Wolthuis rioolservice

Wolthuis rioolservice beoordelingen (213)

Beoordeeld op 5 jul 2018
  • Review door Anita, Den Haag
    Beoordeeld op 19 jun 2018
    kraantje voor de afwasmachine installeren
    Heel fijn dat de afspraak zo snel kon. Hij vroeg om de juiste afmeting wat betreft de plaatsing van de vaatwasser, super. Heel fijn dat de klus af is en dat de vaatwasser geplaatst kan worden. Ik ben zeer tevreden.
  • Review door Jacqueline, Leiden
    Beoordeeld op 19 jun 2018
    Afvoer ontstoppen en weer lekvrij maken
    Dhr Wolthuis reageerde erg snel op mijn opdracht en we hebben voor de dag erop een afspraak kunnen maken. Hij heeft binnen het uur de verstopping weten te verhelpen én een nieuwe lekvrije aansluiting gemaakt, waar ik bovendien voortaan bij verstopping zelf iets kan doen zonder alles los te hoeven halen. Hij gaf me nog een uitstekende tip ter preventie van verstopping. Daarnaast had ik een klein lek probleempje met het siffon van het fontein in de wc en dat heeft hij ook gemaakt. Een erg prettig en vakkundig persoon die ik zeker bij anderen zal aanbevelen.
  • Review door Sander, Berkel en Rodenrijs
    Lekkage afvoer gootsteen verhelpen
    Snel, vakkundig en netjes. Prima kerel, geen exorbitante prijs.
  • Review door Niels, Bleiswijk
    Beoordeeld op 18 jun 2018
    Plaatsen en aansluiten waterafvoer zolderverdieping
    Afvoerbuis door meerdere verdiepingen heen aan laten leggen. Prima werk! Netjes en secuur en in goed overleg. Kon snel aan de slag. Vooraf heldere afspraken kunnen maken welke goed worden nageleefd. Aanrader! Goede kwaliteot van het werk
  • Review door G, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 17 jun 2018
    Afvoer ontstoppen
    Prettig, snel en vakkundig uitgevoerd
  • Review door Josta, Nieuwegein
    Beoordeeld op 14 jun 2018
    Vervangen afvoerpijp gootsteen keuken
    Goede ervaring! Vlotte communicatie, netjes op tijd aanwezig en klus prima uitgevoerd voor een heel reëel bedrag (daar waar anderen ruim tweemaal zoveel vroegen voor dezelfde klus!). Oprecht en heldere informatie.
  • Review door Niek, Utrecht
    Beoordeeld op 13 jun 2018