W. Bos Timmer- en Onderhoudsbedrijf
Beoordeling: 4.6 van 54.6576 reviews

• Paul, Boskoop
    Beoordeeld op 24 dec 2012
    plafond en douchecabine
    Wout, is een betrouwbare, vakkundige. professionele ZZP-er. Hij denkt goed mee, is betrouwbaar, integer en kan prima zelfstandig werken. Hij komt zijn afspraken na en heeft de klus binnen de gestelde tijd vakkundig geklaard. De badkamer ziet er weer prima uit. Hij heeft nazorg aangeboden maar ik hoop dat bij deze klus niet nodig te hebben. Kortom: bij de volgende klus zal ik zeker Wout inschakelen. P.R. van der Hart

Bedankt, voor de mooie referentie!
  • Anoniem, Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 21 dec 2012
    Vervangen badkamer
    Uit een 25 tal aanbiedingen om onze badkamer te verbouwen hebben wij Wout gekozen. Geen moment spijt gehad. De badkamer is prachtig geplaatst en netjes afgewerkt. Wout is een prettige contactpersoon, met wie goed zaken te doen is, hij houdt zich aan de afspraken, is betrouwbaar, flexibel en evt. meerwerk heeft hij ook perfect voor ons geregeld. Ook heeft hij goed advies gegeven en overlegt hij bij belangrijke beslissingen. Alles moest ook binnen een vaste tijd geregeld zijn, vanwege een verhuizing. Dat is ruim op tijd gelukt, omdat hij snel werkt, maar wel kwaliteit het belangrijkste vindt. Ik zal Wout zeker aanraden! Succes verder Wout (en hopelijk vind je op termijn nog een leuke optrekje..;-).
  • Martijn, Den Haag
    Beoordeeld op 26 nov 2012
    Het plaatsen van twee Velux dakramen
    Werk is zeer netjes uitgevoerd start werkzaamheden was goed op tijd. Wout denk goed mee over zaken en geeft advies dit is erg prettig.
  • ineke, Waddinxveen
    Beoordeeld op 4 nov 2012
    badkamer verbouwen
    Wij hebben een zeer goede ervaring met Wout Bos gehad. Hij is een echt vakman met veel verstand van zaken. Wout werkt netjes, is altijd op tijd, werkt hard, is zeer betrouwbaar, denkt mee en is oplossingsgericht. Wij zijn ontzettend blij met hoe de samenwerking is verlopen. We krijgen veel complimenten van anderen over de nette afwerking van onze badkamer. We kunnen geen negatief punt noemen, zijn uitsluitend positief. We zullen Wout zeker weer vragen als er iets moet gebeuren in ons huis.
  • MG, Zoetermeer
    Beoordeeld op 18 okt 2012
    3 nieuwbouw binnendeuren inkorten
    Buitengewoon goede vakman. Werkt netjes en secuur. Zeer vriendelijk en heeft nog als extra service de deuren ingehangen en afgesteld. Deze vakman is echt een aanrader en denkt goed mee. Ik zou hem in het vervolg zeker weer raadplegen.
  • Anoniem, Leiden
    Beoordeeld op 12 sep 2012
    Vervangen thermostatische douchekraan
    De klus is netjes en snel uitgevoerd en precies op de afgesproken tijd, dus we zijn heel tevreden.

Bedankt voor u referentie.
  • Anoniem, Gouda
    Beoordeeld op 31 jul 2012
    Velux dakraam plaatsen
    We zijn dik tevreden met de werkzaamheden die Wout heeft gedaan bij ons. Hij levert een bijzondere goede kwaliteit werk voor een zeer scherpe prijs. De klus bij ons is naar volle tevredenheid geklaard.

Bedankt voor deze referentie!
  • Leon, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 30 jun 2012
    Het plaatsen van een klein dakraam.
    De opdracht is goed uitgevoerd, nette afwerking. Al met al zeer tevreden.
  • Cynthia, Leiden
    Beoordeeld op 3 mei 2012
    Douchecabinedeur
    Heeft de dopjes voor de douchedeur via de post geleverd, super, hier waren we al lang naar op zoek!

Ik begrijp niet dat ik zo'n lage waardering hiervoor krijgt ,dit is toch absolute top service!