Tegelzetbedrijf H. Smit

Tegelzetbedrijf H. Smit beoordelingen (40)

• Review door Johan, Drachtstercompagnie
    Beoordeeld op 23 jun 2011
    Badkamer betegelen
    Wij hebben onze opdracht door deze tegelzetter laten uitvoeren, wij zijn op de positieve reacties afgegaan van de andere referenties. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, ziet er keurig uit! Harde werker, betrouwbaar en vakkundig, eigenlijk alles positief!
  • Review door Peter, Usquert
    Beoordeeld op 15 jun 2011
    Vloertegels leggen in Usquert
    Moeilijke vloer met ingewikkelt patroon en veel hoeken precies volgens prijsafspraak goed gelegd.
  • Review door Sylvia, De Wilp
    Beoordeeld op 14 apr 2011
    60 m2 gerectificeerde vloertegels leggen
    Hallo, Wij zijn zeer tevreden over H. Smit. Hij heeft super strak werk afgeleverd. Als we ooit nog een tegelzetter nodig hebben dan gaan wij zeker weten voor dit bedrijf!
  • Review door J., Groningen
    Beoordeeld op 5 apr 2011
    70 m2 vloertegels en 35 m2 wandtegels zetten
    Uitermate tevreden over vakmanschap en het uiteindelijke resultaat van onze vloer en badkamer. Gaf goede adviezen en heeft goed netwerk van o.a.s stucadoor en installateur waarvan wij zeer goed gebruik hebben kunnen maken. Al met al, erg tevreden over het snelle en goede werk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Buinerveen
    Beoordeeld op 18 mrt 2011
    Betegelen badkamer
    Het tegelen van twee badkamers is vakkundig en binnen de afgesproken prijs uitgevoerd. Vakman denkt goed mee en is flexibel bij het zoeken naar een oplossing voor problemen die tijdens de uitvoering ontstaan. We zullen hem zeker voor een volgende klus vragen.
  • Review door René, Raalte
    Beoordeeld op 17 feb 2011
    Vloertegels nieuwbouwwoning
    Door ziekte van Edwin een aantal dagen later begonnen dan gepland. Edwin is een zeer harde werker en een prettig persoon in de omgang. Gunt zichzelf nauwelijks tijd voor een pauze. Het resultaat mag er zijn. De plavuizen liggen er zeer netjes in. Enig minpunt: de voeg is lichter geworden dan verwacht. Doordat twee voegen gekit moesten worden om scheurvorming te voorkomen zit er een flink kleurverschil in de gekitte voegen (grijs) en de rest van de voegen (heel lichtgrijs).
  • Review door maarten, Coevorden
    Beoordeeld op 1 jan 2011
    Tegelwerk keuken en badkamer
    Wij zijn zeer tevreden over deze vakman. Hij levert niet alleen netjes en strak tegelwerk maar hij is ook erg flexibel. Toen er door een fout van onze kant extra vloertegels besteld moesten worden, was hij bereid om gewoon nog een keer terug te komen om de zaak af te maken. Hij denkt goed mee en bedacht uitstekende oplossingen voor enkele lastige uitdagingen in onze tweede badkamer. Ook kwam hij alle afspraken keurig na en rekende hij voor de extra zaken, die wij later wilden toevoegen, schappelijke tarieven. Kortom, als wij weer een tegelklus hebben, weten wij wie we moeten bellen!
  • Review door Marieke, Enschede
    Beoordeeld op 5 dec 2010
    Plaatsen van tegels 60 x 60
    Prima, we zijn absoluut tevreden. Tegelwerk zit er netjes in, er werd goed meegedacht over praktische en fraaie oplossingen, afspraken keurig nagekomen en alles keurig achter gelaten.
  • Review door Te, Ruinerwold
    Beoordeeld op 17 nov 2010
    Gezocht Tegelzetter voor keukenvloer
    Wij zijn erg blij met de werkzaamheden van Tegelzetbedrijf Smit. Onze keukenvloer is door hen gelegd met Chinees Natuursteen in Romaans Verband. Zij hebben de vloer heel mooi vakkundig gelegd zeker gezien het feit dat onze betonvloer niet helemaal waterpas was gelegd hebben zij toch onze vloer heel strak kunnen leggen.
  • Review door Winter, Coevorden
    Beoordeeld op 9 sep 2010
    Plavuizen leggen
    Edwin heeft goed en netjes werk geleverd, keurig binnen de aangegeven tijd. Goede vakman, die weet waar hij het over heeft!