YS Klussenbedrijf

YS Klussenbedrijf beoordelingen (72)

• Review door Juliette Haemelijnck
    Beoordeeld op 7 mrt 2020

Verwijderen van behang en stucen van de muren

Er is in ons huis voor 30m2 aan behang eraf gehaald (2 lagen over elkaar heen) en de dag erna zijn de wanden gestuukt. Hoewel de 2 lagen behang verwijderen nogal een zware klus was, mag het resultaat er wezen. De wanden zijn sausklaar gemaakt en zijn helemaal perfect egaal en glad, echt vakmanschap! Verder heel vriendelijke en beleefde mannen, absoluut een aanrader!
    (Bewerkt op 9 mrt 2020)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Abcoude
    Beoordeeld op 4 mrt 2020

Tegels zetten: 1 m2; Muur; Keuken

Hele goede ervaring! De chef organiseerde alles perfect, de klus werd snel aangepakt voor een goede prijs, en de mannen die het tegelwerk kwamen doen hebben fantastisch werk geleverd. We zouden ze absoluut aanraden.
  • Review door D, Haarlem
    Beoordeeld op 28 feb 2020

Stucwerk repareren: Waterschade

Er was meer werk dan voorzien. Alles in goed overleg geregeld. Doordat ze 2 x morsten terug komen was de prijs ook behoorlijk hoger . Ondanks dat heeft de stucadoor prima werk geleverd.
  • Review door Lili, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 feb 2020

Stucen: 10 m2 wanden; 15 m2 plafonds

Heel revreden met het resultaat en beetje prijs. De vakmannen spreken niet goed Nederlands maar ze brengen iemand mee die de communicatie doet.
    Beoordeeld op 12 feb 2020

Stucen: 10 m2 wanden

Vlotte communicatie, snel gehandeld, aardig en netjes. Schuurwerk niet helemaal strak maar toch tevreden.
  • Review door Koos, Amsterdam
    Beoordeeld op 11 feb 2020

Stucwerk repareren: Gaten of scheuren

Ik heb een goede ervaring gehad met dit bedrijf. Ze zijn eerlijk en komen hun afspraken na.
  • Review door Hans
    Beoordeeld op 6 feb 2020

Plafond en wanden afgewerkt met schuurwerk

Door YS klussenbedrijf zijn de wanden en plafond gestuct en afgewerkt met schuurwerk. Deze mannen hebben prima werk geleverd en het resultaat is mooi om te zien. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs !
  • Review door Bianca, IJsselstein
    Beoordeeld op 30 jan 2020

Stucen: 4 m2 wanden; 1 m2 plafond

Goede vakmannen die netjes werk hebben geleverd. En dit ook nog eens heel snel! Erg blij met het resultaat.
  • Review door Ingrid
    Beoordeeld op 16 jan 2020

Wanden en plafond gestuukt

Ons plafond en wanden zijn door YS Klussenbedrijf gestuukt en wij zijn er erg over te spreken. De klus is snel opgepakt en netjes afgewerkt. Bedankt jongens.
    (Bewerkt op 17 jan 2020)
  • Review door Sandra
    Beoordeeld op 8 jan 2020

Schilderen en stucen

YS klussenbedrijf heeft kort geleden een werk voor ons uitgevoerd, waaronder schilderen en stucen. Wij zijn erg blij met de afwerking. Het zijn ervaren mensen die goed werk afleveren. Kortom een aanrader.
    (Bewerkt op 9 jan 2020)