Voegbedrijf L. Jetten

Voegbedrijf L. Jetten beoordelingen (83)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 24 okt 2013
    (Bewerkt op 19 dec 2024)

volgens mij is hier wat verkeerd gegaan ik heb deze opdracht nooit gedaan ik zou graag willen dat degene deze opdracht zou willen verwijderen bij voorbaat bedankt. mvrgr l.jetten

• Review door Henk, Nieuw-Amsterdam
    Beoordeeld op 23 aug 2013
    Garage voegen
    50 m2 voegwerk en impregneren.Prima vakman, werk snel en nauwkeurig.
    (Bewerkt op 17 nov 2013)

Ik wil u vriendelijk bedanken voor uw referentie. Met vriendelijke groet Lukie Jetten

• Review door German Lopez
    Beoordeeld op 30 jul 2013

Jansen de Jong Bouw

De heer jetten heeft voor mij al verschillende grote projecten gevoegd Ik ben elke keer weer zeer tevreden over zijn vakmanschap en flexibiliteit De heer Jetten is echt een aanrader voor al uw voegwerk/gevelrenovatie

• Review door ton, Dwingeloo
    Beoordeeld op 25 jul 2013
    voegen van nieuwe aanbouw
    goed werk verricht, zeer tevreden een aanrader voor ieder die wat te voegen heeft. werk zeer snel en netjes, ook alles netjes achter gelaten. bedankt!!

• Review door J., Alkmaar
    Beoordeeld op 18 jul 2013
    Voegwerk
    De zijgevels zijn naar alle tevredenheid uitgehakt en opnieuw gevoegd.

• Review door Werkspot-gebruiker uit Drachten
    Beoordeeld op 7 mei 2013
    voegen van stenen buitenmuurtjes
    Prima vakman, werk snel en nauwkeurig. Een aan te raden vakman!

• Review door Ron, Almere
    Beoordeeld op 21 apr 2013
    Straatkant schuur voegen vernieuwen
    Ongelofelijk hoe mijn schuurtje door het voegwerk is opgeknapt. In goed overleg, op tijd, voor een redelijke prijs, netjes kortom door een vakman die zijn werk echt verstaat.

• Review door Jerre, Abbekerk
    Beoordeeld op 20 apr 2013
    Voegen plint nieuwe schuur
    Keurig en volgens afspraak voegwerk geleverd. Klus een aantal keer moeten uitstellen ivm vorstperiode. Hierover werd duidelijk gecommuniceerd door Dhr. Jetter.

• Review door Werkspot-gebruiker uit Putten
    Beoordeeld op 9 mrt 2013
    Voegwerk Almere
    Fantastisch uitgevoerd, geheel naar afspraak. Planning moest door omstandigheden iets aangepast worden, maar was helemaal geen probleem. Klantcontact als zeer prettig ervaren. Deskundig, netjes opgeruimd; helemaal puik!

• Review door Ries, Nieuw-Amsterdam
    Beoordeeld op 27 sep 2012
    Voegwerk 75 m2
    Zeer snel met offerte, duidelijke afspraken, werkt netjes, en heeft goed gereedschap, scherpe prijs.
    (Bewerkt op 13 nov 2012)

Reactie geplaatst 13 nov 2012