Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
Beste opdrachtgever, nog bedankt voor deze opdracht zijver ik ben er erg blij mee. Groetjes Ton Van Yperen.
Reactie geplaatst 5 nov 2012Van Yperen Onderhoud
Reactie geplaatst 5 nov 2012Beste mvr Bos, hartelijk bedankt voor deze revarentie ik ben er erg blij mee ik hoop dat u er veel plezier van hebt, Met vriendelijke groet Van Ton Van Yperen.
Reactie geplaatst 20 jun 2012Beste Ron, het is je van harte gegund ik heb er ook mijn, best op gedaan. En ook hartelijke dank voor het exstra geld wat je hebt gegeven ik was er erg blij mee dat is nog eens een waardering en voor de goede verzorging kwa eten en drinken ik dank jullie allemaal hier voor. Groetjes Van Ton Van Yperen.
Reactie geplaatst 6 mei 2012Hartelijke dank hier voor, ik ben er erg blij mee met deze wadeering. ik kom van de week nog even de kaart terug brengen voor het pakeren bedankt. Mvg Van Yperen.
Reactie geplaatst 31 mrt 2012Beste Martine, Hartelijke dank voor je Revarentie ik ben er erg blij mee. Mvg Antony Van Yperen.
Reactie geplaatst 26 feb 2012