Voegbedrijf L. Jetten

Voegbedrijf L. Jetten beoordelingen (83)

• Review door Gerard, Koedijk
    Beoordeeld op 5 mei 2012
    voegwerk vernieuwen
    Prima vakwerk geleverd Luk, wij zijn erg blij mee.

Reactie geplaatst 5 mei 2012
  • Review door Marco, Meppel
    Beoordeeld op 3 mei 2012

Bedankt voor uw opdracht en uw referentie. Met vriendelijke groet Lucky Jetten

Reactie geplaatst 3 mei 2012
  • Review door Ben, Gouda
    Beoordeeld op 9 apr 2012
    het voegen van ons net nieuw gemetselde aanbouw/garage
    Voegbedrijf Jetten heeft onze aanbouw keurig afgevoegd alles volgens afspraak netjes en snel

• Review door STD, Sneek
    Beoordeeld op 26 mrt 2012
    (Bewerkt op 9 apr 2012)

• Review door Cornelis, Nagele
    Beoordeeld op 15 mrt 2012
    Muur impregneren en voegen renoveren/ vervangen nav vochtproblemen
    Wij zijn erg blij met het werk dat Lukie voor ons gedaan heeft en hebben daar eigenlijk helemaal niets op aan te merken. Hij heeft goed werk geleverd, heeft dit snel gedaan en het is een vriendelijke man. Wij raden Voegbedrijf L. Jetten dan ook aan aan iedereen die iets te voegen heeft! MVG CMMV
    (Bewerkt op 9 apr 2012)

• Review door Christiaan, Nieuwe Niedorp
    Beoordeeld op 12 mrt 2012
    kopgevel woonboerderij opnieuw voegen
    Deze man weet van doorpakken. Binnen no-time een perfect gevoegde gevel. Als ik werkspot eerder had ontdekt dan was dit zes jaar geleden al gedaan. Onvoorstelbaar hoe een huis op kan knappen van zoiets eenvoudigs als nieuw voegwerk. Dus: een aanrader om uw oude voegen een opknapbeurt te laten geven. En voegbedrijf Jetten wordt daarbij door ondergetekende van harte aanbevolen.

Reactie geplaatst 12 mrt 2012
  • Review door René, Hilversum
    Beoordeeld op 24 feb 2012
    Vernieuwen voegen buitenmuur
    Er was wat meerwerk bijgekomen waar ik zelf om gevraagd had (schoorsteen en binnenmuur garage). Alles is verder prima verlopen. Het weer zat af en toe tegen (vorst/regen), maar uiteindelijk is alles in 3 losse dagen gedaan en alles is naar wens verlopen. Volgende keer zou ik ze weer kiezen. Lukie bedankt, Groeten René

Reactie geplaatst 24 feb 2012
  • Review door Gideon, Den Helder
    Beoordeeld op 26 dec 2011
    Zijgevel opnieuw voegen
    Het afgeleverde werk was goed en snel, en er werd heel snel door gewerkt. De eerste dag werden de voegen er uit gehakt en schoon gespoeld met water. Hierna werd de muur met de hoogdruk reiniger gereinigd. De tweede dag werd de gehele muur gevoegd. De gehele muur was in twee dagen helemaal klaar. Ook is aangeboden om de muur te laten impregneren. Bedankt voor de goede service!
    (Bewerkt op 24 feb 2012)

Reactie geplaatst 24 feb 2012
  • Review door R., Kampen
    Beoordeeld op 24 okt 2011
    voegen
    Voegbedrijf L. Jetten, is een snel, meedenkend en netjes voegbedrijf. We zijn blij met het geen hij voor ons gedaan heeft! En raden hem echt aan!!

Ik wil u vriendelijk bedanken voor uw referentie. Met vriendelijke groet Lukie Jetten.

Reactie geplaatst 24 okt 2011
  • Review door Fred, Eefde
    Beoordeeld op 28 sep 2011
    Aanbrengen voegwerk buitenmuur
    Met meerwerk viel de prijs wat hoger uit. Snelle werkers. Wel slordig geweest met specie; forse cementuitslag op klinkers tuinpad.

Bedankt voor uw referentie helaas hebben wij het niet gezien dat uw pad wit is uitgeslagen het kan even duren maar na een tijdje is dat weg als ik in de buurt kom kom ik wel even langs om dit op te lossen. Met vriendelijke groet. Lukie Jetten

Reactie geplaatst 28 sep 2011