Van Yperen Onderhoud

Van Yperen Onderhoud beoordelingen (225)

• Review door Harm, Haarlem
    Beoordeeld op 6 apr 2018
    Latei vervangen
    Ton is een man van zijn woord. Daar houd ik van. Het werk dat geleverd is, is netjes gedaan. Ook de nazorg was goed. Onze markies moest weer terug geplaatst worden nadat de latei gedaan was. Ook dit is naderhand keurig door hem en zijn compagnon gedaan. Ik kan hem aanbevelen!
  • Review door Joshua, Haarlem
    Beoordeeld op 27 mrt 2018
    Gevelscheur herstellen
    Ton heeft een aantal scheuren in de gevel hersteld door de bakstenen te vervangen. Het is erg mooi geworden. Omdat het een oud huis is, was het even zoeken naar de juiste steen. Het zit recht, mooi gevoegd en Ton pakte zelfs nog een extra scheur op die eerder niet was opgevallen.
  • Review door Erkan, Utrecht
    Beoordeeld op 22 mrt 2018
    Plaatsen latei of balk
    Ervaring was goed heel hulpzaam
  • Review door Maarten, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 mrt 2018
    Randbalk (i-profiel) balkon vervangen (6 meter breed)
    Ton en zijn team hebben de doorgeroeste draagbalk van mijn balkon vervangen. Tevens hebben ze volgens afspraak het verrotte beton weggehakt en vervangen door nieuw beton. De communicatie verliep af en toe wat stroef maar uiteindelijk zijn de werkzaamheden uitgevoerd en de gemaakte afspraken nagekomen. Enige puntje is dat er af en toe wat lomp is gewerkt, dit had wat soepeler en schoner gekund. Naar mijn idee een prijs/kwaliteit verhouding voor deze opdracht en daarom zou ik Ton zeker aanrijden voor soortgelijke renovaties.
  • Review door M, Almere
    Beoordeeld op 11 dec 2017
    Reparatie achtergevel (metselwerk) dakterras
    Van Yperen onderhoud reageerde op mijn klusaanvraag voor het repareren van metselwerk en voegwerk. Mede op basis van de positieve recensies en mijn persoonlijke ervaring bij de opname van het werk door Ton van Yperen heb ik de opdracht verstrekt aan dit bedrijf (herstel voegwerk, herstel metselwerk en impregnatie gevel). Toen de metselaar kwam klaagde hij direct over de afgesproken prijs en bleek ook dat de opdracht niet goed bij hem was doorgekomen. Niet echt fijn om te horen bij aanvang van het werk. Het slechte voegwerk is uitgebikt en het loszittende metselwerk is weer vastgezet. Op eerste blik was het werk naar behoren uitgevoerd maar ik bleef wel mij afvragen waarom het losse metselwerk alleen maar was vastgezet met voegspecie. Dat was volgens de metselaar prima zo. Na een aantal weken kwam Ton van Yperen zelf om de impregnatie te doen en toen bleek dat er toch weer een aantal scheuren in het voegwerk zat. Ook deed de impregnatiepomp het niet. Omdat we niet konden verklaren waarom er toch weer scheuren in de voegen zaten hebben we afgesproken dat ik een bouwkundige naar de gevel zou laten kijken en het rapport zou ik naar Ton opsturen. Dit is ook gebeurt. De bouwkundige wees mij erop dat de dilatatievoegen waren dichtgevoegd en dat dat niet zo hoorde. Die horen open te zijn om de warmtewerking van de gevel op te vangen. Een slordigheid van de metselaar. Ook bleken de dilatatievoegen tijdens de bouw van de woning te smal te zijn waardoor ik flinke thermische werking had in de gevel (o.a. scheurvorming in de voegen). Iets wat Ton ook al was opgevallen bij de opname van het werk maar waar geen oplossing voor is geboden door hem. Dat had ik echter wel verwacht van een professioneel aannemer. Ik heb de bevindingen van de bouwkundige kenbaar gemaakt aan Ton van Yperen. In de volgende - van zijn kant zeer langzame - mailwisseling heb ik gevraagd om oplossingen maar ik bleef maar antwoorden krijgen dat zij het werk wel degelijk goed hadden uitgevoerd conform de offerte, dat hij niets weet over bouwkundige zaken en dat hij ook Werkspot had geinformeerd over mij (iets wat niet waar bleek te zijn overigens). Ik heb uiteindelijk zelf maar de door slordigheid van de metselaar dichtgevoegde dilatatievoegen zelf maar opengebikt om problemen te voorkomen. Ik ben eerlijk gezegd erg teleurgesteld over de wijze waarop met mijn klachten wordt omgegaan door dit bedrijf. Oplossingen worden alleen geboden tegen meerwerk bovenop de offerteprijs (op zich te begrijpen) maar het werk is deels niet juist uitgevoerd en daar komt geen reactie op. Dat wekt geen vertrouwen in een uiteindelijke goede afhandeling van mijn klachten. De aannemer is niet meer welkom. --------------------------------------------------------------------------------------------- Edit: na het plaatsen van deze recensie ben ik door Ton van Yperen uitgemaakt voor leugenaar en wordt de fout van de metselaar ontkend en afgedaan als mijn onkunde in de materie. Een bouwkundig rapport liegt helaas niet. Blijf ver weg bij deze aannemer !!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Edit d.d. 12-12-2017 naar aanleiding van de reactie van Ton van Yperen. Helaas worden wederom de klachten die ik heb over het uitgevoerde werk genegeerd door deze aannemer. Dat vind ik jammer en ook onacceptabel. Derhalve dus de mindere recensie. Ton van Yperen heeft de klus zelf opgenomen en hij was dus op de hoogte van de staat van het voeg- en metselwerk. Dat de metselaar dat niet wist komt omdat dat dus duidelijk niet goed is doorgegeven aan de metselaar. Dat heb ik ook in mijn eerste reactie gemeld. Ik had verwacht van een professioneel aannemer/metselaar als Ton van Yperen dat hij weet wat de functie van dilatatievoegen is namelijk het opvangen van warmtewerking van de gevel. Ton van Yperen heeft dit zelf aangegeven bij het opnemen van de klus dat deze dilatatievoegen te smal waren. Ik had dan ook wel advies verwacht daarover. Dat wordt ontkend dat de dilatatievoegen zijn dichtgevoegd is schandalig dus heb ik maar een stukje van het bouwkundig rapport met foto bijgevoegd. Dat is dus waar mijn klacht o.a. over gaat. Het bouwkundig rapport is in het bezit van Ton van Yperen. Dat ik niet wil betalen klopt inderdaad. Meer dan de helft is reeds betaald en waren mijn klachten naar behoren behandeld had de klus verder afgemaakt kunnen worden en was de rest ook gewoon betaald. Nu heb ik zelf herstelwerk moeten doen (uitbikken doorgemeerde voegen) en is inderdaad de impregnatie door mij geannuleerd. Het commentaar op mijn persoon is erg onprofessioneel.
    (Bewerkt op 12 dec 2017)

