Van Stiphout onderhoud

Van Stiphout onderhoud beoordelingen (43)

• Review door Bos, Apeldoorn
    Beoordeeld op 6 apr 2024
    Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dak; Reparaties
    De klus is netjes uitgevoerd door de mannen van Van Stiphout. Duidelijke en snelle communicatie vooraf. Ze zijn op tijd conform de afspraak. Van Stiphout denkt mee en adviseert in oplossingen en kunnen ook direct de klus klaren, ondanks het niet ingeplande extra werk in het weekend. Over de nazorg kan ik nog niets zeggen, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Gelukkig zijn er nog professionele bedrijven, na mijn negatieve ervaring met een ander bedrijf. Mijn positieve ervaring zal ik zeker naar anderen uitdragen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 1 mrt 2024
    Schoorsteen plaatsen: 9 m hoog
    Van Stiphout is eerst komen kijken, snel daarna is de klus (schoorsteenplateau's en nokvorsten) prima uitgevoerd. Prettig contact, alles goed uitgelegd.
  • Review door Robert, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 23 feb 2024
    Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties
    De mannen zijn twee keer geweest. De eerste keer om te kijken wat het werk inhoud. De tweede keer om de klus op te nemen ,na order bevestiging. Goed overleg via mail en whatsapp. Nu nog even wachten op een paar dagen droog weer. Gr
  • Review door J, Middelburg
    Beoordeeld op 15 feb 2024
    Nokvorsten repareren: 6 m
    Duidelijke communicatie over werkzaamheden en prijs. Ze konden de nok direct repareren!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwijndrecht
    Beoordeeld op 10 feb 2024
    Beoordeeld op 2 feb 2024
    Schoorsteen plaatsen: 12 m hoog
    Bijzonder aardig en dezelfde dag gerepareerd. Even het eerste bui afwachten, maar ik ga ervan uit dat het droog blijft. En anders 5 jaar garantie...
  • Review door Nico , Heerhugowaard
    Beoordeeld op 31 jan 2024
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Jeremy van Van Stiphout nam dezelfde dag contact op en maakte een afspraak voor de volgende dag. Na een inspectie op het dak bleek er water langs de schoorsteen naar binnen te lekken en een herstelplan werd besproken ( EPDM folie aan de schoorsteen maken) en de offerte gemaakt. Zelf wilde ik ook de nokvorsten laten reinigen en aansmeren met flexibel mortel. Omdat het om lekkage ging en ze alle spullen bij zich hadden kon het direct uitgevoerd worden wat bijzonder prettig was aangezien we al langer lekkage hadden maar door het aanhoudende slechte weer de afgelopen maanden kon er niets aan gedaan worden. Al met al ziet het er eindresultaat netjes uit en mocht het nog lekken ( dat is onwaarschijnlijk) dan kan ik contact opnemen en komen ze terug om het op te lossen (5 jaar garantie op de werkzaamheden). Tevreden dus.
  • Review door Erik, Amstelveen
    Beoordeeld op 23 jan 2024
    Schoorsteen plaatsen: 9 m hoog
    Jeremy en zijn collega hebben mijn klus bijzonder professioneel uitgevoerd. Ze hebben veel verstand van daken en schoorstenen en leggen alles uitvoerig uit met foto's die ze van mijn dak hebben gemaakt. Snelle service en goede communicatie. Heel blij met de service