Visser Parket

Visser Parket beoordelingen (52)

• Review door Hans, Amersfoort
    Beoordeeld op 25 okt 2012
    Renovatie eiken parketvloer
    Afgelopen voorjaar (laatste week mei 2012) heeft Melvin Visser onze eiken parketvloer geschuurd en opnieuw in de hardwax olie gezet. Wij hebben Visser als zeer prettig en kundig persoon ervaren. Hij heeft onze houten vloer (welke zes jaar oud was en door vorige bewoners slecht/niet was onderhouden) omgetoverd tot een fantastische, als nieuw ogende vloer. De vloer is 10 tinten lichter geworden. Visser heeft na eerste contact de vloer geïnspecteerd en daarbij geconstateerd dat vellingkanten ook gedaan moesten worden. Hierbij een kleine meerprijs. Daar wij niet zeker waren over de keuze olie of lak, heeft Visser na het schuren twee kleine stukken opgezet voor ons om te beoordelen. Klasse. Al met al een specialist met grote passie voor houten vloeren. Ik zal Visser zeker aanbevelen aan anderen.
  • Review door petra, Ede
    Beoordeeld op 17 mei 2012
    schuren vloer
    Prettig contact, netjes geschuurd
  • Review door A.H., Apeldoorn
    Beoordeeld op 9 apr 2012
    Verwijderen van bestaande beukenpakketvloer
    Ervaren parketlegger kan natuurlijk ook met gemak een parketvloer verwijderen. Geweldig keurig werk geleverd, snel en gedegen. Erg vriendelijke en betrouwbare vakman. Zeker te adviseren als parketlegger.
  • Review door Kristel, Arnhem
    Beoordeeld op 16 mrt 2012
    schuren en op kleur olie van een vloer
    Onze ervaring met Visser Parket was erg goed. Melvin Visser levert erg goed werk, heeft verstand van zaken en komt zijn afspraken na. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en hoe deze tot stand is gekomen.
  • Review door Raymon, Almere
    Beoordeeld op 29 feb 2012
    Lamelparket leggen
    Melvin is een goede vakman en een aardige vent. Dacht goed met ons mee en vond niet erg om voor de plinten een andere keer terug te komen.
  • Review door Erik, Tienhoven
    Beoordeeld op 14 jan 2012
    Leggen van parket op bovenverdieping woonhuis en garage.
    Melvin Visser heeft in december een (door ons zelf aagekocht) eiken lamelparket gelegd over de hele bovenverdieping van ons huis en in de hobbyruimte van onze schuur. Totaal circa 125 m2. Nadat hij een bod had uitgebracht is hij dezelfde week komen kennismaken en hebben we de klus ingepland. Besloten werd om hem ook de ondervloer te laten leveren voor het woonhuis, de plinten te laten leggen en de vloer te laten polijsten en in de olie te zetten. In goed overleg daarna op korte termijn de klus geklaard. Wat ons betreft perfecte service geleverd door een op en top vakman, die ook nog eens een gezellige vent is om over de vloer te hebben! In de toekomst gaan we hem zeker weer uitnodigen om een oude houten vloer in ons huis te laten restaureren.
  • Review door Julius, Amsterdam
    Beoordeeld op 20 dec 2011
    massief eiken vloer leggen
    Melvin heeft echt top werk geleverd, echt een vakman! Hij zag binnen 15 minuten dat de eerste vloer die we hadden niet goed was. Met zijn ervaring wist hij meteen dat het niet klopte. We hebben meteen een nieuwe vloer gevraagd en Melvin vond het geen probleem om de vloer (kosteloos!) later te leggen. Het klopte wat hij zei en de nieuwe vloer was vele malen beter. Deze is zeer mooi gelegd en we zijn erg tevreden, Melvin bedankt!
  • Review door Tom, Amersfoort
    Beoordeeld op 4 dec 2011
    Vloer schuren en olien (kleur)
    Melvin is een aardige man die heel vakkundig te werk gaat. Hij denkt mee en zorgt voor een goede oplevering van je vloer.
  • Review door TJ, Driel
    Beoordeeld op 27 nov 2011
    Lamelparket leggen & lijmen aan elkaar
    Melvin heeft duidelijk veel ervaring en is zeer klantgericht. Hij heeft binnen 1 dag 55m2 lamelparket gelegd en plinten geplaats. Toen bleek dat wij te weinig plinten hadden kwam hij daar speciaal een andere dag nog voor terug. Het resultaat is prachtig!