Timmer- en Onderhoudsbedrijf Richard Heuverkamp

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Richard Heuverkamp beoordelingen (25)

• Review door GM, Leiden
    Beoordeeld op 7 dec 2015
    tegels en aanrechtblad
    Tegels, keukenblok met aanrecht van 4 meter.Richard is een goed vakman. Ik ben blij met mijn keuken. Aardige vent ook.
  • Review door Syanni, Leiden
    Beoordeeld op 26 okt 2015
    Keuken renoveren 2,5 x 3,5
    Zeer professioneel, denkt mee over passende oplossingen, netjes afgewerkt, goede service.
  • Review door Danielle van Heerden, Haarlem
    Beoordeeld op 29 sep 2015
    Ramen goed sluitend maken, nieuw sluitwerk aanbrengen
    Richard heeft onze klus naar volle tevredenheid uitgevoerd. Afspraken nagekomen, netjes gewerkt en keurig afgeleverd. Wij zijn er blij mee!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bloemendaal
    Beoordeeld op 24 sep 2015
    Plaatsen van ca. 21 meter plinten
    Netjes werk geleverd, conform afspraak en dat voor een redelijke prijs. Ik ben tevreden.

Heer Limvers, Bedankt voor de review, leuke klus en vervolgklusjes. Hopelijk nog eens tot ziens voor de keukenplint? Groet Richard

Reactie geplaatst 24 sep 2015
  • Review door Erik, Hoofddorp
    Beoordeeld op 3 aug 2015
    Monteren keukenpaneel op inbouwkoelkast
    Werkzaamheden snel, perfect en naar volle tevredenheid uitgevoerd door Richard.

Ha Erik Ook nog snel even een review geschreven, dank je wel! Leuk en fijn dat je tevreden bent. Zeg het voort, want mond tot mond reclame is voor mij de beste reclame. Hopelijk nog eens tot ziens. Groet Richard

Reactie geplaatst 3 aug 2015
  • Review door dave, Haarlem
    Beoordeeld op 17 jul 2015
    reparatie deur, raam en sluitwerk
    Helemaal super! Richard werkt hard, netjes, zeer vakkundig en is bovenal heel eerlijk. Hij besteedt veel aandacht aan het onderzoeken van de voordeligste opties. Hij heeft echt hart voor zijn werk en wil het allerbeste voor de klant. Hij is continu super gemotiveerd en doet graag net dat beetje meer voor de klant, beter gezegd: veel meer. Kortom: een echte vakman in hart en nieren. En nog heel gezellig ook! Als we ooit weer een klus hebben dan bellen we ongetwijfeld meteen Richard op!

Bedankt voor je goede review en ik heb prettig bij jullie gewerkt. Zeg het voort zou ik zeggen want mond tot mond is de beste reclame. Hopelijk nog eens tot ziens. Groet Richard

Reactie geplaatst 17 jul 2015
  • Review door Michael, Zaandam
    Beoordeeld op 10 jul 2015
    zolder verbouwen naar slaapkamer
    Richard heeft bij ons een zolder verbouwd tot een slaapkamer. In 1 woord FANTASTISCH! Vanaf het eerste moment hadden wij het gevoel met een vakman te maken te hebben. Zeer professioneel en kundig. Maandag ochtend is hij begonnen en op woensdag al klaar, zelfs de kleine wijzigingen die wij hem maandag vertelden waren uitgevoerd. Mijn vader (oud timmerman) heeft als een soort aannemer voor ons de verbouwing gevolgd en ook hij was zeer te spreken over de wijze waarop Richard te werk ging. Jammer van het knopje ;-) Gr. Michael

Familie Segveld, Ik heb fijn bij jullie gewerkt en bedankt voor de goede verzorging (een eigen ijskastje met drinken op de klus maak ik niet veel mee) en de hele goede recensie. Zeg het voort zou ik zeggen, want mond tot mond is de beste reclame! Bedankt en hopelijk nog eens tot ziens. Richard

Reactie geplaatst 10 jul 2015
  • Review door Marjolein, Haarlem
    Beoordeeld op 2 jun 2015
    Timmeren cv kast én afwerken kledingkast met creatieve oplossing
    Richard is een echte vakkundige timmerman. Hij werkt nauwkeurig en volgens afspraak. Hij heeft bij ons twee kasten gemaakt die nogal wat pas en meetwerk vergde. Dit heeft hij echt goed opgelost. Dikke pluim!

Bedankt voor de beoordeling en hopelijk tot ziens. Groet Richard

Reactie geplaatst 2 jun 2015