Geachte klanten. Deze man is erg verstrooid en zegt dingen die totaal niet waar zijn. Ik heb er een collega na toe gestuurd, om de gevel te doen. Maar de gevel had zoveel gebreken dat hij dat niet wist van te voren en de eigennaar heeft hem dat ook niet verteld gemeen.Hij heeft tot nu toe alleen maar geklaagd ik was nog van plan om hem nog te helpen in het voor jaar en dan schrijft hij een negatieve reactie op werk spot ook gemeen nu gaat hij mij aanvallen met de valse woorden ook niet leuk de metselaar die daar 2 dagen heeft gewerkt heeft het werk naar behoren uitgevoerd. dat heeft de klant zelf naar mij toe gmailt zag er goed uit. na 2 weken begon hij te mekkeren dat hij ontevreden was nou dat kon ik mij niet voor stellen deze metselaar staat al 25 jaar te metselen en te voegen hoe kan je dan ontevreden zijn. Een achter gevel gerepareerd en opnieuw gevoegd platvol zeer netjes.maar als er dan in een complicaties zich voor doen dan is dat zijn schuld niet. Nu blijkt achter af om dat ik heb gezegd haal er maar een contructeur bij wat hij ook gedaan heeft.En toen kwam de aap uit de mouw.Blijkt dat de gevel door de warmte uitzet en dat er geen dilatatievoeg aanwezig is en daar om kan de muur in de knel komen maar dat wist de metselaar ook niet helaas hij is geen contructeur. Nou ja ik kan wel nog een uurtje door gaan maar ik stop er mee. Anders kan ik wel een boek gaan Schrijfen. Ik hoop dat u deze verkeerde review begrijpt de man wil gewoon de de restant niet betalen en daar draait het allemaal om jammer hoor dit is de eerste in 13 jaar bij werk spot. Met vriendelijke groet Ton van Yperen Van Yperen Onderhoud Ps Ik heb trouwens dit werk niet eens verricht.

Reactie geplaatst 12 dec 2017
  • Review door Mees, Utrecht
    Beoordeeld op 9 nov 2017
    Mestelwerk
    Het werk is prima uitgevoerd. Communicatie verliep soms wat stroef maar de klus is prima gedaan. De afspraak over wat het zou gaan kosten werd keurig berekend.
  • Review door Jason, Krommenie
    Beoordeeld op 3 aug 2017
    Gevelornament namaken
    Ornamenten volgens afspraak vervangen
  • Review door Chuan, Leiden
    Beoordeeld op 5 jun 2017
    Gevel reinigen, voegen verwijderen en opnieuw voegen
    Alles ging zoals verwacht m.b.t. de gevelrenovatie.
    (Bewerkt op 14 jun 2017)

Beste zhuan. Nog bedankt voor je reverentie zeer correct van je. Met vriendelijke groet. Ton van Yperen, Van Yperen Onderhoud.

Reactie geplaatst 14 jun 2017
  • Review door Robin, Naarden
    Beoordeeld op 2 jun 2017
    Balkon (rot) reparatie
    Uitstekend werk geleverd! Ton en z'n mensen hebben met veel aandacht en ervaring ons balkon aangepakt. Het gehele balkon was fors aangetast door betonrot, de hele voorrand was weg en op een paar plekken ook doorgescheurd. Ton en collega's hebben het staal behandeld, een keurige nieuwe rand aangebracht, inclusief lekdrempels boven en onder. Een nieuwe deklaag gestort en afgewerkt met een epoxy coating. Deel van het voorwerk hebben we zelf gedaan en verdere afwerking zullen we ook zelf doen. Qua kosten heel tevreden, zeker gezien de hoeveelheid werk en aandacht erin is gaan zitten. Duidelijk no-nonsens vakmensen die ik een volgende (gevel)klus direct toevertrouw.
    (Bewerkt op 8 jun 2017)

Beste Robin. Ik ben zeer blij met je reverentie dank je Robin. Ik heb van je buurvrouw nog niets gehoord helaas. Met vriendelijke groet. Ton van Yperen, Van Yperen Onderhoud.

Reactie geplaatst 8 jun 2017