W. Bos Timmer- en Onderhoudsbedrijf
Beoordeling: 4.6 van 54.6576 reviews

• Gijs, Amsterdam
    Beoordeeld op 31 dec 2014
    Vervangen kleine radiator
    Dhr. Bos heeft een radiotor bij ons snel en zeer goed vervangen. Hij beschikte zelf over alle benodigde materialen en kon ons ook nog van extra adviezen voorzien tijdens een kop koffie. Alles is volgens afspraak verlopen, dus uitstekend werk!
  • A., Den Hoorn
    Beoordeeld op 8 jul 2013
    plaatsen 1 dakraam 94*118
    Wout Bos heeft bij ons netjes een dakraam geplaatst, geheel volgens planning (binnen enkele dagen na eerste contact) en afspraak. Toen kort na de opdracht bleek dat het gewenste merk raam niet (snel) op voorraad was heeft hij direct een vergelijkbare andere voor ons gevonden zodat alles nog op tijd af kon zijn. Perfect!
  • Werkspot-gebruiker uit Uithoorn
    Beoordeeld op 6 jul 2013
    Dakraam vervangen
    Prima gedaan.
  • Soo, Leiden
    Beoordeeld op 24 jun 2013
    Plaatsen van lichtkoepel
    Op onze opdracht reageerde Wout zeer snel en hij kon ook snel langs komen om de situatie te bekijken om een gerichte offerte te geven. Vanwege zijn scherpe prijs, ervaring/certificering in Velux was de keus voor ons snel gemaakt. Na het akkoord geven, kon Wout snel en precies wanneer het voor ons uitkwam komen om in 1 dag de lichtkoepel te plaatsen ondanks de regen. Wij zijn zeer tevreden over Wout, netjes, betrouwbaar, snel, makkelijk in de omgang en vakkundig. Ook is bij hem afspraak is afspraak. Kortom wij willen Wout zeker vaker in de toekomst om hulp vragen bij klussen in huis indien dit hem uitkomt!
  • S., Pijnacker
    Beoordeeld op 14 apr 2013
    3 x Velux GGL M08 plaatsen en afwerken
    We zijn erg tevreden over de communicatie en over het resultaat. Het plaatsen van drie dakramen was snel gebeurd, goed afgewerkt en alles was zoals beloofd netjes achtergelaten. Niets op aan te merken, zelfs de prijs was erg goed!
  • Gert-Jan, Bodegraven
    Beoordeeld op 3 feb 2013
  • Mara, Rotterdam
    Beoordeeld op 23 jan 2013
    Nieuwe badkamer (en toilet) plaatsen
    Wout is een echte vakman! Hij heeft onze badkamer prachtig uitgevoerd, precies volgens onze wensen. Hij denkt mee, is creatief en komt afspraken na. En niet onbelangrijk: Wout is aardig en prettig in de omgang. Ik zou iedereen willen adviseren met Wout in zee te gaan!