Visser Parket

Visser Parket beoordelingen (52)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Leusden
    Beoordeeld op 29 apr 2011
    Laminaat leggen incl. ondervloer, plinten etc.
    Perfect werk afgeleverd en razend snel gelegt. Keurig afgewerkt en super vriendelijk ook de opstaande plinten toch maar laten aanbrengen.
  • Review door Jasper, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 apr 2011
    Onderhoud vloer
    Over het algemeen zeer goede ervaring. Aardig en vakkundig. enige min puntje was toch dat ik zelf naderhand zaken heb moeten afmaken terwijl ik heir geen rekenig mee had gehouden . Ik denk dat de klus qua tijd iets krap begroot was. Dit was op zich jammer omdat er wel budget voor was. Verder niks dan positiefs. Klus kon ook zeer snel worden uitgevoerd. Ik weet alleen het uiteindelijk factuurbedrag niet meer.
  • Review door Paulo, Almere
    Beoordeeld op 6 apr 2011
    een lamelparketvloer een tint donkerder maken
    Melvin Visser is een duidelijke aannemer die staat voor kwaliteit. Hetgeen dat hem is besproken, is ook uitgevoerd. Een echte aanrader! Hij heeft een persoonlijke benadering maar heeft ook oog voor de zakelijke kant van de deal. Prijs verhouding is erg goed! Hij werkt netjes en heeft ook geen verrassingen.........eindelijk een aannemer die zegt waar hij voor staat, geen gedoe! Topper!
  • Review door Halbe, Utrecht
    Beoordeeld op 4 apr 2011
    Plinten plaatsen
    Melvin Visser is een aardige en goede vakman en heeft de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd.
  • Review door Toos, Dronten
    Beoordeeld op 24 mrt 2011
    lamelparket leggen op afgewerkt beton
    Snel en geheel volgens afspraak een prachtige vloer! Een vakman die we iedereen kunnen aanraden!
  • Review door Overbeek.jos@gmail.com, Utrecht
    Beoordeeld op 9 mrt 2011
    Tapisparketvloer leggen (lijmen en nagelen)
    Melvin heeft perfect meegedacht bij het leggen van een tapis parket vloer. Helaas bleek de eerder gekochte vloer een groot deel komvormige planken te bevatten. Hij heeft direct gebeld en uitegelgd wat de risico's zouden zijn wanneer deze vloer toch gelegd zou worden. Daarop hebben we na overleg besloten toch een andere (zelf te leggen) vloer te kopen. Melvins vakmanschap is daarmee voor mij bewezen, want hij kiest voor kwaliteit in plaats van klakkeloos uitvoeren wat gevraagd wordt.
  • Review door W., Utrecht
    Beoordeeld op 4 mrt 2011
    Parketvloer stukjes erbij....
    Super! Mervin is enorm enthousiast en een vakman. Keurig alles afgewerkt en een goede en mooie oplossing gevonden voor de aansluiting aan de keuken. Binnenkort maakt hij nog een nieuw luikje voor de kruipruimte. Aanrader! Dikke 10!
  • Review door Jan Willem, 't Harde
    Beoordeeld op 3 feb 2011
    55 m2 tarkett parket
    Zeer correct en plezierig contact, goede adviezen en prachtig werk afgeleverd.
  • Review door Eveline, Austerlitz
    Beoordeeld op 25 jan 2011
    Kliklaminaat leggen
    Erg vakkundig, werkt snel en netjes, aangenaam in de omgang.
    Beoordeeld op 6 dec 2010
    vloertje schuren
    Melvin is relaxed en down to earth. Goede prijs kwaliteit verhouding en hij werkt netjes. Aanrader!