Van Yperen Onderhoud

Van Yperen Onderhoud beoordelingen (225)

• Review door Jos, Nieuwe Wetering
    Beoordeeld op 28 mrt 2019
    Latei vervangen
    De latei is vervangen en we zijn heel blij met het resultaat. De originele steen kon helaas niet behouden blijven, maar de vervangende steen past echt heel goed. Ton is een vakman, betrouwbaar, denkt mee, iemand aan wie je je klus kan toevertrouwen. Heel goed.
  • Review door Chantal, Utrecht
    Beoordeeld op 19 mrt 2019
    Slopen drie muren (2]= dragend)
    Aardige, rustige man. Weet de juiste mensen te regelen voor de verschillende klussen. Klus bleek anders te zijn dan van te voren gezien, maar de heren dacht gelijk mee om het toch voor elkaar te krijgen. Erg blij met het resultaat!

Dank je wel Chantal. Ik ben er erg blij mee, met deze reverentie. Wij hebben ook ons best gedaan voor je. Groetjes Ton van Yperen, Van Yperen Onderhoud.

Reactie geplaatst 19 mrt 2019
  • Review door Alex, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 jan 2019
    Partial load-bearing wall removal (Draagmuur verwijderen)
    The job was done on time and fast, with great care and attention. very happy with the result, all i need now is a plasterer! A

Bedankt Alex. Ik ben er erg blij mee man dank je.

Reactie geplaatst 30 jan 2019
  • Review door Gijs, Utrecht
    Beoordeeld op 8 dec 2018
    Bint plaatsen
    Ton is een echte vakman met veel ervaring! Levert vakwerk, is gezellig in de omgang en absoluut een aanrader.
  • Review door Sarah, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 dec 2018
    Rollaag vervangen door latei
    Echte vaklui, in Amsterdam moeilijk te vinden. Ton was snel in zijn reactie, goed in zijn communicatie en degelijk in de levering. Heeft duidelijk kennis van zaken. Daarbij aardig en betrokken. Zeer tevreden, zou hem iedereen aanraden en huur hem bij een volgende klus graag in.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 21 nov 2018
    Draagmuur verwijderen
    Ton heeft goed werk geleverd. Hij heeft ook nog een aantal tips gegeven voor de rest van de verbouwing en mij geholpen aan een stukadoor. Dank!
    (Bewerkt op 19 aug 2019)
  • Review door Marco, IJmuiden
    Beoordeeld op 3 okt 2018
    Latei repareren/ vervangen
    Ton is een aardige en betrouwbare vakman. Hij communiceert netjes, denkt met je mee en komt zijn afspraken na. Volgende keer schakel ik hem zeker weer in.
    (Bewerkt op 5 okt 2018)

Dank je wel Marco. Geweldig om zo een klant te hebben die zo over je te spreken is, heel erg fijn dank je nogmaals. Met vriendelijke groet. Ton van Yperen, Van Yperen Onderhoud.

Reactie geplaatst 5 okt 2018
  • Review door R, Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 8 jul 2018
    latei boven deur maken
    Wij hadden te maken met Harold. Hij heeft keurig werk geleverd en was ook niet te beroerd om nog een extra stukje voegwerk mee te nemen. Communicatie en afstemming was duidelijk en bekwaam. Ik kan hem iedereen aanraden en ik ben zeer tevreden met het geleverde resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 17 mei 2018
    Betonrot herstellen
    Scherpe prijs. Rustige oudere man. Fijn in de communicatie.

Beste Simon. Nog bedankt voor je geweldige waardering en je steren ben er erg blij mee. Nog Prettige Pinksterdagen. Met vriendelijke groet. Ton van Yperen, Van Yperen Onderhoud.

Reactie geplaatst 17 mei 2018