YS Klussenbedrijf

YS Klussenbedrijf beoordelingen (72)

• Review door Joost, Veenendaal
    Beoordeeld op 11 dec 2021

Stucen: 200 m² wanden; 80m² plafonds; Hele woning

Dit bedrijf is een afrader! Ik had met Daniël afspraken gemaakt op basis van foto’s omdat hij niet wilde komen kijken, foto’s was genoeg. Ik had gevraagd of het personeel commutatief goed was om geen verwarring te krijgen waarop Daniël aangaf dat het een collega was die zou komen. De stukadoor kwamen binnen liepen een rondje rommelde in de afvalcontainer of er nog bruikbare spullen voor hun inzaten en 2 mannen liepen weer naar de bus en 1 man die als enige een beetje nl kon gaf aan dat hij de tolk was en de andere de werklui waren en er geen zin in hadden om de klus te maken en gingen er weer vandoor. Ik heb Daniël gebeld en die gaf aan dat hij de mannen niet om kon praten ( wat dus inhuur was en geen eigen personeel) en niks voor mij kon betekenen, hij zou dezelfde dag nog terug bellen en proberen wat anders te regelen maar nooit meer een telefoontje gehad. Dus dit bedrijf nooit meer! kan nu alles verzetten trap, keuken, vloer, verhuizing. Echt een ramp!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwijndrecht
    Beoordeeld op 10 dec 2021

Stucen: 75 m² wanden; 26 m² plafonds; Slaapkamer(s)

Flexibel. We hadden een lastminute verandering voor datum doorgegeven en dit bleek geen probleem. Het team dat aan ons werd toegewezen bestond uit harde werkers. De communicatie was vooral met de opdrachtgever omdat het team zelf geen engels of nederlands sprak. Maar dit is geen hindernis geweest. De mannen waren heel beleefd en hebben zeer strak werk geleverd. We zijn blij met het resultaat en het is absoluut een aanrader.
  • Review door Elja, Cruquius
    Beoordeeld op 9 dec 2021

Stucen: 75 m² wanden; Woonkamer, Gang, Trappengang

Ik had een spoedklus stucen. S’avonds werd ik gebeld en volgende dag werd de klus uitgevoerd. Binnen 1 dag bijna 100m2 gedaan. Na een week drogen in 1 dag geschilderd. Ik ben zeer tevreden
  • Review door R, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 22 nov 2021

Stucen: 30 m² wanden; 10 m² plafonds; Slaapkamer(s)

Donderdag bellen en vrijdag einde dag alles gesstuukt!! Werken snel en netjes en vriendelijk. Zeker aan te raden, mocht ik weer een stucklus hebben dan bel ik hen weer!
  • Review door Glenn, Aalsmeer
    Beoordeeld op 8 nov 2021

Stucen: 40 m² wanden; Woonkamer

Binnen 24 uur was de opdracht akkoord en was de opdracht voltooid, voor een goede prijs. De stukadoors werken netjes, ruimen de vloer op en hebben buiten de stoep schoongemaakt. Het werk zelf ziet er ook keurig uit!
  • Review door Leanne, Gorinchem
    Beoordeeld op 2 okt 2021

Stucen: 90 m² wanden; 1 m² plafond; Woonkamer, Keuken

Super strak en heel erg snel gewerkt! We zijn heel blij met onze mooie, weer als nieuwe muren. Fijne communicatie via de telefoon en Whatsapp met de planner. Communicatie tijdens de klus was wel soms wat lastig, omdat de mannen die bij ons zijn geweest vrijwel geen Nederlands of Engels spraken, maar met wat gebaren erbij kom je er ook. Kortom; alles netjes en voor een hele goede prijs!
  • Review door Vera, Lienden
    Beoordeeld op 9 jun 2021

Stucen: 5 m2 wanden; 60 m2 plafonds

De mannen hebben de opdracht doorgenomen met ons en zijn aan de slag gegaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze keihard gewerkt hebben tot in de late uurtjes om de klus op die dag af te krijgen. Ze hebben een superstrak plafond opgeleverd en daarbij erg netjes gewerkt! Toen ze vertrokken was alles schoon.
  • Review door A., Terheijden
    Beoordeeld op 3 apr 2021

Stucen: 40 m2 wanden; 32 m2 plafonds

5 dagen geleden voor het eerst contact gehad en prijs overeengekomen die marktconform is. Vandaag hebben ze met 3 man 82m2 gestuct en het resultaat is meer dan prima. Afspraken worden nagekomen en alles wordt keurig netjes achter gelaten. Ik kan YS Klussenbedrijf ten zeerste aanraden!!!
  • Review door Sanne, Utrecht
    Beoordeeld op 31 mrt 2021

Stucen: 90 m2 wanden; 35 m2 plafonds

Sükrü en zijn team hebben de klus snel en naar verwachting uitgevoerd. Aardige mannen die mega hard werken! Dachten goed met ons mee over verdere afwerking. Wij zijn erg tevreden en kunnen deze dienst van harte aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 26 mrt 2021

Stucen: 125 m2 wanden; 38 m2 plafonds

Keurig op tijd, harde werkers en resultaat is perfect.