Vissers Keukenmontage

Vissers Keukenmontage beoordelingen (467)

• Review door André, Nieuwegein
    Beoordeeld op 10 aug 2019
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 26 jun 2019
    Repareren: 1 kast
    Netjes, snel en vakkundig opgelost. Meneer was wat korter bezig dan ingeschat en kwam daarmee zelf tegemoet in de prijs.
  • Review door Patricia, Elst
    Beoordeeld op 24 jun 2019
    Keukenapparatuur plaatsen: 2 devices
    Mijn held van de week! In eerste instantie alleen gekomen voor de toevoer en afvoer van mijn vaatwasser en kraan. Nadat ik hem vroeg of hij misschien nog wat andere taken wilde oppakken voor het plaatsen van de keuken, heeft Frans dit moeiteloos en netjes gedaan. Ook heb ik een hoop geleerd van hem vandaag! Bedankt Frans!
  • Review door G. W., Ede
    Beoordeeld op 20 jun 2019
    Repareren: 1 kast
    Frans heeft snel en vakkundig werk geleverd en zelfs alle keukenkastdeurtjes opnieuw afgesteld. Klantgericht, een man met plezier in zijn vak!
    (Bewerkt op 23 jun 2019)

Hallo Gea, Dank je voor je leuke review. Ik heb het met liefde en plezier gedaan en hoop dat jullie er nog lang gebruik van mogen maken. Gr. Frans

Reactie geplaatst 23 jun 2019
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 18 mei 2019
    Repareren: 1 kast
    Opdracht is zeer vakkundig uitgevoerd.
  • Review door sandra, Houten
    Beoordeeld op 15 mei 2019
    Keuken montage: 2 keuken kasten met lades en oven; 2 kasten met lad...
    Goede ervaring. Komt zijn afspraken na. Werkt erg netjes. Het ziet er super uit.

Hallo Sandra. Bedankt voor je leuke review. Ik hoop dat je er lang met veel plezier van mag genieten. Gr. Frans

Reactie geplaatst 15 mei 2019
  • Review door Sandra, Rosmalen
    Beoordeeld op 13 mei 2019
  • Review door Alwin, Duiven
    Beoordeeld op 9 mei 2019
    Keukenblad: 1 keukenblad
    Super ervaring met Frans. Keurig op tijd, netjes werkend en een aardig persoon. Gat in granieten blad moest groter vanwege een nieuwe kookplaat. Ik had zelf de keuken al voor de helft afgeplakt en Frans maakte de rest netjes af. De nieuwe kookplaat ligt er in alsof deze er altijd heeft ingezeten. Bedankt Frans. Bij de volgende klus in de keuken bel ik je.
    (Bewerkt op 14 mei 2019)

Hallo Alwin. Bedankt voor je nette reactie. Ik heb het met liefde en plezier gedaan. Veel plezier met je nieuwe kookplaat en voor een volgende klus sta ik voor je klaar. Groetjes Frans

Reactie geplaatst 14 mei 2019