nog niet tegels

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Vraag geplaatst en paar uur later was klus al gedaan. Perfect gedaan.
 • Moors Timmerwerken
  Moors Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Slotenmaker in Erp

  Moors Timmerwerken. Een jonge gedreven timmerman, met passie voor zijn vak. Ik daag mezelf graag uit. Tevredenheid van de klant staat op nummer één. Voor vragen en interesse kunt u mailen of een berichtje sturen. Met vriendelijke groet, Jay Moors

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Goed en vakkundig geholpen! Aanrader
 • Klusbedrijf ido
  Klusbedrijf ido

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Erp

  Bouwbedrijf IDO, is van alle markten thuis. Voor al uw kleine klussen maar ook grote klussen kunt u bij ons terecht.

4.7

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Erp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 20 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Erp

Andere vakmensen in Erp

Vind vakmensen bij jou in de buurt