Tegelzetbedrijf H. Smit

Tegelzetbedrijf H. Smit beoordelingen (40)

• Review door P.M.A., Veendam
    Beoordeeld op 15 feb 2013
    Huiskamer en keuken vloertegels en plinten zetten
    Dhr. Smit is een harde werker die zonder pauzes stug doorwerkt en daarmee zijn uurtarief volledig waarmaakt. Door derden veroorzaakte vertraging werd flexibel opgevangen waardoor het werk in gedeelten uitgevoerd kon worden. Wat meer- en minderwerk was geen probleem en werd tegen het afgesproken uurtarief plus kostprijs materialen netjes gefactureerd. Komend voorjaar hebben we nog meer soortgelijk werk en dan zullen we dhr. Smit zeker weer vragen ons van dienst te willen zijn.
  • Review door deheer, Zevenhuizen, Groningen
    Beoordeeld op 3 jan 2013
    vloer OIW
    Betegelen keuken 30m3 over vloerverwarming. Vriendelijke medewerkers van Smit arriveerden op de afgesproken tijd en hebben de opdracht binnen de afgesproken tijd afgewerkt. Opdracht is netjes uitgevoerd, met oog voor detail. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
  • Review door Henk, Groningen
    Beoordeeld op 19 nov 2012
    betgelen van doucheruimte en wc
    Vakwerk; houdt zich aan de afspraken. Heeft klus binnen de lijd geklaard en de werklplek schoon achtergelaten.
  • Review door Luc, Veendam
    Beoordeeld op 8 mrt 2012
  • Review door Johannes, Winsum
    Beoordeeld op 19 feb 2012
    betegelen van keuken en bijkeken
    mijn ervaringen met de heer smit uit onstwedde waren uitstekend.volgens afspraak en precies op tijd en super netjes hij krijgt van mij een 10.mvg j.eversma winsum
  • Review door Gert, Musselkanaal
    Beoordeeld op 27 nov 2011
    plavuizen + plinttegels
    Mij ervaring met tegelzetbedrijf H. Smit is uitstekend. Ruim 50 m2 plavuizen gelegd op beneden verdieping en het is super strak geworden. Smit is een harde en zeer nauwkeurige werker en als wij zelf of als iemand ons vraagt voor een tegelzetter zou ik Tegelzetbedrijf H. Smit aan bevelen. (Srry, voor deze late referentie.) Zeer bedankt voor het geleverde werk. Groeten, Gert.
  • Review door Gerco, Assen
    Beoordeeld op 7 nov 2011
    Tegels leggen 70m2
    Zeer tevreden met het geleverde werk. Met name het meedenken over mogelijke problemen, het communiceren als er wat is en de kwaliteit. Met recht vakmanschap en als ik weer iets moet laten doen, zou ik tegelbedrijf Smit weer vragen. Bedankt!
  • Review door Klaas, Tolbert
    Beoordeeld op 12 jul 2011
    Vloertegels leggen beg grond
    Ik heb vloertegels laten plaatsen in ons nieuwe huis te Zuidlaren in de woonkamer, wc en hal. hierbij zijn 60x60 tegels perfect gelegd door tegelzetbedrijf H. Smit uit Vlagwedde. Zeer goed uitgevoerd voor een zeer acceptabele prijs. Hoewel het zeer warm was is alles in ruim 3 dagen tijd uitgevoerd. Daarnaast is in de berging nog een tegelvloer door hem geplaatst.