Westra Bestratingen
Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews

• Roman, Swifterbant
    Beoordeeld op 29 jun 2016
    Achtertuin bestraten 60m2
    Is ons wel goed bevallen werk ziet er strak uit als ik weer een klus heb zou ik hem zo weer vragen of aanbevelen bij iemand anders
  • O T, Heerenveen
    Beoordeeld op 27 mei 2016
    voortuin bestraten
    Prima, goede vakman
  • Wouter, Grou
    Beoordeeld op 25 mei 2016
    Bestraten terras 30m2
    Vakkundig en professioneel is ons tuinontwerp keurig uitgevoerd door Jacob Westra. Dit bedrijf is zeker een aanrader.
  • Kees, Sneek
    Beoordeeld op 24 apr 2016
    Tuin opnieuw bestraten
    Uitstekende ervaring met Westra bestratingen. Ze komen op tijd.Werken netjes. We zijn blij met het resultaat.In 3 dagen een hele andere tuin. Ik zal ze zeker aanraden. Kees en Titia.
  • Gerrit, Franeker
    Beoordeeld op 16 okt 2015
    Terras (opnieuw) aanleggen en een nieuw stukje bestrating in de tuin
    Jacob Westra is een rustige jonge man, die prima werk heeft geleverd. Hij heeft zo'n 70 m2 bestraat en kreeg te maken met nogal wat slijpwerk. Jacob begon altijd keurig op tijd en denkt ook met de klant mee. Helaas kon hij de klus niet helemaal afmaken, door gebrek aan het speciale soort stenen. Dit zal hij, in een later stadium, afmaken. Jacob is zeker aan de raden om te laten bestraten.
  • J., Harlingen
    Beoordeeld op 16 okt 2015
    Bestraten van Oprit en tuin 60m2
    Snel en vakkundig te werk gegaan! Super mooi resultaat afgeleverd, afspraken zijn nagekomen en denkt ook met de klant mee. Zeker een aanraden voor een ander die zijn bestrating er strak en mooi in wil hebben.
  • karin, Wieringerwaard
    Beoordeeld op 28 mei 2015
    Wie wil onze tuin opnieuw bestraten?
    Goed betrouwbaar en harde werkers!! Denken heel goed mee en doen alles in overleg komen met passende oplossingen. Kwaliteit en prijs uitstekend. Dank jullie wel! Wij zijn erg blij met onze nieuwe tuin!!
  • Koen, Grootebroek
    Beoordeeld op 25 apr 2015
    Herbestrating tuin
    Net werk afgeleverd. Goede en snelle communicatie over de mail. Afspraken keurig nagekomen.