Van Stiphout onderhoud

Van Stiphout onderhoud beoordelingen (43)

• Review door Leon, Leerdam
    Beoordeeld op 17 jan 2024
    Schoorsteen plaatsen: 10 m hoog
    Snelle communicatie met deze vakmannen. Kwamen snel kijken naar het dak. Gaven eerlijk advies.
  • Review door Bas, Eindhoven
    Beoordeeld op 8 jan 2024
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Zondagmiddag had ik de klus geplaatst even later melden zich van stiphout onderhoud afspraak gemaakt voor maandag om 12 uur in de middag jongens waren op tijd de mannen zijn eerst de oorzaak van de lekkage gaan zoeken konden het gelukkig vinden hebben het mijn laten zien doormiddel van foto’s van de oorzaak van de lekkage toen hebben ze de klus gelijk kunnen uitvoeren naar de klus nog foto’s ontvangen ik raad van stiphout onderhoud. Het zijn vriendelijke mannen er wordt duidelijk gecommuniceerd laten de werk vloer netjes achter daarom raad ik van stiphout onderhoud voor u dakwerkzaamheden Mannen bedankt!!
  • Review door Vasco, Zoetermeer
    Beoordeeld op 9 dec 2023
    Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dak; Reparaties
    Vakmannen die eerst langskomen om te kijken en n.a.v. de status een nette prijsopgave geven. De volgende dag konden ze al om de lekkage van ons dak te repareren. Bij oplevering keurig foto's ontvangen van voor en na. Lekkage is keurig opgelost.
  • Review door Miranda , Den Bosch
    Beoordeeld op 4 dec 2023
    Schoorsteen vegen: Eenmalig onderhoud
    Vriendelijke jongens leggen alles goed uit laten alles zien dmv foto’s en werken tegen eerlijke prijs Zeer tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijnsburg
    Beoordeeld op 1 dec 2023
    Dakrenovatie: Dak lekkage; Puntdak
    Uiteindelijk was de klus niet de juiste voor Van Stiphout, en hebben ze het niet uitgevoerd. Wel gaven ze eerlijke en vakkundige uitleg over mijn lekkage en was ik daar zeer mee geholpen. Nette vaklui die kennis van zaken hebben en niet even snel geld willen verdienen.
  • Review door Fred Tegelaar, Nijkerkerveen
    Beoordeeld op 24 nov 2023
    Schoorsteen plaatsen: 9 m hoog
    De klus is uitstekend verlopen tegen een nette prijs. De mensen van Van Stiphout zijn uitstekende vakmensen, die echt de tijd nemen om een klus ook echt goed uit te voeren. Dus geen haastwerk, maar echt goed vakmanschap. Bovendien probeerde men ons zo snel mogelijk te helpen in verband met lekkage en de te verwachten regenval. Zeker een aanrader. Wij zijn er blij mee. Mannen bedankt!!