Timmer- en Onderhoudsbedrijf Richard Heuverkamp

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Richard Heuverkamp beoordelingen (25)

• Review door Dennis, Haarlem
    Beoordeeld op 9 mei 2015
    Keukenrenovatie
    Richard is een leuke en vriendelijke vent, maar bovenal een kundig vakman, met een scherp oog voor detail en strevend naar perfectie. Hij heeft onze keuken (ooit in elkaar geknutseld door amateurs) keurig opgeknapt en weer aanzien gegeven! Ook zijn keuze voor een nieuwe bijpassende plint was exact de juiste. Bij toekomstige klussen zullen wij Richard altijd vragen of hij interesse heeft...

Bedankt voor je recensie en fijn dat jullie zo tevreden zijn! Fijn bij jullie gewerkt. Hopelijk tot ziens. Groet Richard

Reactie geplaatst 9 mei 2015
  • Review door Jeannette, Haarlem
    Beoordeeld op 29 apr 2015
    Sierpaneel vervangen
    goed werk gedaan, volgens planning de uitvoering gedaan. Communicatie is duidelijk.
  • Review door Jack Groot
    Beoordeeld op 20 apr 2015

Van een tweedehands keuken, een op maat gemaakte keuken geïnstalleerd voor de klant.

Mijn ervaring is zeer goed. Steekwoorden die ik zou gebruiken zijn. Netjes, komt zijn afspraken na, denkt mee, goedkoop, bekwaam.
  • Review door Jeroen van Brienen
    Beoordeeld op 15 apr 2015

Op maat gemaakte schuur in de tuin geplaatst. Ruimte liep schuin, omdat de tuin niet recht was. Ter plekke gebouwd en omkleed met canexel.

Goed. Heel goed zelfs. Hij denkt mee met jou als klant, ik heb dat als heel prettig ervaren.
  • Review door Dick Saher
    Beoordeeld op 9 apr 2015

Plaatsen van een poortdeur

Mijn ervaring met het bedrijf is goed.