Van Yperen Onderhoud

Van Yperen Onderhoud beoordelingen (225)

• Review door frans, Haarlem
    Beoordeeld op 13 dec 2011

Bedankt heer vallema, prettig met u samen gewerkt te hebben. Bedankt Van Yperen.

Reactie geplaatst 13 dec 2011
  • Review door KH Linde, Delft
    Beoordeeld op 2 dec 2011
    stalen latei vervangen
    Van Yperen heeft de klus goed geklaard! Op zijn advies is er een rollaag geplaatst en dat ziet er mooier uit dan een stalen latei. Niet alleen is de latei vervangen maar ook zijn er her en der roestende kozijn ankers vervangen omdat deze voor problemen zorgden. De expertise gaf mij een vertrouwen in deze vakman
  • Review door Bert Jan, Wassenaar
    Beoordeeld op 24 nov 2011
    Betonrot repareren balkonrand + voegwerk
    correct, realistisch, voert werk netjes uit en geeft 10 jaar garantie had eerst ingeschreven , net als alle anderen, op een lager bedrag, begon aan de klus en zag dat het ruim 1 week meer werk was; heeft tot op het bot alles goed gerepareerd. En eigenlijk voor de prijs die we vooraf dachten wel kwijt te zijn
  • Review door Adriaan, Haarlem
    Beoordeeld op 21 nov 2011
    herstel scheur in gevel
    Prima werk geleverd door de firma van Yperen! Deze man is vakkundig en ziet werk. Meer dan prima resultaat. Aanbevolen!
  • Review door Theo, Koedijk
    Beoordeeld op 16 nov 2011
    repareren gevelschade
    vlotte werkers,vakmensen, matig in plannen,
  • Review door AAM, Zoetermeer
    Beoordeeld op 12 nov 2011
    Vernieuwen vensterbank buiten
    Meneer van Yperen heeft netjes werk afgeleverd. Er waren nog een paar andere kleine metsel klusjes die heeft hij ook nog afgerond. De week erna is hij voor de buren aan de slag gegaan voor een zelfde klus
    Beoordeeld op 20 okt 2011
    Rookgaskanalen gevel dichtmetselen
    Dhr. Van Yperen heeft 2 rookgaskanalen in onze voor- en achtergevel dichtgemetseld. Snel, betrouwbaar, alles volgens afspraak, en het eindresultaat ziet er strak uit. Nogmaals bedankt!
  • Review door Ilse, Haarlem
    Beoordeeld op 15 okt 2011
    Voegen voorgevel & nieuwe raamankers
    Goed werk afgeleverd. Helaas door o.a. weersomstandigheden veel vertraging opgeleverd.Dit bedrijf is goed bereikbaar voor vragen zowel per mail als telefonisch.
  • Review door Miguel, Den Haag
    Beoordeeld op 24 sep 2011
    balkonmuurtje
    Van Yperen heeft niet alleen uitstekend werk geleverd, ook had ik een gezellige ochtend.
  • Review door Marleen, Oegstgeest
    Beoordeeld op 31 aug 2011
    Scheuren in voegen repareren
    Dhr van Yperen heeft stukjes van onze gevel op korte termijn netjes opnieuw gemetseld en daarbij de oorspronkelijke bakstenen hergebruikt. Prima afhandeling!