Westra Bestratingen
Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews

• Werkspot-gebruiker uit Sneek
    Beoordeeld op 3 okt 2014
    Ophogen en straten
    Rustige, betrouwbare vakman zonder praatjes of mooi doenerij. Kortom type "Niet lullen maar poetsen". Is flexibel en geeft een scherpe prijs. Komt zijn afspraken na of overlegd met je wanneer dat niet lukt. Aanrader dus!
    (Bewerkt op 13 jan 2020)
  • Werkspot-gebruiker uit Leeuwarden
    Beoordeeld op 8 nov 2018
    Bestraten tuin 22m2
    Wij hebben onze tuin laten bestraten en dit is ons prima bevallen. Van tevoren werd mij gemeld dat zij op donderdag en vrijdag langs zouden komen. Ik heb zelf in die week nog contact opgenomen of alles nog volgens planning zou verlopen. Er werd mij toen gemeld dat het vrijdag zou worden, ik was graag gebeld door Westra met deze wijziging in plaats dat ik er achteraan moest bellen. Op de dag zelf zou er 1,5 kuub brekerszand gebracht/geplaatst worden, hier waren de medewerkers niet van op de hoogte. Uiteindelijk is hier nog over gebeld en hebben ze alsnog brekerszand opgehaald en geplaatst. Alles was in een dag klaar! Ik zou Westra nog een keer laten bestraten als het nodig zou zijn.
  • Victor, Leeuwarden
    Beoordeeld op 3 nov 2018
    Ophogen (15 cm) en herstraten terrassen, oprit etc. rondom eenwoning.
    Jacob en zijn team zijn keurige, harde werkers en hebben onze bestrating, 220 m2, opnieuwe gelegd inclusief bijkomende zaken zoals regenpijpen herstellen, stuk tuin afgraven en afvoeren en nieuwe stenen trappetjes maken. Ze kwamen elke dag op tijd en er was een zeer duidelijke communicatie. Elke dag werd het afval meegenomen en het werk werd netjes opgeleverd. Een dikke pluim!
  • Niels, Leeuwarden
    Beoordeeld op 22 apr 2018
    Bestrating leggen
    Super! No nonsens en prima werk!
  • simon, Bolsward
    Beoordeeld op 5 nov 2017
    tuin aanleg
    Ziet er goed uit zeer te vreden
  • Werkspot-gebruiker uit Leeuwarden
    Beoordeeld op 4 mrt 2017
    Afgraven voor en achtertuin
    harde werker en gemaakt volgens afspraken
  • Dijkstra, Leeuwarden
    Beoordeeld op 30 jun 2016
    Bestraten achtertuin
    De nieuwe bestrating perfect en mooi strak gelegd. Ligt er mooi in. Top!