Vissers Keukenmontage

Vissers Keukenmontage beoordelingen (467)

• Review door Natascha, Loo
    Beoordeeld op 5 nov 2019
    Keuken renovatie: Afvoer vervangen
    Leuke man die de klus snel en vakkundig heeft uitgevoerd
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doetinchem
    Beoordeeld op 22 okt 2019
    Keuken montage: L-vormige keuken; Aanrecht, Gootsteen, Vaatwasser,...
    Top vakman en harde aanpakker. Prettig en uitermate vriendelijk in omgang. Denkt mee en lost probleempjes op. Eerlijke prijs. Kortom, helemaal tevreden.
    (Bewerkt op 1 nov 2025)
  • Review door Antwan, Rosmalen
    Beoordeeld op 18 okt 2019
    Repareren: 1 kast
    Duidelijke en heldere communicatie. Snelle reactie op onze geplaatste klus en zelfde week is de kast nog gemaakt. Wij zijn zeer tevreden!!
    (Bewerkt op 22 okt 2019)

Hallo Antwan, Ik heb het graag gedaan en hoop dat je er nog lang gebruik van mag maken. Bedankt voor je leuke review. Gr. Frans.

Reactie geplaatst 22 okt 2019
  • Review door Scharphorn, Arnhem
    Beoordeeld op 10 okt 2019
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Prettige man in de omgang, vakkundig, werkt netjes. Heel erg blij met de omschakeling van gaskookplaat naar inductiekookplaat. Het gat groter maken om de nieuwe kookplaat te plaatsen was ook geen enkel probleem . Heel erg fijn allemaal.
  • Review door Marielle, Gorinchem
    Beoordeeld op 10 okt 2019
    Keuken renovatie: 7 m2; Granieten keukenblad zagen
    Frans heeft ons heel fijn geholpen met het zagen en plaatsen van het keukenblad. In eerste instantie zou hij alleen komen zagen maar wat extra werk was voor hem geen probleem. Het ziet er top uit.
  • Review door Nico, Amersfoort
    Beoordeeld op 20 sep 2019
    Keuken renovatie: 20 m2; Schade repareren
    Zeer prettig en zeer kundig. Geen probleem om wat kleine dingen extra te doen dan afgesproken. Bleek na enige tijd dat deuren van kastje er toch weer uitvielen. Contact opgenomen en binnen enkele dagen gekomen en het probleem hersteld. Viel naar zijn zeggen onder garantie en waren verder geen kosten aan verbonden. Top! En ook nu weer een klein extra klusje uitgevoerd, ook zonder kosten. Zeer tevreden en zeer aan te raden.
    (Bewerkt op 27 okt 2019)
  • Review door Rianne, Bunschoten-Spakenburg
    Beoordeeld op 10 sep 2019
    Repareren: 1 kast
    Een hele vriendelijke en deskundige monteur die onze carroussel keukenkast weer helemaal heeft gerepareerd voor een schappelijke prijs. Hartelijk bedankt!!!
  • Review door Jan, Veenendaal
    Beoordeeld op 9 sep 2019
    Repareren
    Perfect met verstand van zaken.
  • Review door Dave, Wijchen
    Beoordeeld op 27 aug 2019
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Top ervaring met Frans! De nieuwe vaatwasser (zelf gekocht) bleek niet te passen, maar Frans heeft dat perfect opgelost. Netjes op tijd en heeft veel meer tijd besteed om het probleem op te lossen. Zou hem aan iedereen aanraden.

Hallo Dave, Bedankt voor je leuke review. Het was inderdaad iets meer werk en ook de carrouselkast is weer in orde, maar ik heb het met plezier gedaan ook al was het erg warm. Gr. Frans

Reactie aangepast 27 aug 2019