Triple X Parket & Klussenbedrijf

Triple X Parket & Klussenbedrijf beoordelingen (196)

• Review door Chantal, Alkmaar
    Beoordeeld op 20 jan 2016
    houten vloer schuren en lakken
    Onze grenen vloer ziet er perfect en natuurlijk uit. Echte vakmannen! denken met je mee! Geweldig resultaat voor een goede prijs!
  • Review door Klaas, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 jan 2016
    Massief houten vloer aanhelen, ~70x60 cm
    Wegens verbouwing van onze keuken van L-vormig naar recht en het uitbreken van een stuk muur moest onze vloer worden aangeheeld, de heren van Triple X hebben dit prima uitgevoerd, zie foto!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 21 dec 2015
    Schuren en bewerken van grenen vloer
    De communicatie vooraf was zeer helder. Op de afgesproken dag kwamen ze het werk doen, ze doen wat ze beloven en leveren goed werk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 14 dec 2015
    Visgraat + planken vloer schuren, en lakken met Skylt
    Ton en zijn collega hebben afgelopen week onze vloeren zeer netjes geschuurd en gelakt. Wij zijn tot op heden zeer tevreden met het resultaat en iedereen die langs komt vind de vloer erg mooi.
  • Review door Jesse, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 dec 2015
    Frans eikenhouten vloer behandelen
    Zeer tevreden! Ton Heeft mooi werk afgeleverd. Van te voren wisten we nog niet goed wat voor behandeling we moesten nemen. Ton liet een aantal voorbeelden zien hoe het eruit ziet al het af zou zijn. Hij heeft ons goed geadviseerd en het eind resultaat mag er wezen. Ton zou ik zeker aanraden!
  • Review door Ronald, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 dec 2015
    Onderhoud beukenparket
    Ton en André hebben een 25 jaar oude gelakte en geheel vergeelde beukenvloer [42 m2] helemaal glad geschuurd, of beter gezegd: gefreesd ("Lastig vloertje met die harde lak..."). In plaats van de vrijwel nieuwe, prachtig licht geworden vloer met olie te bewerken (leek ons makkelijker), is uiteindelijk gekozen voor een Skylt-behandeling. Ook zijn alle oude plinten verwijderd/nieuwe geplaatst en is op Ton's advies tevens een nieuwe verzonken deurmat (geen kokosmat meer) met aluminium stootprofiel geplaatst. We hebben twee dagen boven 'gekampeerd' in ons eigen huis, terwijl beide heren zelfstandig de klus beneden naar volle tevredenheid klaarden. Dat Ton het onderhoudsmiddel tussentijds vergat mee te nemen, is op een praktische manier opgelost: ben ik gewoon even zelf wezen ophalen bij de groothandel. Deskundig, professioneel en aangenaam humoristisch gezelschap, deze doorbuffelende heren. TopTeam...! Nu zelf nog het fijnstof uit alle kieren verwijderen.... :-(
  • Review door Anouk, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 dec 2015
    Vloer reinigen en oliën
    Triple X gaat voor het allerbeste resultaat zelf als dit in korte tijd verwezenlijkt moet worden. Ervaren, deskundig en zeer betrouwbare vaklieden die wij zonder meer weer in zouden huren. Alleen maar lof!
  • Review door Geert, Badhoevedorp
    Beoordeeld op 14 nov 2015
    Houten vloeren schuren en wit lakken
    Ton en collega zijn zeer vakbekwame en betrouwbare vaklieden, die gaan voor het beste resultaat, ook al moeten ze hier een keer voor terugkomen. Schuren en dekkend wit lakken van de vloer is zeer netjes en mooi uitgevoerd. Een absolute aanrader. Vakmannen die voor kwaliteit gaan!!

wow Geert wat een opsteker is dit... en wat een geweldige referentie ! het was inderdaad een lastige vloer om dekkend wit te schilderen. 3 lagen en nog kwam de bestaande vloer er doorheen.. in samenspraak hebben we dit opgelost door een sealing aan te brengen waardoor het probleem is opgelost. en daarna nog een 4e verflaag. en het is natuurlijk zo dat het veel meer tijd in beslag neemt. maar ik ga niet eerder weg voordat een klant tevreden is ! super bedankt ! en als er wat is gewoon bellen. groetjes van Ton.

Reactie geplaatst 14 nov 2015
    Beoordeeld op 12 nov 2015
    Houten vloer schuren en eventueel afwerken
    Ton en zijn collega zijn prettig in de omgang. Komen afspraken na en leveren gedegen werk af. Op sommige plekken is wel te zien dat er geschuurd is (vooral in hoekjes en langs wat plinten) Maar overall prima resultaat en goede prijs/kwaliteit verhouding.